Back to Question Center
0

Semalt - Tehokkaita vinkkejä Google Analyticsin roskapostin suodattamiseen

1 answers:

Hakkerit ovat tehneet tapoja tunkeutua sivustoosi, kun tehokkaat tekniikat on otettu käyttöön niiden estämiseksi. Nykyään opportunistit käyttävät väärennettyjä viittauksia ja Google Analytics-roskapostia, joiden tarkoituksena on vain ohjata käyttäjiä roskasivustoihin. Häirintäviestien avaamisen roskapostin avaaminen voi olla erittäin ärsyttävä.

Viimeisten viikkojen aikana hakkerit ovat lähettäneet viitteitä roskapostia käyttäjille, joiden tarkoituksena on sekaantua asiakkaiden tietoihin ja tuottaa liikennettä haitallisille verkkosivustoille - grundreinigung wohnung preise. Napsauttamalla väärennettyjä viittaushaaroista käyttäjää saatetaan ohjata haitalliselle verkkosivustolle, joka sisältää viruksia ja haittaohjelmia. Oppimistehtien on laajasti käyttänyt Troijan virusta jakamaan viittaushajeja, jotka päätyvät asiakkaiden haittaohjelmien sivustojen ja haittaohjelmien verkkokauppojen uudelleenohjaamiseen.

Michael Brown, Semaltin asiakastyön menestyspäällikkö tarjoaa vakuuttavia asioita, joiden avulla voit päästä eroon viittaus roskapostista.

Google Analyticsin roskapostin vaikutus

Viittaus roskapostit yleensä hajottaa, miten pienet sivustot toimivat, todennäköisemmin niiden tiedot kuin suuret sivustot. Kun olet hallinnoinut liikennettä, roskapostittajat hyödyntävät verkkosivustolla olevia asiakkaita ohjaten heidät haittaohjelmien sivustoille. Tietotekniikan asiantuntijoiden mukaan yli 50 prosenttia liikenteestä ohjataan roskapostittajien toimesta haittaohjelmien sivustoihin, mikä on suurelta osin vaikuttanut pienen verkkosivuston edistymiseen.

Yksinkertaisilla sanoilla verkkosivut, joihin Troijan virus vaikuttaa, pyrkivät jakamaan yleisimpiä viittaushaaroita, skenaario, joka raastaa dataliikenteen ja käyttäjien sitoutumisen.

Miten suodattaa väärennetyn viittauksen roskapostin

Onnistunut selaamisen ja napsautusten siirtämisen kannalta on välttämätön edellytys verkko markkinoinnissa. Useita tekniikoita on esitetty suodattamalla väärennettyjä viittaus roskapostia, troijaviruksia ja haittaohjelmia, jotka vaikuttavat siihen, miten sivustot toimivat.

Ei-Ghost-viittaussähköposti

Ei haamukirjeen roskapostiviesti pyrkii käymään loppukäyttäjien verkkosivustoilla ja hallita liikenteen sukupolvea pitkällä aikavälillä. Jos haluat poistaa kaikki haamukirjeen roskapostin luettelot, luo suodatin, joka sulkee pois kaikki tunnetun verkkotunnuksen lähettävät roskapostit. Megalytic on yleisesti tunnettua ei-aave-viittaus roskapostia. Jos haluat saada elävän kuvan haamukuvia viittaavasta roskapostista vieraillessasi verkkosivustollasi, siirry Hankintaan ja klikkaa "Kaikki liikenne". Avaa Referrals ja lisää isäntäniemi, joka yleensä toimii toissijaisena ulottuvuutena.

Ghost Referral Spam

Ghost-viittaukset syntyvät verkkosivustosi raportteihin haittaohjelmien vierailuilla. Tässä aaveiden viittaukset toimivat väärien ja haittaohjelmien tietojen siirtämiseksi Google Analyticsiin. Pitkällä aikavälillä väärennetyt tiedot lisätään raporttiin. Jos haluat poistaa haamun viittauksen roskapostin raportista, luo uusi ulottuvuus ja lisää sitten suodattimet, jotka suljetaan pois kaikki haamun viittaus roskapostista raportista.

Google Analyticsin maailmassa viittausriskistä on tulossa haittaa, jos se vaikuttaa verkkosivustojen raportteihin negatiivisesti. Google kehittää useita tekniikoita ja työkaluja, joiden avulla suodatetaan viittausriskit. Ennen kuin napsautat viittauksia, loppukäyttäjiä kehotetaan olemaan valppaana ja tarkistamaan viittausten laillisuus. Edellä mainitut suodatustekniikat auttavat sinua estämään ja poistamaan haittaohjelmia, kuten troijalaisen viruksen ja viittausriskin verkkosivustolta.

November 28, 2017