Back to Question Center
0

Voi sinua, jos et vieläkään tiedä miten käsitellä sähköpostin virusta! - Semaltin turvallisuusvinkkejä

1 answers:

Kuka tahansa, jolla on sähköpostiosoite, on alttiina virustartunnan vaaralle, mutta internetin perustietojen noudattaminen voi merkittävästi auttaa vähentämään tätä altistumista. Tietoliikennevirheiden lisääntymisen vuoksi on tärkeää pitää yllä valppautta internetin turvallisuudesta. Verkkorikollisille ei pitäisi antaa yhtään mahdollisuutta - oculos da dior masculino. Virusten levittäminen sähköpostitse ei välttämättä ole yksi yleisimmin käytetyistä menetelmistä tänään, mutta silti on mahdollista, että sitä voidaan käyttää hyökkäyksen tekemiseen.

Asiakkaan menestyksen johtajan Semalt mukaan on äärimmäisen tärkeää tietää, miten toimia päivittäin virusten välttämiseksi, jotka voivat levitä sähköpostitse.

Tapoja välttää virusinfektio sähköpostitse

1. Tietojen saaminen virusten toimituksesta

Internet kasvaa jatkuvasti, samoin kuin viruksen ja haittaohjelmien "teollisuus". Usein tietoverkkorikolliset käyttävät menetelmiä, jotka ovat joko äskettäisiä tai niitä, jotka on pitkään unohdettu uhraamaan uhreja yllätyksenä. Jotta vältytte kiinni siitä, että tiedät, että tiedät, miten vältät ne.

2. Älä anna sähköpostiasi mille tahansa verkkosivustolle

On niin paljon haitallisia sivustoja, jotka yrittävät houkutella ihmisiä viruksiin ja muihin tietoverkkorikollisiin. Jotta voit minimoida mahdollisuudet altistaa itsesi ja laitteesi virustartuntaan, älä anna sähköpostiosoitteesi sivustoille, joita et tiedä. Ja jos sinun on annettava sähköpostiosoite, varmista, että verkkosivusto on salattu.

3. Pidä tietokoneesi virussuojaus päivitettynä

Tarkista aina, että virustorjunta päivitetään. Voit asettaa ohjelmiston automaattiseen päivitykseen, jotta virustentorjunta ei ole enää vanhentunutta (mikä tarkoittaa enemmän altistumista viruksille).

4. Käytä suojattua selainta

Hyvin ylläpidettyjen sivustojen käyttäminen sähköpostin saantiin on hyvä idea, eikä vain anna hyvää selailukokemusta vaan kattaa myös kaikki mahdolliset porsaanreiät virusten leviämiseen. selaimen asetuksia, kuten selaimen rajoittaminen herkän materiaalin käyttämisestä, sähköpostin roskasuodattimen tiukkuudesta jne.

5. Ota esikatselun esikatselu käyttöön

Kun tämä toiminto on käytössä, saat näkyviin sisällön näkymän avaamatta sähköpostia. Näin voit varmistaa, että sähköpostin sisältämät tiedot ovat turvallisia ennen sähköpostin avaamista. Sähköpostipalvelut, kuten Outlook, tarjoavat tämän ominaisuuden.

6. Noudata epäilyttävien sähköpostiviestien DONT

Epäilyttävät sähköpostit ovat niitä tuntemattomista lähteistä peräisin olevia sähköposteja, huijausviestejä (henkilöitä, jotka pyytävät henkilötietoja) tai ne, jotka sisältävät epäilyttävän linkin tai liitetiedoston.

Tuntemattomien lähteiden sähköpostit:
  • ÄLÄ KOSKAAN avaa liitetiedostoja tai napsauta sähköpostiviestissä olevaa linkkiä
  • ÄLÄ KOSKAAN lataa mitään kiinnitystä
  • Jos olet jo ladannut liitteen, älä avaa sitä, ennen kuin se tarkistetaan viruksille.

Huijaussähköpostiin, älä edes vaivaudu avaamaan tai vastaamaan sitä. Sinun vain tuhlata aikaa ja lisätä mahdollisuuksia saada tietokoneesi tartunnan haittaohjelmia.

Joissakin sähköposteissa on tietoja, joiden avulla tietokoneesi on saastunut. Älä luota niihin välittömästi. Tarkista tietokoneen tila virustorjuntaohjelmistosi avulla ennen sähköpostin jatkamista. Tällaisten sähköpostiviestien tarkoituksena on yleensä saada napsauttamalla linkkiä tai avata liite, joka ilmoitetaan "ratkaisuksi", mutta se on tosiasiallinen todellinen merkitys.

7. Tyhjennä selaushistoria ja evästeet usein

Evästeet tallentavat selaustietosi, niin että on helppo ja nopea ladata yleisesti käytettyjä verkkosivuja. Näitä pieniä tietopisteitä voi kuitenkin käyttää haittaohjelmien avulla sähköpostiosoitteesi käyttämiseen. Poistaminen käytöstä on paras tapa minimoida riski altistaa sähköpostisi tällaisille rikollisille.

Internet-turvallisuuden alalla on aina parasta käyttää parasta arviota, kun luovutat tietoja tai kun saat sähköpostiviestin. Jos on jotain, joka tekee sinusta epäilevän tiettyä sähköpostiosoitetta, älä sitä avaa tai ota varovasti avaamalla sitä. Internet-turvallisuussääntöjen noudattaminen ei välttämättä ole varma tapa välttää virusta sähköpostin kautta, mutta se voi vähentää altistumista näille viruksille merkittävästi.

November 28, 2017