Back to Question Center
0

Suuntaviivasta alusta alkaen haittaohjelmien välttämiseksi

1 answers:

Sähköpostisähköposti ja internet tarjoavat hakkereille helpon pääsyn tietokoneisiin ja tietoihin. Käytössäsi on vain muutaman sekunnin ajallinen käyttöoikeus, joten et voi avata, jakaa tai poistaa tiedostoja. Hakkerit pyytävät sinua maksamaan lunnaita ennen kuin pääset takaisin henkilökohtaisiin tietokoneisiisi. Tietenkin on olemassa suuri määrä ohjelmia, ohjelmia ja työkaluja, joita voit ladata online-hyökkäysten määrän vähentämiseksi. Useimmat ohjelmat ja ohjelmat estävät virus- ja haittaohjelmien hyökkäykset, mutta eivät pysty pitämään tietojärjestelmääsi turvallisena koko - umzugsfirma schweiz nach deutschland. Siksi on tärkeää, että ette ole riippuvaisia ​​näistä työkaluista ja etsi vaihtoehtoja.

Digitaaliset palvelut Semalt Customer Success Manager Andrew Dyhan tarjoaa tässä artikkelissa arvokkaita haittaohjelmia koskevia käsitteitä.

Onneksi sinun ei tarvitse tietotekniikan tai ohjelmiston apuasi henkilökohtaisen tietokoneesi suojaamiseksi, koska eri työkaluja ja ohjelmia löytyy tältä osin. Sinun on vain varmistettava, että olet asentanut virustorjuntaohjelmiston. On myös tärkeää päivittää se säännöllisesti. Varmista, että valintasi palvelu on päivitetty ja yksi parhaista. Sinun pitäisi pitää se käytössäsi internetin välityksellä, jotta se automaattisesti skannaa järjestelmääsi ja pitää sinut ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu. Voit tarkistaa kaiken manuaalisesti, jotta voit tietää enemmän mahdollisista uhista ja päästä eroon niistä.

Kun olet ladannut ohjelmiston ja kokeillut sitä, on tärkeää tarkistaa sen ominaisuudet ennen sen ostamista. Internetissä on myös muita sovelluksia, joita voidaan verrata ja tarkistaa ennen kuin valitaan oikea virustentorjuntaohjelma. Varmista, että virustentorjuntatyökalu pystyy pitämään tietosi suojassa. Sen pitäisi olla helppo ladata ja kuuluu uudistettuun ja aitoon verkkosivustoon. Virustentorjuntaohjelmistoa ei tarvitse ladata laillisilta lähteiltään. Jopa oikeutetuilla sivustoilla on usein tartunnan saaneita ohjelmia, jotka ovat parempia pysyä poissa.

Kun asennat virustorjuntaohjelmistoa, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, mitä tietokoneesi järjestelmään asennetaan. Tämän prosessin aikana sinun ei pitäisi klikata ponnahdusikkunoita tai asentaa joitain tuntemattomia asioita. On todennäköistä, että tämä yrittää asentaa selaimen lisäosat ja työkalurivit järjestelmään, pitää nämä asiat poissa tietokoneeltasi, koska ne sisältävät huomattavia määriä viruksia ja haittaohjelmia.

Ei ole väärin sanoa, että siellä on paljon selaimia. Nämä tekevät meistä hämmentyneinä, kun kaikki näyttävät hyvältä ja tarjoavat runsaasti ominaisuuksia. Kun lataat ja asennat selaimen, sinun on varmistettava, että se on täysin varustettuna ja siihen on liitetty virustentorjuntavälineitä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä sinun pitäisi pystyä käyttämään virustentorjuntaohjelmistoa selaimella paremmin. Sinun on myös voitava avata liitteitä ja napsauttaa aitoja linkkejä ilman mitään ongelmia. Samaan aikaan sinun on pidettävä itsestäsi tuntemattomia sähköpostiliitteitä ja ponnahdusikkunoita, koska ne voivat sisältää suuria määriä viruksia. Tarkista tietokoneesi järjestelmä kahdesti viikossa ehkäistäksesi mahdollisia virushyökkäyksiä. Jätä ikkunat, joista et tiedä mitään, koska ne saattavat tartuttaa tietokoneesi.

November 28, 2017