Back to Question Center
0

Semalt: Vinkkejä siitä, miten suodatetaan sisäinen liikenne Google Analyticsista

1 answers:

Tiesitkö, että omat vierailusi, joita kutsutaan yleisesti sisäiseksi liikenteeksi, voivat vaikuttaa haitallisesti Google Analytics -tilastoihin? Kampanjasi alkuvaiheissa toiminta vaikuttaa yleensä raporteihisi, koska verkkosivustosi saavat vähäistä liikennettä kyseisenä ajanjaksona. Sisäinen liikenne vaikuttaa paitsi Google Analyticsin tallentamiin käynteihin, myös sivustosi vierailijoiden keskimääräiseen kulutukseen, poistumisprosenttiin ja muihin tärkeisiin parametreihin.

Joitakin työkaluja on tehty päivittäisten käyntien ja sisäisten parametrien tuottaman liikenteen seuraamiseksi - софа бриз-м. Kuitenkin jokainen metrijärjestelmä käsittää ansioita ja haittoja. Google Analytics auttaa markkinoijia havaitsemaan sisäisten käyntien aiheuttaman liikenteen. Sekä sisäisen että ulkoisen liikenteen tasapainottaminen on välttämätöntä, jotta sillä olisi pitkäaikainen tehokas kampanja.

Frank Abagnale, Semalt Asiakasmenestyspäällikkö esittelee luettelon tavoista, joiden avulla voit valita paras tapa, jolla suositaan kampanjaasi ja miten se toteutetaan.

Google Analyticsin suodatusominaisuus

Tämä on yksi yleisesti käytetyistä ominaisuuksista, jotka toimivat verkkotunnusten, sivujen otsikoiden ja IP-osoitteiden suodattamiseksi. Lähdedokoodin ja IP-osoitteen suodattamista pidetään ihanteellisena rajoituksina rajoittaa sisäiset käyntisi vaikuttamasta raportteihisi ja tilastoihisi. Suodatusominaisuuden avulla sisällön markkinoijat ja sivuston omistajat voivat sulkea pois kaikki sisäiseen ympäristöön liittyvät ominaisuudet.

Asiantuntijoiden mukaan Google Analyticsin suodatustyökalu estää Troijan viruksen ja haittaohjelmien laittomasta liikenteestä..

Suodatusominaisuuden edut ja haitat

Google Analyticsin suodatustyökalulla markkinoijat voivat hallita verkkosivustojen toimintaa täysin. Työkalu tarjoaa myös joustavia ja luotettavia ratkaisuja. Toisaalta Google-suodatustyökalua ei suositella pienille organisaatioille ja yrityksille.

Google Analyticsin erikoiskakku

Tämä hyödyllinen työkalu erottaa sisäisen ja ulkoisen liikenteen. Pitkällä aikavälillä se estää sisäisen liikenteen valvomasta raportteja.

Pro
  • Suositellaan pienille organisaatioille
  • Tarjoaa joustavia ja yksinkertaisia ​​ratkaisuja
haitat
  • Ei sovellu suurille organisaatioille.
  • Melko kallis maksajien maksamien kustannusten vuoksi

Palvelimen sivumenetelmä

Yleisesti kutsutaan "backend" -menetelmäksi, palvelinpuolen menetelmä mahdollistaa sen, että sivuston omistajat voivat määrittää palvelimet. Tällä tavoin sisäisen liikenteen, haittaohjelmien ja Trojan-viruksen seurantakoodia ei ole kirjattu alaspäin tilastoihin.

Pro
  • Pidetään turvallisena ja luotettavana tekniikkana
  • Markkinoijat voivat käyttää sekä dynaamisia että kiinteitä IP-osoitteita
  • Sopii kaikenlaisille selaimille
haitat
  • Ei tuota johdonmukaisia ​​paluuta välimuistijärjestelmään sivuilla, jotka ovat staattisia versioita.

Markkinoinnin, liikenteen kehittämisen ja käyttäjien sitoutumisen lisäämisen kannalta on erittäin tärkeää. Kuitenkin sisäisestä ympäristöstä syntyvä liikenne vaikuttaa yleensä algoritmeihin epäsuotuisien raporttien ja tilastojen suhteen. Edellä mainituilla työkaluilla ja tekniikoilla voit poistaa ja rajoittaa sisäisen liikenteen vaikutuksia Google Analytics -raporttiin. Kun olet suodatettu toimistostasi syntyvästä liikenteestä, harkitse muutosten tehokasta toteuttamista.

November 28, 2017