Back to Question Center
0

Semaltin osuudet Ohjeet päästä eroon viittaavan roskapostin käytöstä sisällyttämällä huomattavia isäntänimiä

1 answers:

Robotit

Botit hidastavat sivustosi toivoen keräämään tietoja, jotka ovat joko suuria tai kauheita. Esimerkiksi Google-botti, joka ryöstää sivustoja, on loistava indeksointitarkoituksiin, kun taas hirvittävät keräävät tietoja (kuten viestejä), jotka hillitsevät palvelinta ja etsivät alttiuksia.

Ghost Spam

Se on tunnetuin roskaposti, joka on kokenut tutkimuksessa, koska se ei käy sivustoissa. Se lähettää tietoja suoraan Google Analytics -tilille ilman viestintää lainkaan. Sivustot ovat mielivaltaisesti keskittyneet, joten sinun ei tarvitse huolehtia uskomalla, että se on vain sivustosi, jota he etsivät.

Ignal Gamanenko, Semaltin asiakassuhdehallinta, tarjoaa tässä hyödyllisen ratkaisun välittämään roskapostia - black and white fascinator hats.

Tunnistamalla viittaus roskapostia

Avaa Google Analytics -tili ja kohdassa Hankinnat ja sitten Kaikki liikkeet ja sitten Viittaukset, jotka voit helposti löytää, mitkä palvelimen nimet lähettävät toimintaa vastaavasti. Sinun pitäisi valita enemmän vedetty päivämäärä laajennus vain olla varma, sinulla on tarpeeksi tietoa havaita laittomuutta. Yrittää korostaa muutamia poikkeavuuksia mittauksissa auttaa poistamaan joitain järjetöntä tietoa.

Ennen ensisijaisen ongelman ratkaisemista on olemassa yksi vaihtoehto, joka olisi jatkuvasti tarkistettava kussakin Google Analytics -tilassa koskien roskasisältöä. Katso asetusta ja napsauta Checkmark-painiketta, joka sijaitsee kohdassa "Bar kaikki osumat tunnetuista robotteista ja vikoista". Tämä vaihtoehto luonnollisesti läpäisee tunnistetut Google Analyticsin roskapostin lähteet.

Google Analyticsilla on täydellinen kanavavalinta, joka antaa mahdollisuuden hylätä tulevat roskapostitutkimustiedot tutkimustiedoista. Väärennetyt viittaukset voidaan sulkea pois mahdollisuuksilta, jotka samanaikaisesti hidastuvat, jolloin roskapolun lähde kaatuu pitkän matkan yli. Paras tapa vastata niitä näyttämällä Google Analyticsissa on luoda kanava, joka sisältää vain lailliset isäntänimet ja todellinen toiminta sivustossamme.

Merkittävien isäntien nimet erotetaan ihmisten kokoamisesta, sitten Innovaatiosta sitten Järjestelmästä. Pitkä aikaväli on asetettu toimimaan, joten et menetä tietoja. Kun kosketat isäntänimen mittausta, näet kaikki palvelimen nimet, kuten roskapostin, ja löytäneet oikeutetut tiedot tietojen täydentämiseksi..Riippuen sen tuottamasta liikkeestä, sinun on ehkä sisällytettävä translate.googleusercontent.com, koska asiakkaat voivat näyttää sivustosi sisältöpalveluita.

Neuralab-sivuston tapauksessa voimme käyttää regex-artikulaatiota sisällyttämällä kanavan hostnimet.

Käyttämällä tätä artikulaatiota olemme vasta äskettäin sisällyttäneet kaikki liikkeet tai blog.neuralab.net. Tai www.neuralab.net. Jos löydät merkittävämpiä isäntänimiä, voit lisätä ne regex-artikulaatioon, joten sinun ei tarvitse sisällyttää niitä toistensa joukkoon. Kaikkien isäntänimien löytämisen jälkeen se on erinomainen tilaisuus sisällyttää ne kanaviin.

1. Käy Google Analyticsin järjestelmänvalvojan alueella ja napauta Kanavia.

2. Lisää uusi kanava ja nimeä se tarpeen mukaan.

3. Valitse räätälöity kanavajärjestys ja poimi sisällytettävä (on tehtävä!).

4. Valitse isäntänimi kanavakentässä.

5. Aseta kanavan alla regex-artikulaatio, joka sisältää tärkeät aitoa nimeäsi

6. Napauta Tallenna-kuvaketta, ja olet valmis.

November 28, 2017