Back to Question Center
0

Velvoittavia vinkkejä siitä, miten voit välttää haittaohjelmia

1 answers:

Haittaohjelmat ovat yleisin uhka Internet-käyttäjän tietokoneelle. Lisäksi haittaohjelma on helpoin vaara välttää. Älykkäät ja turvalliset selaustottumukset voivat suojata tietokonetta haittaohjelmilta ja muilta vaaralta, kuten viruksilta - ubiquiti sector. Turvallisten selaustapojen perusteet sisältävät oppimisen, miten epäilyttäviä sivustoja voidaan luoda ja välttää.

Jack Miller Semaltin Senior Customer Success Manager kertoo artikkelissa muita tärkeitä tekniikoita haittaohjelmien välttämiseksi.

Ensinnäkin kaikki tietokoneet on suojattava. Päätarkoituksena on varmistaa tietokoneiden vähentäminen haavoittuvuudelle laitteen haittaohjelma. Tärkeät tietoturvaohjelmat ja virustentorjuntaohjelmat tietokoneiden suojaamiseksi ovat Kaspersky, Norton ja Bitdefender. Ohjelmisto voi estää virukset hyökkäämästä tietokonetta ja poistaa haittaohjelmat asennettuna. Haittaohjelmien merkkejä voi usein olla näkymättömiä. Säännöllistä tarkistusta pitäisi kuitenkin käyttää havaitsemaan virukset, jotka voivat paeta ilman ennakkoilmoitusta. Lisäksi haittaohjelma hyödyntää käyttöjärjestelmien ja muiden ohjelmien tietoturva-aukkoja. Tietokoneiden suojaaminen on siis merkittävä syy pitää selaimen, käyttöjärjestelmän ja muun ohjelmiston ajan tasalla.

Toiseksi online-käyttäjien pitäisi säännöllisesti varmuuskopioida tiedostojaan..Jotkin haittaohjelmat voivat vahingoittaa tai poistaa tietokonevaloihin tallennettuja tietoja. Lisäksi valmistautuminen tietojen menetyksen todennäköisyydelle on paljon halvempaa ja helpompaa kuin yrittää tietoa viruksen hyökkäyksen jälkeen. Yleisimmät tiedoston varmuuskopiointivälineet ovat online-varmuuskopiointipalvelu ja tiedostojen kopiointi ulkoiselle levylle.

Kolmanneksi estetään epäilyttävät linkit. Useimmat virukset on asennettu napsauttamalla latausta. Usein sivustot peitetään aidolla linkillä. Siksi haittaohjelmia voidaan välttää tietämällä kuinka epäilyttävät sivustot näyttävät. Esimerkiksi sivustoissa olevat mainokset näyttävät diagnostiikalta tai järjestelmäviesteiltä, ​​jotka varoittavat internet-käyttäjästä, että jotain on väärässä tietokoneessa. Myös jotkut mainokset, jotka näkyvät tekstinä, jotka osoittavat, että käyttäjä on voittanut palkinnon ja joka ohjaa sitä takaisin, ovat epäilyttäviä linkkejä.

Internetin käyttäjien, kehittäjien ja sivuston omistajien pitäisi myös oppia luomaan epäilyttäviä verkkosivustoja. Jos online-käyttäjä ei tiedä, onko lataus tai verkkosivusto turvallinen, sivu on suljettava välittömästi ennen paluuta sivulle. Siksi, kun selaat tuntemattomia verkkosivustoja, käyttäjien on oltava varovaisia. Aloita, kysy ystäviä, jos heillä on kokemuksia verkkosivustosta tai jos se on hyvämaineinen. Toiseksi, etsi tärkeitä tietoja verkkosivustosta. Hae tietoja sivustosta. Googlen kaltaisten hakukoneiden tulisi etsiä tietoa yrityksestä, joka toimii verkkosivustolla, etsiä muiden käyttäjien ja virkailijoiden arvosteluja. Kolmanneksi, tarkista selaimen osoiterivit. Useimmat vahingolliset sivustot on suunniteltu näkyviin tunnetuiksi linkiksi. Osoiteriviä voidaan siten käyttää todellisten kohteiden luomiseen. Lopuksi Google-turvallinen selausdiagnostiikkatyökalu on ajettava verkkosivustolla. Internetin käyttäjien on kopioitava ja liitettävä linkin URL-osoite diagnostiikkasivun hakukenttään ja napsautettava sitten hakupainiketta. Tässä toiminnossa näytetään turvallisuusraportti.

November 28, 2017