Back to Question Center
0

Vinkkejä Semalt Käytössä poissulkeminen Useiden verkkotunnusten ja asian Roskapostittajat Google Analytics tilastot

1 answers:
Digitaalisen markkinoinnin maailmassa sisäinen liikenne, haittaohjelmat ja viittaus roskapostittajat ovat muodostuneet todelliseksi uhaksi pienille organisaatioille. Markkinoijat toimivat verkkokaupoilla, joiden tarkoituksena on vain saavuttaa valtavat tuotot pitkällä aikavälillä. Kuitenkin haaveilijoille on asetettu troijalainen virus, haittaohjelmat ja väärennetyt liikennetiedot niiden sivustoille - velboa stoff kaufen. Tilastojen esittäminen täynnä sisäistä ja väärennettyä liikennettä voi olla niin haavoittuva.

Nik Chaykovskiy Semalt Senior Customer Success Manager sanoo, että eri markkinointivälineiden ja verkkosivustojen omistajien auttamisessa on käytetty erilaisia ​​menetelmiä ja tekniikoita. Tilastojen ja raporttien moninkertaisten verkkotunnusten poistaminen on tullut yksi yksinkertaisista tehtävistä, jotka voidaan toteuttaa verkkoalustoilla. Valvonta ja asianmukainen toteutus edellyttävät tekniikoiden toimivuutta verkkosivustollesi.

Mukautettujen suodattimien käyttäminen useiden verkkotunnusten poissulkemiseen raportista

Useita säännöllisiä lausekkeita tukee mukautetut suodattimet. Kun useiden verkkotunnusten yhdistäminen yksittäisten suodattimien avulla tapahtuu, vaihtamalla toimintatapa ennalta määritetyistä suodattimista mukautettuihin suodattimiin on paras vaihtoehto. Aikaisemmin sivuston omistajat tekivät huomautuksia siitä, kuinka vaikeaa oli suodattaa useita verkkotunnuksia, jotka näkyivät raportissasi aina joka minuutti..

Miten roskapostittajia suodatetaan Google Analytics -tilastoihisi?

  • Lisää suodattimen nimi ja nimeä se haluamallasi tavalla. Esimerkiksi "Roskaposti-sivustot".
  • Lisää suodattimen tyyppi. Meidän tapauksessamme työskennellä "Custom" -suodattimella
  • Luo Exclude-painike
  • Lisää suodatuskenttä. "Viittaus" on tässä tapauksessa parhaiten hyväksyttävä
  • Täytä suodattimen kuvio
  • Napsauta "Käytä suodattaa näkymiin" -painiketta. Käytä suodatinta kaikkiin verkkosivujen tietoihin.

Viittaavan roskapostin lähettäjät pyrkivät kaksinkertaistamaan sivustosi kävijöiden lukumäärän, kun tarkastelet Google Analytics -tilastoja. Hyökkäysten, haittaohjelmien, troijalaisen ja muiden uhkien piilottaminen Google Analytics -asetuksessa ei auta kovin paljon.

Jotta vältetään viittaavan roskapostittajan ja sisäisen liikenteen uhri, asenna WordPress tietokoneellesi ja pidä se ajan tasalla. Useimmissa tapauksissa vieraiden tuntemattomien sivustojen paljastaminen roskapostittajille ja haittaohjelmien haavoittuvuuksille estää sivustojen vierailun, ellet käytä tekstiselaimia. Muut tekniikat on otettu käyttöön estääkseen aaveiden roskapostittajat pääsemästä sivustosi hallintaan ja ottamalla sen hallintaan. Asiantuntijoiden mukaan aaveiden roskapostittajat tai hyökkääjät pyrkivät käyttämään väärennettyjä isäntänimeä päästäkseen sivustoosi tai käymään sivustossasi. Kelvollisen isäntänimensuodattimen luominen estää vain roskapostittajat vaikuttavat verkkosivustoosi, mutta myös estää uhkia ja haittaohjelmia vaikuttavan sivustoosi.

Googlen analyyttiset tilastot, joissa ei ole viittaussähköpostipalvelimia ja sisäistä liikennettä, edellyttävät paljon valppautta. Sinun ei tarvitse jatkaa loputtomien suodattimien lisäämistä estämään haittaohjelmien hakkerit ja viittauskirjoitus. Kelvollisen isäntänimen suodattimen lisääminen sulkee pois useita verkkotunnuksia ja hakkereita, jotka yrittävät hyödyntää tietoturvaasi. Referrer-roskaposti on ohi ja vie paljon aikaa ja rahaa.

November 28, 2017