Back to Question Center
0

Semalt Watch: Kuinka estää haittaohjelmat ja muut huijaukset

1 answers:

Onlinehuijarit ovat varastaneet yli 12 miljardia dollaria, ja he ovat yhtä varovaisia ​​kuin koskaan varastamaan. He löytävät ikääntyneitä haavoittuvimmiksi tavoitteiksi. Käytössä on joitain menetelmiä - cfre logo creator.

Michael Brown, johtava asiantuntija Semalt , kertoo, miten vältetään vaaralliset haittaohjelmat.

1. Ilmaisia ​​juttuja

Kun selaat, saatat kertoa mainoksista, jotka kertovat sinulle, että saat kamaa ilmaiseksi. Se voi olla ilmainen hampurilainen, ja olet erittäin nälkäinen. Älä laske sitä. Jos napsautat mainosta tai linkkiä, se avaa sivun, joka lataa haittaohjelmia tietokoneeseen tai kaivaa henkilötietoja.

Joissakin tapauksissa sivu näyttää sinulle täytettävän lomakkeen. Hakijat käyttävät tietoja.

Älä napsauta näitä mainoksia. Tarkista, ovatko nämä tarjoukset totta hakemaan Googlelta, menemällä oikeutettuihin verkkosivustoihin tai tosiasioihin, kuten Snopes-sivustoihin.

2. Häiritsevät surut

Joitakin haittoja etsiä ihmisiä, jotka ovat surussa, enimmäkseen lesket. He lukevat vihkotaulukot ja etsivät lähimmän sukulaisen sukulaiselta. Scammer tekee työtä pankissa ja soittaa läheiselle sukulaiselle. Con saa henkilökohtaisia ​​tietoja tämän naamion kautta. Näiden tietojen mukaan huijaaja vangitsee menetetyt.

Jos tällaisessa tilanteessa vältät taloudellisten ongelmien käsittelyn, koska olet haavoittuvassa asemassa ja huijaimet ovat sinne kohdistetusti. Seuraa puhelut ja sähköpostit huolellisesti, kun olet lopettanut surun.

3. IRS-huijaukset

Jotkut huijarit kutsuvat teeskentelevän työskentelemään IRS: lle, tämä on yksi suosituimmista huijauksista, soittaja väittää, että olet velkaa IRS: lle rahaa, yleensä takaisin veroja.

He pyytävät sinua viemään rahat välittömästi tiettyyn tiliin tai sinut pidätetään ja veloitetaan. Voit vetää tämän pois käytöstä, huijarit voivat käyttää luottamuksellisia tietoja, kuten sosiaaliturvatunnuksesi, huijaamaan sinut uskomaan, että he todella työskentelevät IRS: n. Vaihtoehtoinen menetelmä, että haittapuolena on väittää, että IRS palauttaa sinulle jonkin verran rahaa, kun annat henkilökohtaisia tiedot soittajalle.

IRS yleensä viestii postipalvelun kautta, ja jos saat puhelun, voit vahvistaa, onko se aito puhelimitse numeroon 800-829-1040, joka on IRS-puhelinnumero.

4. Terveydenhuollon huijaukset

Sosiaaliturvatunnus toimii myös Medicare-numerona, ja huijaajat kohdistavat tämän tiedon ja pian saatat löytää maksuja, joita sinulla ei ole aiheutunut.

Suojaa numero, säilytä se salaisena. Jos havaitset jotain tuntematonta toimintaa, ilmoita sairausvakuutuksesta välittömästi. Huutoittelijät saavat sosiaaliturvatiedot phishing-puheluilla. He usein väittävät soittavansa sairausvakuutusmarkkinoilta. Valtion virastot eivät kylvä ja pyydä henkilökohtaisia ​​tietoja. Jos löydät soittajan, joka pyytää henkilökohtaisia ​​tietojasi, lopeta.

5. Hiljaiset puhelut

Saatat olla lounging sohvalla ja nauttia suosikki näyttää, kun puhelin soi. Sinä nostat ja sanot "Hei." Kukaan ei vastaa. Tämä on robottipuhelu, jolla pyritään tarkistamaan potentiaaliset kohteet. Voit välttää tämän käyttämällä soittajan tunnusta. Älä myöskään vastaa vastaamattomiin puheluihin. Aito soittaja jättää usein viestin puhelinvastaajastasi.

6. Yksityisten tietojen kaupankäynti

Huolimatta kaikista parhaista ponnisteluistasi pitääkseen arkaluontoiset tiedot kelvottomien huijareiden käsistä, he saavat tietosi:

  • Asiattomia yrityksiä, jotka myyvät asiakkailleen tietoja
  • Muut huijarit, jotka ovat voineet kokeilla ja onnistu tai epäonnistuvat huijaamalla sinua
  • Väärennetyt arvonnat ja tutkimukset, joissa sinun on täytettävä tietosi.

Kaikki nämä ovat eräänlainen resurssikeskus huijareille. Ole varovainen.

November 28, 2017