Back to Question Center
0

Semalt: Tekniikat, jotka estävät sinut pois haittaohjelmilta ja roskapostilta

1 answers:

Petostentorjunta on käyttänyt sosiaalisia verkostoja haittaohjelmien ja roskapostin levittämisen alustana pitkään. Haittaohjelmien hankkiminen tai tiettyjen roskapostityyppien suorittaminen on väistämätöntä Facebookin, sosiaalisen verkoston jättiläisen käytön yhteydessä.

Artem Abgarian, Semalt Senior Customer Success Manager toteaa, että roskapostia ja haittaohjelmia voidaan välttää monin tavoin Facebookin käytön aikana - best fake watches. Ennakoivien toimenpiteiden avulla voidaan suojata yksi suurimmista ja uusimmista Facebook-haittaohjelmista ja roskapostista. Lisäksi haittaohjelmien ja virusten raportointi on hyödyllistä vastata tällaisista vaaroista sosiaalisen verkon alustalle.

Internetin asiantuntijat väittävät, että tietokonevastaavat ja hakkerit käyttivät sähköposteja kerrallaan haittaohjelmien ja virusten leviämiseen verkossa. Nykyään sosiaalisen median, kuten Facebookin, Twitterin ja Instagramin suosio, joka on yli kaksi miljardia käyttäjää eri puolilla maailmaa, on tehnyt haastavien Internet-hakkerien jakamisen erittäin helppoa. Esimerkiksi äskettäin tehdyn tutkimuksen mukaan Riverside tutkijat totesivat, että lähes puolet 12000 Facebook-osallistujasta oli altis haittaohjelmille ja huijauksille. Tämä osoitti, kuinka helppoa Internet-hyökkääjät pystyvät hakkeroimaan Facebook-tiliä. Suurin osa petoksista tutkimuksen aikana liittyi vanhaan syöttötekniikkaan, jossa tarjottiin lahjoja, kuten "ilmainen iPhone" Facebook-postista.

Miten käyttäjä tunnistaa ja ehkäisee roskapostia ja haittaohjelmia Facebook-alustalla?

Internet-asiantuntijoiden mukaan Facebook-sanomien käytön vaikeinta purkamista on se, onko viesti ystävästä tai petostajista, jotka ovat vaarantaneet jonkun tilin. Tässä tilanteessa internetin käyttäjille ilmoitetaan etukäteen napsauttamalla mahdollisia linkkejä, jotka näyttävät epäilyttäviltä. Facebook-tilaajien hakkereista johdetut tai väärä viestit sisältävät usein linkkejä ulkopuolisiin sivustoihin, jotka vaativat uhria täyttämään tai antamaan henkilökohtaisia ​​tietoja. Lisäksi tällaiset tarjoukset käyttävät avainsanoja, kuten Deal, Wow, OMG ja Free. Facebookin käyttäjien on muistettava, että verkko sallii kaikentyyppisten linkkien lähettämisen ilman alkuperäistä suodatusta. Tämä tarkoittaa sitä, että hakkeritut Facebook-tilit tai aito käyttäjät voivat lähettää lyhennettyjä linkkejä, jotka mahdollisesti ohjataan tietojenkalasteluun tai haittaohjattuun sivuun.

Facebookissa on myös työkaluja, jotka eivät ole antispyware- tai virustorjuntaohjelmia, joita sosiaalisen verkon käyttäjät voivat käyttää omilla laitteillaan identiteettien suojaamiseksi. Siten päivitettävän virustentorjuntaohjelmiston tai vakoiluohjelmien torjunnan kopioiminen tai ylläpito on kriittinen tietokoneesi suojaamisessa haittaohjelmilta ja roskapostilta. Lisäksi Facebookin käyttäjiä kannustetaan kouluttamaan tekniikoita haittaohjelmien välttämiseksi sosiaalisissa verkostoissa, kuten Facebookissa. Facebookissa on myös uutisotsikko, joka kouluttaa käyttäjiä roskapostista ja haittaohjelmista. Osassa annetaan ehdotuksia, joita käyttäjät voivat käyttää suojaamaan laitteita haittaohjelmilta.

Miten Facebook-käyttäjä voi raportoida roskapostia, haittaohjelmia tai hakkeroitua tiliä?

Kun käyttäjä epäilee mitä tahansa viestiä, joka sisältää roskapostia tai haittaohjelmia, hän voi ilmoittaa sen Facebookille suojasivuilla. Käyttäjät voivat myös klikata "X", joka näkyy viestin oikeassa yläkulmassa. Lisäksi haitallisia videoita ja valokuvia voidaan raportoida klikkaamalla Raportoi video tai Raportoi tämä valokuva. Aiheeseen liittyvää tilihyökkäystä voidaan ilmoittaa Facebookin turvallisuusosastolla, jossa tällaiset tilit päättyvät välittömästi vireillä oleviin tutkimuksiin.

November 28, 2017