Back to Question Center
0

Semalt: Tehokkaita tapoja sulkea sisäinen liikenne Google Analyticsissa

1 answers:

Yksi yksinkertaisimmista virheistä, joita yritykset, toimistot ja yksityishenkilöt unohtavat kuukausittaisen lukumäärän laskemista varten, on liikenteen sisällyttäminen asiakkaidensa verkkosivustoihin. Se voi vaikuttaa merkityksettömältä, mutta sillä on valtava rooli muuntokurssissa, koska se täyttää kävijältä saamansa liikenteen.

Digitaalisten palveluiden Semalt Customer Success Manager (Markkinointipalvelut) -asiantuntija Andrew Dyhan määrittelee useita tapoja, joilla tätä ongelmaa voidaan helpottaa. Ne vaihtelevat yksinkertaisista asennuksista niihin, jotka edellyttävät kehittäjäresurssien toteuttamista. Muistettavaa on aina oltava erillinen analyysitili, jossa kaikki raakatiedot voidaan tallentaa varmuuskopioiksi - maile girmek istiyorum.

# 1 Google Analyticsin opt-out-selaimen laajennus

Se on helpoin toteuttaa. Kaikki käyttäjät, jotka haluavat estää, täytyy ladata ja asentaa Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosa. Asennuksen jälkeen he eivät enää voi lähettää kävijätietojasi analytiikkaan. Se toimii estämällä GA JavaScriptin lähettämästä vierailutiedoista. Se ei kuitenkaan salli käyttäjän valita, mitä tietoja estetään. Jos siis on joitain tietoja, jotka tarvitsevat lähettää vierailutietoja, estä laajennus.

Asenna lisäosa kaikille käyttäjäprofiileille, selaimille ja kaikille laitteille, joilla on pääsy selaimeen. Muista myös, että lisäosa on käytössä kaikissa profiileissa. Jos käytössä oleva profiili on esimerkiksi testien suorittaminen, vaihda sitten toiseen profiiliin tai poista se lisäosasta, jotta näet, onko seurannan toiminta oikein.

# 2 Mukautetut suodattimet perustuvat IP

Yksi IP-osoite :

Siirry GA: n Järjestelmänvalvoja-välilehteen ja valitse suodattimet. Valitse niistä uusi suodatin suodattimen välilehdeltä. Lisää täältä mukautettu suodatin yhdellä IP-osoitteella. Kun olet määrittänyt parametrit, valitse Tallenna ja poistu..

IP-osoitteiden alue:

Seuraa samaa menettelyä yksittäisille IP-osoitteille. Kun olet kuitenkin valinnut uuden suodattimen, valitse suodattimen tyyppi mukautetusta suodattimesta ja sulje pois IP suljetun suodattimen kenttään. Lopuksi lisätään IP: n alue suodatuskuvioon.

# 3 Mukautetut suodattimet perustuvat ISP: hen

Ilman ISP: n liikennettä voi olla joko ennalta määritetty tai mukautettu suodatin. Samalla tavalla voidaan sivuuttaa GA: n Internet-palveluntarjoaja. Se joko käyttää ISP-verkkotunnusta tai ISP-organisaatiota. Erona on, että yksi viittaa rekisteröidyn nimen kanssa ISP: n mukaan, kun taas toinen tarkoittaa ISP: n maantieteellistä aluetta. Ennalta määritetty suodatin mahdollistaa vain yhden ISP-verkkotunnuksen kanssa.

ISP-toimialue:

Käytä samaa menettelyä useille IP-osoitteille, käytä ennalta määritettyä suodatinta suodatintyypissä ja sulje sitten ISP-verkkotunnus.

Palveluntarjoaja:

Suodatintyypin on oltava mukautettu suodatin, sulje sitten ISP-organisaatio suodatinkentässä. Sitten liitä sen toimialue "ISP Domainista".

# 4 Aseta JavaScript-eväste

Käytettävissä olevat kaksi tapaa ovat _setVar ja _setCustomVar . Näiden kahden välinen ero on, että _setVar käyttää Käyttäjän määrittelemää suodatinta -kenttää ja jälkimmäinen ei voi. _setVar antaa käyttäjälle mahdollisuuden asettaa profiilisuodattimen, jota he voivat käyttää henkilökohtaisen liikenteen sulkemiseen. Vaihtoehtoinen _setCustomVar käyttää kehittyneitä segmenttejä, jotka mahdollistavat liikenteen suodattamisen. Se tarkoittaa, että sen suodattamat tiedot tulevat sen jälkeen, kun se kulkee GA: n läpi.

_setVar : Aseta mukautettu suodatin suodatintyypissä, tulisi olla käyttäjän määrittämä suodatuskenttä ja käyttää työntekijää suodatuskuvana.

_setCustomVar : poista mukautettu muuttuja (avain 1) ja valitse ne, jotka vastaavat täsmälleen työntekijää. Lisää sitten mukautettu muuttuja (Value 01) ja täsmälleen sama Kyllä.

November 28, 2017