Back to Question Center
0

Take Of Semalt Expert Google Analyticsin roskapostissa - Kuinka poistaa se

1 answers:

Google Analyticsin roskasisältö ja viittaus roskapostista ovat todellisia uhkia verkkoalustoille toimiville yrityksille. Roskapostittajat ovat käyttäneet verkkosivustojen omistajia hyödyntämällä verkkosivustojaan ja ohjaavat liikennettä haittaohjelmien sivustoille. Digitaalisen markkinoinnin eloonjäämiseksi yritysten ja organisaatioiden on puhdistettava kaikki väärennetyt kävijät verkkosivustoiltaan. Haittaohjelmien, troijalaisen ja Google Analyticsin roskapostin käsittely on vähän vaikeaa kuin tavallisesti kuvataan - peru cusco machu picchu tour.

Haamun viittauksen roskapostin, ei-haamun viittauksen roskapostin ja Google Analyticsin roskapostin poistaminen merkitsee suodattimien luomista ja tarkkaavaisuutta poistamalla kaikki haitalliset tiedostot ja tiedot raportista. Useita työkaluja on otettu käyttöön, jotta asiakkaat pääsevät eroon haittaohjelmista ja roskapostista helposti.

Semaltin johtavista asiantuntijoista koostuva Igor Gamanenko määrittelee ohjeet siitä, miten Google Analyticsin roskaposti poistetaan raporteistasi.

1. Useiden Google Analytics -näkymien käyttöönotto

Luo kaksi Google Analytics -näkymää, joiden kokonaismäärä on vähintään kolme. Uusi Google Analytics koostuu yhdestä näkymästä, joka on useimmiten määritetty oletuksena. Tietojesi varmuuskopiointi on suositeltavaa, koska tiedot muuttuvat uusien muutosten toteuttamisen jälkeen.

Aseta oletusnäkymäsi tärkein näkymä. Nimeä kaikki sivuston tiedot tässä näkymässä suodattamalla ja poistamalla Google Analyticsin roskaposti, troijalainen ja haittaohjelmien uhkat. Lisättyjen näkymien tulisi koostua testinäkymästä ja raaka-näkymästä. Määritä raakanäkymäsi ilman suodattimia tai muutoksia ja näkymäsi testaamaan verkkosivustosi muutokset ennen kuin olet tehnyt muutokset oletusnäkymässä.

2. Tunnista roskapostin kautta voimassa olevat isännän nimet

Google Analyticsin roskapostin tunnistaminen isäntänimien avulla on paljon helpompaa.Verkkosnimi edustaa verkkosivustosi nimeä.Valitse väärennettyjen raporttien suodattamiseen raportti sisältää legit-isäntänimen. On kuitenkin suositeltavaa välttää todellisen liikenteen suodattaminen, sillä se voi vaikuttaa kielteisesti sivustosi edistymiseen.

Luo toinen suodatin Google Analytics -näkymään, joka sisältää liikennettä määrätyille palvelimille. Aloita suorittamalla Testi-näkymä ja anna sen käyttää yli viisi päivää. Tarkista tapahtumat varmistaaksesi, että tiedot pysyvät samoina, koska olet suodatanut väärän liikenteen. Luo toinen suodatin päänäkymässä ja kirjoita kaikki voimassa olevat verkkotunnukset suodattimeen.

3. Suodata haamun viittaus roskapostia

Suurin osa Google Analytics -raportista koostuu haamukuvauksen roskapostista ja muista haittaohjelmista. Viittaavan roskapostin avulla lähetät väärennettyjä kävijöitä verkkosivustoosi. Jos haluat suodattaa roskapostit raportteihisi, luo kaksi suodatinta ja lisää kaikki luettelossa oleva haamukuvaus. Aloita aina testinäkymällä tarkistaaksesi, miten se toimi ja toteuttaa pääsuodatin.

4. Botojen poissulkeminen

Google Analytics on työskennellyt tekniikoilla, jotka sulkevat pois kaikki tunnetut robotit automaattisesti raporttisi mukaan. Luo testinäkymä ja päänäkymä suodattamalla robotteja.

5. Luo segmentti roskapostin suodattamiseksi

Haittaohjelmat ja troijalainen voivat olla ärsyttäviä, kun ne pääsevät verkkosivustollesi. Luo uusia suodattimia, jotka sulkevat pois kaiken tunnetun haamun viittauksen roskapostista aktiivisista tiedoista. Luo segmentti, jolla voit tarkistaa historianne ja sulkea pois kaikki aaveiden viittaus roskapostista.

Viittaavan roskapostin ja Google Analyticsin roskaposti ovat todellinen uhka sivuston omistajille. Viittaus roskapostista on tuottanut väärennettyä liikennettä todellisiin verkkosivustoihin, joiden ainoana tavoitteena on sitoutuminen ja todellinen liikenne heidän haittaohjelmillaan. Roskapostikantaa käyttävät laajalti virus, kuten troijalainen ja haittaohjelmat, todellisen liikenteen luomiseksi. Noudata edellä korostettuja vaiheita poistamaan viittausriskit ja Google Analyticsin roskaposti raportista.

November 28, 2017