Back to Question Center
0

Tule suojelemaan semalttin avulla: kuinka Internet Fraud toimii

1 answers:

On olemassa useita muotoja, joissa verkossa tapahtuu petoksia. Arvopaperit jaPörssitiedote korostaa useiden Internet-petosten tapoja verkkosivuillaan. Lisa Mitchell, Semalt ,on keskustellut lyhyesti joitain niistä, jotka on suojattu verkkohyökkäyksiltä - yacht trips in miami.

Investoinnit

Se on prosessi, jossa legit pörssiyhtiöt ottavat yhteyttä asiakkaisiin puhelimen kauttasaada heidät investoimaan tiettyyn kalustoon. Se on myös herättänyt petoksia, jotka käyttävät puolueellisia uutiskirjeitä sijoittajille, joilla on ainoa tarkoitusvarkaudesta.

Yhteiset järjestelmät

Se edellyttää sähköpostiviestien lähettämistä satunnaisille ihmisille, jotka viittaavat siihen, että voit saadamassiiviset voitot, joilla on hyvin pieni panos. Tunnetuin on nigerialainen petos, johon sähköpostitse väitetään olevan hätätilanteessaauttaa sinua antamaan joitain varoja tilillesi. Petostaja ehdottaa pankkitilisi käyttämistä rahan siirtämiseen, mikä todellisuudessa tarkoittaa,niiden tavoitteena on pettää sinua johdotusmaksuista ja veroista. Jos putoat ansaan, menetät kaikki kehittyneet varat.

Sijoitusneuvonta

Tämä tapahtuu sähköisten uutiskirjeiden kirjoittajien ja investointien yhteisillä ponnisteluillayritykset. Sijoitusyhtiöt maksavat nämä kirjailijat niin, että he voivat kirjoittaa tietoja, jotka suosivat investoimista tiettyyn yritykseen.Lisäksi he eivät ilmoita, että heille maksetaan heidän suosituksensa. Tämä on puolueellista tietoa, joka mahdollinen sijoittajaoletetaan olevan puolueeton sijoituspäätösten tekemisessä.

Huutokaupat

Tämä koskee online-kauppapaikkoja. Useimmiten se tapahtuu neljällä tavalla.Ensinnäkin myyjä vie kaikki rahat ostajilta, mutta ei koskaan myy kauppaa. Toinen tapa on, jos myyjä antaa tuotteenjoiden arvo on vähemmän kuin mainostettu. Tällöin hän antaa vääriä tietoja tuotteesta, jonka tarkoituksena on houkutella lisää ostajia.Asiakas päätyy maksamaan enemmän. Kolmas tapa tarkoittaa valehtelua toimitusaikavälillä. Myyjä toimittaa tämän jälkeen myöhemmin ilmoitetun. Lopuksi amyyjä ei välttämättä tunnista kriittisiä tietoja, jotka vaikuttaisivat ostajan päätökseen.

Liittovaltion kauppakomissio ja huutokauppa

Tämä sisältää myötämieliset myyjät, jotka asettavat tarjouksen myyjälle tuotteeseentyönnä hinta ylöspäin, hinnoitellaan korkealla ajettaessa muita tarjoajia ja vetämällä tarjouksia saadakseen tuotteen halvemmalla hinnalla ja lopulta makaaasiakkaille, että he voivat saada mainostettuja tuotteita laillisilla sivustoilla alhaisemmalla hinnalla alustan ulkopuolella. Kun he seuraavat tekijöitä,ne päätyvät hukkaan.

Identiteetin varkaus

Uhrin yksityiskohtia käytetään tärkeiden asioiden hankkimiseen, kuten ajamiseenlisenssejä ja luottokortteja. Kaikki saadut hyvitykset maksetaan myöhemmin uhrin toimesta ja liikennerikkomukset kirjataan uhrin omaisuuteenhistoria. Uhri saa vain tietää, kun heitä muistutetaan, että he ovat myöhässä maksamasta sakkojaan.

Verkkourkinta

Hyökkääjä vakuuttaa uhrin toimittavan luottamukselliset henkilökohtaiset tiedotteeskentelemällä olevan oikeutettu kokonaisuus, jonka uhri tuntee esim. pankki.

Cyber ​​stalking

Tämä merkitsee yksilön uhkaamista sähköisesti. Se voi olla tehtykäyttämällä sähköposteja, internetiä tai muita sähköisiä keinoja.

November 28, 2017