Back to Question Center
0

Vaarallinen maailmanlaajuinen roskapostin huijaus - Warning From Semalt

1 answers:

Haittaohjelmien tekijät ovat siirtäneet huomionsa verkkopohjaisen verkkoaineiston välityksellä yksittäisten tietojen hankkimiseksi. Se luo vaikutelman, että nämä haittaohjelmien tekijät ovat päättäneet tehdä askeleen takaisin. Sen sijaan, että perinteinen tekniikka sekoittuu istuntoon jatkuvasti, haittaohjelmat nyt hyväksyvät helpomman strategian - yacht charter miami fl.

Oliver King Semalt Digital Services -palvelun menestyspäällikkö varoittaa maailmanlaajuisista hakkereista

Vaikka voimallinen osa meistä yleensä harkitsee digitaalista hoodlums kuin genius ohjelmoijat, jotka toteuttavat kärjistyneitä hyökkäyksiä takana varjoa huppari, asian tosiasia on hallitseva osa ovat tärkeitä temppu käsityöläisiä. Heillä ei ole vaikeuksia suunnitella nykyaikaisia ​​lähestymistapoja monimutkaisten turvajärjestelyjen kautta. Miksi kannattaa ottaa käyttöön kaikki haitat, kun voit periaatteessa ansaita käyttäjän tietojen luovuttamiseen tai napsauttamalla yhteyden?

Haittaohjelmien tekijät neuvovat IP-boikotit, joiden tarkoituksena on taistella roskapostitarjouksessa strategisen etäisyyden säilyttämiseksi etsinnästä ja kasvaneesta postilaatikon hintatasosta.

Uudet romahtavat antavat haittaohjelmien tekijöille mahdollisuuden päättää, ovatko he saastuneet tahrattomat ja ystävälliset koneet. Näitä palvelimia hyödynnetään tapana tarkistaa haavoittunut isäntä / zombie päättää, onko tämä tauti elää eikä ole missä tahansa mainituista boikoteista.Karkotetut boikotit ovat ympäri maapalloa ja melko kauaskantoisia, mikä osoittaa, että luoja pyrkii saamaan maailmanlaajuisen laajuuden toisin kuin tietyssä piirissä. Näiden tarkastusten haittaohjelmat merkitsivät Sarvdap, jos se havaitsee kontaminoituneen koneen boikottiin.

Se sulkeutuu, jos vianmääritysohjelmat löytyvät kontaminoituneilta koneilta, sillä kapasiteetissa sovellukset kertovat säännöllisesti haittaohjelmien analyytikon läheisyydestä. Siinä tapauksessa, että nämä tarkistukset kulkevat, Sarvdap pyrkii tuolloin liittymään Microsoftin aloitussivulle testaamaan saatavuutta ja sen jälkeen yhdistää sen kutsu- ja ohjauspalvelimeen.

Se on vertaileva strategia haittaohjelmien tunnistuskokeiden hallinnointiin, kuten infektioon Lisää siihen VXereihin, jotka yrittävät testata, tulevatko heidän troijalaisillansa liukumaan vihamielisesti infektiotutkareihin.

Tämä ansa on todennäköisesti levinnyt. Haittaohjelmien kirjoittajat hankkivat aina kilpailijoiltaan. Valtakunnallisten roskapostin muodostavien botnet-verkkojen tekijät voisivat hyötyä lähinnä lisäämällä boikottitarkistuksia roskapostin hintatarjousten laajentamiseen.

Ottaen huomioon, että tietoverkkorikollisuuden perustyypeistä huolimatta roskapostin on edelleen pahentava - joka välittää kaikenlaisia ​​haittaohjelmia, irtisanomisia ja phishing -viestejä - kokoonpanoihin, Edmunds väitti, että on olemassa "hyödyllisiä askeleita" joka voitaisiin toteuttaa niin, että se estäisi täysin nämä taistelut.

Yksi näistä on DMARC-aluekohtaisen viestien validoinnin, ilmoittamisen ja vaatimustenmukaisuuden - ja sähköpostivahvistussopimuksen käyttäminen, joka antaa asiakkaille mahdollisuuden selvittää, mikä on aito sähköposti ja mikä on roskaposti, jossa on yksityiskohtainen kyky edetä muutokseen ja turvallisuuteen .

November 28, 2017