Back to Question Center
0

Vihjeitä semalta: vaihtoehtoja, joilla on tarkat tiedot Google Analyticsissa

1 answers:

Google Analyticsin tilastojen, tietojen ja raporttien tarkkuus lisää liiketoiminnan ideoita ja asiantuntemusta. Sisältömarkkinoinnissa robotit, indeksoijat ja hämähäkit ovat haitanneet käyttäjien tietoja ilman heidän suostumustaan. Frank Abagnale, Semalt Customer Success Manager sanoo, että suljetut suodattimet käyttävät enimmäkseen yritysten omistajia rajoittamaan sisäistä ja bot-liikennettä vierailevilta sivustoilta - oculos ray ban aviator onde comprar.

Roskapostittajat ovat käyttäneet viittaus roskapostia, haittaohjelmia ja Troijan virusta luodakseen liikennettä sivustoosi. Useimmissa tapauksissa opportunistit valehtelevat identiteettinsä nähdään suuriksi sivustoiksi, jotka vierailevat sivustossasi. Eri työkaluja ja tekniikoita on otettu käyttöön sisällön markkinoijien auttamiseksi ja yritysten omistajat erottavat väärennettyjen ja legit-liikenteen. Ennen botojen estämistä on suositeltavaa huomata, että on olemassa sekä hyviä että huonoja robotteja.

Bots robottien ja sisäisen liikenteen suodattimet

Haittaohjelmien ja väärennetyn liikenteen suodattamiseen käytetään useita näkökohtia. Tällaisia ​​näkökohtia ovat esimerkiksi palvelimen nimet, palveluntarjoajat, sijainti ja IP-osoite. Esimerkiksi markkinoija voi käyttää suodatinta, jolla on kelvollinen isäntänimi suodattaa haamun viittaus ja liikenne..Käyttämällä osoittautuneita tekniikoita haittaohjelmien suodattamiseksi, Troijan virukselle ja aavimarkkinoille suositellaan.

Google Analytics tallentaa enimmäkseen suodattamattomat tiedot ja tietueet. Kun olet pyytänyt tietyn raportin, Google Analytics tarkistaa tiedot uudelleen, suodattaa haamukuvauksen ja bot-liikenteen ennen raportin lähettämistä sinulle. Erityisraportteja haetaan enimmäkseen lisäämällä kehittyneitä segmenttejä tai lisäämällä päämittoja.

Suodattujen tietojen vaikutus raportteihisi

Google Analytics käyttää näytealgoritmia tietojen suodattamiseen ja näytteen ottamiseen. Tietojen suodattaminen suoritetaan luomalla kolme näkymää, jotka sisältävät oletusnäkymän, testin ja päänäkymän. Markkinoijat, joiden tarkoituksena on suodattaa liikenne kokonaan omilta sivuiltaan, on vältettävä tietojen lähettämistä Google Analytics -palveluun.

Google Tag Manager auttaa asiakkaita selvittämään liikenteen joko sisäiseen tai ulkoiseen liikenteeseen ennen kuin se lähetetään Google Analytics -palveluun. Seuraavassa on vaiheittainen opas siitä, miten tiedot siirtyvät Google Analytics -palveluun:

  • Vierailijat ja asiakkaat klikkaavat sivusi kautta
  • Google Tag Manager (GTM) -kuormat
  • Tunnuksenhallintaohjelma suorittaa Google Analytics -tunnisteen
  • Sivunäkymäsi lähetetään Google Analytics -palveluun
  • Google Analytics avaa sivusi ja näyttää suodattimet sivuillasi
  • Sivunäkymä näkyy Analytics-näkymässä

Päivitetty prosessi sisältää kuitenkin vain kolme ensimmäistä vaihetta. Asiantuntijoiden mukaan Google Tag Managerilla on paljon etuja ja hyötyjä verrattuna Google Analytics -palveluun. Liiketoimintamahdollisuuksien, kuten markkinoinnin, mainonnan, tutkimusten ja kaupankäynnin osalta, Google Tag Manager auttaa markkinoijia suorittamaan yhteisiä tehtäviä. Suojaa tarkat tiedot robotteista ja sisäisestä liikenteestä ja nauti valtavista tuotoista liiketoimintaasi. Google Tag Managerilla on ollut keskeinen rooli auttaessaan käyttäjiä estämään ei-toivottua liikennettä, haittaohjelmia ja Troijan virustorjuntayrityksiä niiden tileistä ja verkkosivustoista. Johtaja käyttää tietoja ja muuttujia estääkseen ei-toivotun liikenteen.

November 28, 2017