Back to Question Center
0

Semalt: Viisi askelta, jotka tulevat pois haittaohjelmatartuntojen varalta

1 answers:

Internetissä on tuhansia uhkia, jotka heiluttavat sitä ja aiheuttavat vaarallisen paikan verkkokäyttäjille. Päivittäin on kehitetty yli 74 000 uutta virusta, joiden haittaohjelmat vaikuttavat yli 30 prosenttiin tietokoneista maailmanlaajuisesti.

Haittaohjelmat ovat haavoittuvista ohjelmistoista luotu sana, ja ne on suunniteltu kulkemaan tietokoneen puolustusjärjestelmän kautta ja vahingoittamaan laitetta internetin, yrityksen tai pahimmillaan. Nik Chaykovskiy Semalt Senior Customer Success Manager sanoo, että se voi tuntua ylivoimaiselta, mutta jotkin menetelmät voivat rajoittaa tai estää laitteen vahingoittumisen ja tallentamasi tiedot - domain satınalma.

Epäluotettavia ohjelmia

Usein, kun joku ajaa verkkoselainta verkossa, useita ponnahdusikkunoita näkyy tyhjästä. Heidän tiedetään pyytävän käyttäjää lataamaan ja käyttämään tiettyä ohjelmistoa. Käyttöjärjestelmän puolustusmekanismi ryntää aina ja kysyy, onko lähde luotettava. Vihje täällä on vain sellaisten ohjelmien suorittaminen, joilla on digitaalinen allekirjoitus.

Jotkut käyttämättömistä sovelluksista ovat virustorjuntaohjelmia, jotka tarkistavat järjestelmän selvittääkseen, mitä ladatun tiedoston tarkoitus on ja onko tietokone turvallinen napsauttamalla ponnahdusikkunaa. Nämä ponnahdusikkunat voivat olla merkittävä haittaohjelmien päänsärky, jos niitä on sokeasti ladattu.

Päivitä järjestelmä

Tee piste päivittää käyttöjärjestelmä ja virustentorjunta säännöllisesti.Oikein on hyväksyä kaikki päivitykset automaattisesti.Tämä päivitys on, että ne auttavat ratkaisemaan virheitä ja haavoittuvuuksia Aikaisemmat versiot Haittaohjelmat kehittyvät jatkuvasti, joten säännöllisten päivitysten tarve on välttämätöntä. Intrudersin on vaikeampi päästä verkkoon ja etsittävä uusia tapoja ylittää tämä, jolloin kehittäjät saattavat jo saada uuden päivityksen valmiiksi.

Vältä epäilyttävien sähköpostin lisäysten avaamista

Hakkerit ovat päässeet parempaan innovatiivisiin tapoihin saada laiton pääsy käyttäjän tietokoneeseen. He käyttävät sitä nyt sähköpostilla, joista suurin osa on roskapostia. Poista aina roskapostia avaamatta niitä. Sähköpostit näyttävät tulevan vain hyvämaineisilta lähteiltään, etteivät ne ole. He pyrkivät tekemään otsikot ja viestin tärkeäksi luoda kiireellisyys. Kun nämä saapuvat postilaatikkoon, skannaa ne ensin virustentorjuntaohjelmalla. Jos et voi erottaa siitä, kuka lähetti sähköpostin, heidän pitäisi poistaa se, koska se voisi maksaa enemmän kuin pelkkä tietokoneen terveydentila.

Käytä monimutkaisia ​​salasanoja

Internetin käytön numeron yksi sääntö on ryhtyä varotoimiin käytettyjen salasanojen kanssa. Yksinkertaiset on helpompi muistaa, mutta se on tarkka asia, että cyber-rikolliset haluavat käyttäjän ajatella. Kun he saavat nämä salasanat, he yrittävät käyttää niitä muissa verkkotileissä. Siksi asiantuntijat neuvovat ihmisiä käyttämään erilaisia ​​salasanoja eri tileille. Erinomainen salasanan tulee olla vähintään kahdeksan merkkiä pitkä ja yhdistää eri merkkejä. Outoisempi, sitä parempi.

Vältä avoimia Wi-Fi-verkkoja

Hakkerit hyötyvät avoimista verkoista, koska ne levittävät haittaohjelmia helposti liitettyihin tietokoneisiin useista syistä. Vältä tällaisia ​​verkkoja, koska ne antavat hyökkääjälle reunan käyttäjän järjestelmään.

November 28, 2017