Back to Question Center
0

Semalt: Yksinkertaiset temput suojaamaan laitteita ja gadgeteja haittaohjelmien tartunnalta

1 answers:

Tietoturvallisuuden turvaaminen tekee internetin käyttäjän alttiiksi petoksille. Henkilökohtaiset tiedot altistuvat haittaohjelmille niin kauan kuin laite on liitetty verkkoon. On tärkeää käyttää laitetta älykkäästi välttääksesi ongelman, joka voisi johtaa dataa salattuun vankilaan - how to become a machinery appraiser.

Tässä artikkelissa Jack Miller, Semalt Senior Customer Success Manager käsittelee seuraavia tapoja välttää haittaohjelmia laitteilla:

Etenkin matkapuhelimissa, joita käytetään sekä liike- että henkilökohtaisiin tarkoituksiin, käyttäjät eivät saa asentaa ohjelmia, jotka ovat välttämättömiä. Asenna vain sellaiset sovellukset, jotka ovat peräisin legitiivisestä lähteestä. Jos tällaiset sovellukset ovat voimakkaita, asenna ne laitteisiin, joita ei käytetä liiketoimintaan. Näin ollen, kun haittaohjelmat väistämättä törmäävät, se ei vaikuta kriittisiin tietoihin ja vain palauttamalla laite tehdasasetuksiin on kaikki, mitä tarvitaan.

Toiseksi ohjelmistojen säännöllinen päivitys on avain laitteiden suojaamiseen haittaohjelmilta. Useimmissa tapauksissa päivitykset sisältävät vastuuvapauskorjauksia. Tarkista usein asennettujen sovellusten ja alustan päivitykset. Aina kun päivitykset ovat saatavilla, lataa, asenna tai suorita ne heti. Työpöydän tai kannettavan tietokoneen osalta epäluotettavien ohjelmistojen asennus ei ole suositeltavaa..Onneksi kaikilla alustoilla on nyt omat app-myymälät. Linux, Apple, Windows ja iOS-alustat. Jos työskentelet ikkunoissa, asenna vain virallisesta lähteestä. Jos käytät Linuxia, asenna valmistaja paketinhallinta. Näin tehdessään se on vähemmän todennäköisesti haittaohjelmassa. Lisäksi päivitykset ovat merkittäviä työpöydällä / kannettavalla käyttöjärjestelmällä. Windows-alustalla pitkiä odotuksia päivittämisen aikana pidetään ajanhaussa, mutta se on välttämätöntä. Tarkista päivitykset saatavilla päivittäin, koska ei ole suositeltavaa työskennellä haavoittuvalla alustalla. Windows-alustalla työskentely vaatii haittaohjelmien torjuntaratkaisuja tai antivirus su

ch -ohjelmaa Windows Defender, Avast ja AVG. Tiedot ovat vaarassa, jos tällaista suojausta ei käytetä.

Kolmanneksi käyttäjille varoitetaan, että napsautetaan tunnistamattomien lähteiden linkkejä. Loistava ohjelmisto voidaan pakottaa foorumiin yhdellä URL-osoitteella. Älä napsauta tuntemattomista lähteistä saapuneita sähköposteja, ennen kuin tarkistat sen Malware-verkkotunnuksen luetteloa vastaan. Jos vastaanotetaan sähköpostiviesti, joka kertoo, että jotain tilillesi on tapahtunut väärin ja että sinun on napsautettava alla olevaa linkkiä ja kirjauduttava takaisin tilillesi ongelman ratkaisemiseksi, siirrä hiiren osoitin kyseisen linkin kohdalta ja näe missä se osoittaa oikein on. Suuret mahdollisuudet ovat petos.

Lisäksi vinkkejä, jotka voivat auttaa jotain haittaohjelmasta, ovat: tietojen varmuuskopiointi, salasanan tai tietojen tallentaminen selaimelle. Lisäksi, kun työskentelet selaimessa incognito-tilassa tai epävarmassa verkossa, Internet-käyttäjän tulisi harkita VPN-verkon (Virtua Private Network) käyttöä. Sen vuoksi luotettavuus laitevalmistajalla yksinomaan turvallisuuteen ei ole viisasta. Käyttäjän on tarkoitus ottaa tietonsa ja laitteensa turvallisuuteen omiin käsiinsä, työstää ja käyttää laitteita viisaasti. Varovaisuutta var- ten tiedot ovat turvallisia haittaohjelmien vaikutuksilta.

November 28, 2017