Back to Question Center
0

Tekstitys Malware Security - Semalt Expertin selittämä

1 answers:

Laajennustiedostot ovat yleisimpiä tietoja, joita käytämme nykyään. On paljon sivustoja, joissa nämä tiedostot ovat saatavilla suuressa määrässä. Jotkut muut tiedostot ovat teksti-, jpg-, png- ja pdf-tiedostoja - empresas pyme en chile. Uskotaan, että kaikki tällaiset tiedostot eivät sisällä viruksia, mikä tarkoittaa, että ne tulevat skannatussa muodossa ja ovat tietokoneystävällisiä. Jotkut hakkerit voivat kuitenkin lähettää sinulle sellaisia ​​tiedostoja, joissa on paljon viruksia ja haittaohjelmia. He käyttävät tällaisia ​​järjestelmiä varastamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi ja siirtävät rahaa pankilta toiseen. Viime kuukausina on raportoitu paljon tapauksia, joissa hyökkääjät ovat lähettäneet laajennus- ja tekstitiedostoja satunnaiseen sähköpostiosoitteeseen, joka valvoo suuren joukon ihmisiä.

Frank Abagnale, Semaltin asiakastyön menestyksen päällikkö, määrittelee, mitä tekstitys on haittaohjelma ja miten se vältetään.

Tekstitystiedostot

Virusten vastaanottaminen tekstitystiedoista on outoa tietokoneen käyttäjille. Useimmat heistä eivät edes tiedä, että heidän järjestelmäänsä ovat vaikuttaneet haittaohjelmat ja virukset. On totta, että tekstitystiedostot eivät aiheuta mitään ongelmia, vaan ne alkavat aiheuttaa vahinkoja, kun hakkeri käyttää tietokonetta ilman lupaa.

Yksi yleisimmistä hyökkäyksistä on mediasoittimien kautta. Jos näet ponnahdusikkunoita, jotka pyytävät sinua asentamaan tai lataamaan mediatiedostoja, sinun on pidettävä itsesi kaukana. Kun olet asentanut sen, kaikki tekstitystiedostot toimivat mediasoittimien kautta ja voivat antaa järjestelmän pääsy hakkereille. Ei ole väärin sanoa, että 25 tekstitystiedostotyyppiä, kuten mediasoittimen tiedostoja, voivat saada sinut tuntemaan surullisiksi hakkerit pääsevät tietoihisi näiden tiedostojen kautta. Pahinta on, kun luotettavat tiedostot ja virustorjuntaohjelmisto aiheuttavat tietokoneellesi ongelmia, hidastavat sen toimintaa ja aiheuttavat paljon tietoturvaongelmia..

Kuka vaikuttaa tähän?

Tällä hetkellä on paljon vähemmän tunnettuja mediasoittimia, jotka voivat vaikuttaa tietokoneeseen suoraan tai epäsuorasti. Checkpoint sanoo, että Popcorn, VLC, Stremio ja Kodi ovat tunnetuimpia video-pelaajia, jotka ovat alttiita tällaisille hyökkäyksille. Jos lataat ja asennat jotain näistä pelaajista, on olemassa mahdollisuuksia, että ne vaikuttavat sekä tietokonejärjestelmään että tekstitystiedostoihin. Tämän jälkeen koko järjestelmän skannaaminen ja tehokkaiden virustorjuntaohjelmistojen asentaminen eivät auttaisi lainkaan. Tämä tapahtuu pääasiassa, kun ihmiset yrittävät päivittää tietokonelaitteitansa.

Miten hyökkäys toimii

Hakkerit voivat päästä järjestelmään lähettämällä tekstityskiedostot, elokuvat, suosittuja kappaleita ja muita mediasoittimia sähköposteihin ja pyytää sinua lisäämään koodit tiettyihin ruutuihin. Kun olet asettanut nämä koodit, ne voivat helposti käyttää tietokoneesi laitteita. He käyttävät usein uhrien laitteita, kun he asentavat tekstitystiedostoja suuressa määrässä. Sinun ei pitäisi arvioida tai väärinkäyttää mainittujen arkistojen järjestelmää, koska hakkerit voivat lähettää haittaohjelmia ja viruksia tietokonejärjestelmiisi. Useimmiten uhrit lataavat ja asentavat eri mediasoittimia järjestelmäänsä tuntemattomista lähteistä. Tämä tehdään joko antamalla erityisiä komentoja tai asentamalla huipputason tekstitystiedostot tiettyihin laitteisiin. Kun suoritat näitä tiedostoja, voit menettää arkaluonteiset tiedot, koska nämä tiedostot antavat hakkerit pääsyn tietokonejärjestelmiisi.

Miten välttää tekstityksen haittaohjelmat

Jos haluat pysyä turvassa internetissä, lataa ja asenna mediasoittimet vain luotettavilta verkkosivustoilta. Voit päivittää pelaajasi, mutta varmista, että olet antanut virustentorjunnan ennen tätä. Checkpoint on ilmoittanut, että eri mediasoittimet voivat aiheuttaa erilaisia ​​ongelmia tietokonelaitteeseen, joten ne pitäisi asentaa ja ladata vain aidoista ja laillisista lähteistä. Sinun tulisi olla varovainen tekstitiedoston lataamisen aikana. Sinun ei pitäisi ladata epäilyttävistä verkkosivustoista ja sosiaalisen median profiileista tulevia tiedostoja. On myös tärkeää, että et ole riippuvainen automaattisista tekstitysohjelmista ja mediasoittimista, koska ne voivat asentaa haitallisia tiedostoja ja kohteita järjestelmään. Vaikka Netflix ja Amazon Prime käyttävät suuria verkkosivustoja, ei ole haittaohjelmien riskiä, ​​koska niiden mediatiedostot ovat täysin skannatut ja tallentuvat tietokonejärjestelmiisi.

Johtopäätös

Kun asennat tai lataat alaotsikkotiedostoja, he avaavat oven hakkereille pääsyn tietokoneisiin ja älypuhelimiin. Joten on tärkeää, että videot, mediasoittimet ja muut asiat päivitetään vasta, kun olet varma, että ne eivät ole peräisin laittomista lähteistä.

November 28, 2017