Back to Question Center
0

Take Of Semalt on suojaa huijauksilta

1 answers:

Kun teknologiaosasto kokee uusia suuntauksia, hakkerit ja hyökkääjät ovat myös ottaneet haitallisen manipulaationsa toiseen tasoon. Hakkerit rikkovat tietokoneen loppukäyttäjien tietoturvaohjelmia, kuten palomuureja, joiden ainoana tarkoituksena on saada luottamuksellisia tietoja, kuten salasanat ja luottokortin sisäänkirjautumiset. Useimmissa tapauksissa hakkerit ottavat täysin selaimen hallinnan, jossa ne ohjaavat loppukäyttäjiä haitalliselle sivustolle - yacht rental miami fl.

Internet-sivuston turvallisuuden merkitystä ei voida täysin korostaa digitaalisen markkinoinnin kannalta. Napsauttamalla ponnahdusikkunoita ja napsautuksia saattaa internetin käyttäjät hakkeroimaan. Nykyään hakkerit käyttävät enimmäkseen roskapostiviestejä, joiden avulla voit hakea tietoja tietokoneeltasi hiljaisesti ilman tietosi. Napsauttamalla roskapostiviestejä ja napsautuksia sallitaan, että haitalliset hyökkääjät murtaavat palomuuri- ja suojausohjelmasi, jolloin sinut altistuvat hyökkäyksille.

Sähköpostin vastaanottaminen hyvämaineisesta yrityksen logosta ei tarkoita, että sähköposti on legit. Napsauttamalla vastaanotettuja huijausviestejä saat hakkerit hakemaan arvokkaita tietoja tietokoneeltasi, lähinnä pankin yksityiskohtia.

Semaltin ylimmän myyntipäällikön Ryan Johnson käsittelee hyökkääjien käyttämiä taktiikoita, joiden avulla voit paljastaa luottamuksellisia tietoja ja keinoja välttää niitä.

  • Ohjelmistopäivityssanomien lähettäminen ja linkkien seuraaminen verkossa olevien päivitysten asentamiseksi. Tässä tapauksessa annettu linkki sisältää haittaohjelmia, jotka vaikuttavat tietokoneesi tietoturvaohjelmiin..
  • Ponnahdusikkunoiden lähettäminen, jotka merkitsevät verkkotiliäsi, suljetaan, ellet anna käyttäjätunnuksesi ja salasanasi reaaliaikaisesti. Pitkällä aikavälillä hakkerit pääsevät kirjautumistietosi.
  • Viestien lähettäminen, mikä tarkoittaa tilisi tilan muuttamista. Tällöin hakkerit lähettävät sinulle huijauslinkin, joka ohjaa sinut haitalliselle verkkosivustolle yrittäessään vaihtaa salasanoja.

Spams Vs. Huijaukset: vinkkejä ja fakseja

Sekä huijaus- että roskapostiviestit ovat yleensä erittäin ärsyttäviä. Ne ovat molempia ei-toivottuja viestejä, jotka ärsyttävät tietokoneen käyttäjiä, kun ne näkyvät selaussivuillaan. Huomautettu ero on kuitenkin, että roskapostiviestit eivät aiheuta vaaraa tietokoneen käyttäjälle verrattuna huijausviesteihin, jotka on suunniteltu keräämään arvokkaita tietoja laitteestasi.

Miten suojautua huijauksilta

Valvottava selaaminen ja julkisen internetyhteyden käyttö on välttämätön edellytys sivuston turvallisuuden kannalta. Suojaa verkkosivustasi hakkeroimalla Thunderbirdin automaattisten roskapostisuodattimien avulla. Thunderbird-tekniikka käyttää sisäänrakennettua huijausta roskapostiviestien suodattamiseen. Tämä työkalu näyttää sivun yläreunassa olevan viestin, joka varoittaa sinua huijausviestin havaitsemisen jälkeen.

Lisäksi Thunderbird-työkalu varoittaa tietokoneen loppukäyttäjää, kun näytetty linkki näyttää ohjaavan käyttäjää muuhun kuin näytettyyn haitta-alueeseen. Estä sähköposteja klikkaamalla, ellei tietokoneen loppukäyttäjä ole varma, että lähettäjä on legit, auttaa välttämään hakkerointia. Selainversioiden käyttäminen phishing-suodattimilla auttaa estämään haitallisten hakkereiden pääsyn tietokoneellesi hiljaisesti.

Sekä roskapostin että huijaussanoman epäileminen auttaa estämään hyökkääjät pääsemästä tilisi käyttäjätunnuksiin ja salasanoihin. Varokaa, kun surfataan välttäen, että napsautat huijausviestejä ja käytät sähköpostisovelluksia, kuten Thunderbird-sovellusta, joka estää phishing -toiminnan. Varo myös huijaus taktiikkaa tarkistamalla, onko linkki legit, ennen kuin napsautat sitä.

November 28, 2017