Back to Question Center
0

Semalt: Yksinkertaiset vihjeet sähköpostin turvallisuuden varmistamiseksi

1 answers:

Jokainen Internetissä oleva henkilö tarvitsee sähköpostiosoitetta jossakin vaiheessa, haluavatko he vai eivät. Sähköposti on "de facto" viestintäväline, koska yritykset käyttävät edelleen sähköpostia kommunikoida muiden kanssa ja tämä ei ole todennäköistä muutosta.

Se, että kaikilla on pääsy sähköpostiviestiin, on tärkein syy, miksi heidän pitäisi yrittää kaikin keinoin suojata viruksia, irtisanomisia ja haittaohjelmia vastaan ​​sähköpostitse. Kun yritykset edelleen käsittelevät arkaluonteisempia tietoja sähköpostinsa kautta, hakkerit pitävät niitä erittäin arvokkaina ja yrittävät kaikesta saadakseen käsiinsä.

Jotkut yhteiset infektiot johtuvat epäluotettavien sähköpostiviestien käsittelystä ja käytöstä - metal bar stools swivel with back. Artem Abgarian, Semalt Customer Success Manager on laatinut luettelon tavoista saada sähköposteja:

Älä lataa liitteitä tuntemattomilta lähettäjiltä

Se on yksinkertaisin neuvoja, jota voisi koskaan saada. Jos sähköposti saapuu postilaatikolle ja lähettäjä ei tunnu tutulta, hävitä sähköposti heti. Jotkut hakkereista ovat nyt keksineet uuden taktiikan, jossa he luovat tunnetta tärkeydestä tai kiireellisyydestä sähköpostissaan. Kun nämä sähköpostit avautuvat, käyttäjät tavallisesti löytävät liitetiedoston.

Hakkerit käyttävät jopa kaikkein vaarattomimpia kiinnikkeitä piilottaakseen haitallisen koodinsa. Toiset haluavat käyttää huijaustekniikoita näyttämään siltä kuin ne ovat laillisia lähettäjiä. Huijaus antaa heille mahdollisuuden käyttää monimutkaisia ​​tekniikoita, jotta se näyttäisi siltä, ​​että heidän sähköpostin otsikot ja osoitteet ovat peräisin uskottavista lähteistä. Aina olla etsimässä tällaisia ​​sähköposteja, koska ne aiheuttavat valtavan uhan kaikille sähköpostiviesteille..

Word Doc

Useimmat ihmiset eivät tiedä tätä, mutta .doc- ja .docx-laajennukset ovat joitain suosituimpia vektoreita, joita hakkerit käyttävät infektoimaan sähköpostiviestejä haittaohjelmilla. Ei ole epäilystäkään, että Microsoft Word -dokumentit hyötyvät paljon näistä "makro-ominaisuuksista". Kuitenkin hakkerit voivat käyttää niitä lauttaamaan vaarallisia viruksia.

Jo nyt on ilmoituksia monimutkaisista ransomware-ohjelmista, jotka levittäytyvät sähköpostin välityksellä, jolloin alkuperäinen lähde on sanatiedosto. Siksi, ellei lähettäjä ole vahvistettu olevan yläpuolella, vältä Word-liitetiedostoja, koska ne voivat vahingoittaa viruksia.

Älä koskaan Jaa henkilötietoja

Tällä hetkellä ainoa tiedossa tapa, jolla hakkerit pääsevät organisaatioiden tietoverkkoturvaan, on phishingilla, kuten Verizon ilmoitti. Jos hakkerit tekevät sen oikein, tietojenkalastelu ei edellytä mitään teknistä asiantuntemusta. Syynä on, että kun työntekijät levittävät henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten salasanoja ja käyttäjätunnuksia, rikolliset murtautuvat näihin tietojärjestelmiin ja varastavat tiedot näistä sähköposteista. Sitten helpompi hyökätä suurempaan organisaatioon käyttämällä siellä työskentelevistä henkilöistä saatuja yksityiskohtia. Useimmissa tapauksissa tietojenkalasteluyritykset ovat käyttäjiä, jotka väittävät olevansa IT-työntekijöitä, jotka haluavat palauttaa salasanan ja pyytää lähettämään henkilökohtaisia ​​tietoja.

Älä koskaan klikkaa linkkiä, joka on sulautettu sähköpostiviestiin

Jos joku saa epäilyttävän sähköpostiviestin, jossa on linkki ohjeisiin napsauttamalla sitä, jättää aina sähköpostiosoite huomiotta. Tässä tarjotut hyperlinkit voivat helposti ohjata lataamaan sivuja, jotka koostuvat haittaohjelmista, troijalaisista ja muista viruksista.

Salasanojen vaihtaminen säännöllisesti

Varmista, että sinulla on nyt uusi salasana ja paras tapa estää hyökkääjät. Käyttäjien tulisi tehdä se vähintään kerran tai kahdesti kuukaudessa.

November 28, 2017