Back to Question Center
0

Vihjeitä semalta: Miten tunnistaa tietojenkalastelun huijaus

1 answers:

Tietojenkalastelu on huijausyritysten yritys yrittää haukata tuntemattomia käyttäjiä. He peittävät viestinsä muistuttamaan niitä laillisista yrityksistä ja sitten tempaavat ihmisiä antamaan yksityiskohdilleen ja käyttävät niitä sitten henkilöllisyyden varastamiseen. Osa yksityiskohtiin, kuten BT-käyttäjätunnus tai salasana. On tärkeää huomata, että BT ei koskaan pyydä yksityisiä tietoja tai jopa pankkitietoja ilman syytä. BT-sähköposteissa ei myöskään ole liitetiedostoja - cara nak menang judi online terpercaya.

Julia Vashneva Semalt Senior Customer Success Manager kehottaa kaikkia Internetin käyttäjiä olemaan aina etsimässä tällaisia ​​signaaleja, koska he osoittavat mahdollisen huijauksen.

Phishing-sähköpostin sijainti

Sähköpostit, jotka vaativat käyttäjän vahvistamista tai pyytävät henkilökohtaisia ​​tietoja, ovat epäilyttäviä ja käyttäjien on vältettävä niitä. Niillä on seuraavat muodot:

  • Ennakoivat sähköpostit, jotka tarjoavat liian hyvää ollakseen todellisia tarjouksia
  • Verkkosivulle uudelleenohjaava sähköpostiosoite, joka pyytää tilin tarkastamista.
  • Petokset tekevät kertomuksen, johon liittyy kiireellisyys houkutella uhreja.
  • Käytä aina kirjoitettuja URL-osoitteita, ei sähköpostiosoitteisiin upotettuja.
  • Analysoi kieliopin oikeellisuus ja kuvat, joita käytetään sähköpostissa.

Phishing-sähköpostin vastaanoton vaiheet

Toimet riippuvat siitä, miten käyttäjä avasi sähköpostin. Laitos, jonka tehtävänä on käsitellä phishing-sähköpostiviestejä BT: ssä osoitteessa phishing@bt.com, jos hän haluaa ottaa yhteyttä heihin.

Jos et ole napsauttanut tai vastannut annettuihin linkkeihin, mutta avannut sähköpostiviestin, ei ole mitään syytä huoleen..On mahdollista, että mitään kompromisseja ei ole tapahtunut, pitäisi merkitä sähköpostiviesti ja lähettää se BT: n phishing-osastoon ja päästä eroon siitä.

Jos napsautettaisiin linkkiä tai ladattiin sulautettu liite, mutta se ei täyttänyt mitään lomakkeessa, virustarkistus on suoritettava ja ilmoitettava sähköpostista.

Jos yksi toimitti tietonsa, ensimmäinen tehtävä on skannata tietokone turvallisuussyistä. Varmista sitten BT-tilisi uudelleen, sillä se voi olla kompromissi. On olemassa oppaita siitä, miten käsitellä vaarantuneita tilejä ja sähköposteja. Asiakkaan puolella salasanojen vaihtaminen ja asiantuntijat suosittelevat käyttämään ainutlaatuista jokaista tiliä varten. Pankit tarvitsevat ilmoituksia merkitsemästä epätavallista toimintaa, jos pankkitilisi on jo annettu. Lopuksi ilmoittakaa sähköpostiosoite phishing-osastolle.

Kuka saa phishing-sähköpostiviestejä?

Vuoden 2012 ja 2013 tilastoista löytyy lähes 37,3 miljoonaa käyttäjää, jotka käyttävät phishing-sähköpostiviestejä. Todennäköisin selitys on se, että huijausyritykset käyttävät erilaisia ​​tapoja saada sähköpostiviestejä käyttämään phishing-pyrkimyksiään. He käyttävät automatisoituja robotteja, väärennettyjä verkkosivustoja, hakkeroivat aitoja verkkosivustoja, hankkivat listoja muista petoksista, tekeekö verkkosivuja, jotka estävät tietojenkalastelusähköpostit. Tällaisen sähköpostiviestin vastaanottaminen ei automaattisesti aiheuta käyttäjän riskiä, ​​vaan sen jälkeen toteutettu toiminta vaarantaa sen.

Tietokalastuksen torjunta

  • Yhtiö tarjoaa BT Protect -ohjelmaa, joka auttaa estämään kaikkiin internetiin liitettyihin laitteisiin kohdistetut haittaohjelmat.
  • BT NetProtect Plus -ohjelman lataaminen on lisäetuna, koska se tarjoaa käyttäjille mahdolliset ilmoitukset mahdollisista uhkista, koska BT välittää kaikki phishing-sähköpostit muilta käyttäjiltä NetProtect Plus -tiimiin.
  • Kääntäkää aina roskapostisuodatin uhkien lievittämiseen.
  • Varmista, että päivität kaikki sivuston ohjelmistot.
  • Älä koskaan vastaa epäilyttävään sähköpostiin.

BT: n säännökset asiakkaan suojelun varmistamiseksi

Yritys on toimittanut linkin, johon käyttäjät voivat lähettää kaikki epäilyttävät sähköpostit, jotka he sitten poistavat välittömästi. Se auttaa valvomaan kaikkia verkkosivustoja, joiden katsotaan osallistuvan tietojenkalastelutoimintaan ja ottavat ne alas, kun ne on pyydetty.

November 28, 2017