Back to Question Center
0

Vihjeitä siitä, miten estetään epäilty viitevirasto

1 answers:
Semalt Digital Services -yksikön asiantuntija Nik Chaykovskiy välittää ratkaisevaa tietoa siitä, miten selviytymään ei-toivottuun viittausliikenteeseen silmänräpäyksessä.

Useimmiten saamme paljon sosiaalisen median sähköpostiviestejä ja viestejä irrelevantista ja ei-halutusta liikenteestä. Sallikaa minun kertoa teille, että tällainen liikenne tulee roskasivustosta, eikä sillä ole mitään tekemistä aitouden kanssa. Sen sijaan se heikentää Google Analyticsia ja voi johtaa Googleen poistamaan AdSensen käytöstä - yokohama ig55. Siksi sinun pitäisi päästä eroon fake ja ei-todellinen liikenne mahdollisimman aikaisin.

Sekä pienille että suurille yrityksille SEO on tärkeä, koska niiden verkkosivuilla ei ole hyviä rivejä ilman sitä. Tässä olen laatinut joitakin vinkkejä ja hyödyllisiä tietoja tältä osin:

Päästä eroon kaikista käynneistä hämähäkkejä ja botit

Ensinnäkin sinun tulisi sulkea pois kaikki vierailut, jotka tulevat tuntemattomista hämähäkkeistä ja robotteista. Tämä voidaan tehdä säätämällä asetuksia hallintapaneelissa. Google Analytics tarjoaa meille monia vaihtoehtoja ja suodattimia. He antavat meille mahdollisuuden estää botojen ja hämähäkkien saapumisen, jotka vahingoittavat verkkosivustoamme ja sen yleistä mainetta.

Viittaavan roskapostin ja Ghost-roskarin v

älinen ero

Tässä artikkelissa aion tarjota lukijoillemme tietoja siitä, miten erotetaan toisiinsa viittaus roskapostista ja haamukuvauksesta..Sallikaa minun kertoa teille, että aave-roskaposti haittaa suoraan Google Analyticsia. Se on haitallista Analyticsille, kun taas roskapostia esiintyy, kun sivustosi saa vääriä liikennettä, käyntejä, osumia ja mainoskampanjoita. On erittäin tärkeää, että nämä roskapostitukset lähetetään mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Jotkut sivustot käyttävät suodattimia pysäyttämään roskapostia tulemasta niihin. Voit myös säätää asetuksia ja luoda useita suodattimia.

Aina estää epäilyttävät foorumit / sivustot

On erittäin tärkeää estää epäilyttävät foorumit ja kaikki muut roskapostiviestit. Tätä varten sinun tulee mennä admin-osioon ja luoda suodattimia. Estää mahdollisimman monta IP-osoitetta varmistaaksesi turvallisuutesi internetissä. Kun teet niin, sinun on oltava varovainen, koska URL-osoite on oikein hyvin tärkeä. Jos olet määrittänyt väärän URL-osoitteen, et todennäköisesti menettäisi Google Analytics -palvelua tai estät sen käytöstä useiden viikkojen ajan. Tämä menetelmä on hyödyllinen vain, kun estät roskapostin viittaukset suuressa määrässä. Sillä ei ole mitään tekemistä aaveiden roskapostin kanssa eikä se toimi millään lailla.

Voit myös estää useita URL-osoitteita tällä tekniikalla. Estä roskasisältökieli Google Analyticsissa Meidän on pakko estää roskasisältökieli Google Analyticsissa. Tätä varten sinun on kirjauduttava Google Analytics -tiliisi ja valitse mukautettu suodatinvaihtoehto. Sitten sinun tulee sopeuttaa kieliasetuksesi ja napsauttaa Go-painiketta saadaksesi aktivoitua. Suodattimet kestävät yleensä 24 tuntia toimimaan oikein. Voit tarkistaa niin monta suodatinta kuin haluat, kun tämä aika on kulunut. Suodatuskuvassa sallitaan enintään 255 merkkiä ja ne on lisättävä, jotta vältetään haamukuormitus suurelta osin. Toivottavasti olet lukenut tämän artikkelin. Näiden vinkkien avulla voit helposti säilyttää Google Analyticsin salasanan roskapostista, väärästä ja laittomasta liikenteestä.

November 28, 2017