Back to Question Center
0

Semalt: Spam- ja Ghost-viittausten tunnistaminen Google Analyticsissa

1 answers:

Google-analytiikka on yksi tehokkaimmista työkaluista, joita käytetään seuraamaan, seuraamaan ja raportoimaan verkkosivujen liikennettä sen käynnistämisen jälkeen vuonna 2005. Analyysityökalu on ollut keskustelunaihe viime aikoina, web-liikennetilastot. Ghost- ja roskapostiviestit Google-analyysissä ovat joitain vaikutusvaltaisimpia toimintoja, jotka heijastavat vääriä tietoja verkkosivuston ylläpitäjälle.

Tämän artikkelin aikana Jack Miller, Semalt Senior Customer Success Manager tarjoaa tarkkoja tietoja roskapostista ja haamukuviirroista, jotka liittyvät Troijan, haittaohjelmien ja virusten hyökkäyksiin tietokonejärjestelmiin - goodyear hp.

Roskapostin viittaajat - tiedätkö sinä

Google Analytics voi joskus näyttää huolestuttavia liikennetilastoja verkkosivustosta. Eräänä päivänä liikenteessä oleva liikenne on vähäistä ja yhtäkkiä ampuu ilman merkittävää laukaisua. Verkkosivujen liikennevirtojen ero muuttuu dramaattisesti alhaisilta korkeuksilta päivästä toiseen tai muutamien tuntien aikana tietämättä, mistä verkkosivustot ovat peräisin. Roskapostiviittaukset voivat tuottaa väärennettyä liikennettä verkkosivustoon, joka heijastaa toisin Google Analyticsissa. Ilman asianmukaista valvontamekanismia roskapostin ja aaveiden viittausten havaitsemiseksi haittaohjelmat ja virus voivat hyökätä järjestelmään. Väärennetyt kävijät voivat rakentaa vääriä toivoja sivuston omistajalle kieltääkseen heille paljon tuloja..

Roskapostin liikenne

Roskapostin ja haamun viittaukset rekisteröivät vääriä tilastoja Google Analyticsissa. Internet-käyttäjät, jotka eivät käy verkkosivuilla, rekisteröivät todellisen liikenteen. Roskapostoliikenne voi aiheuttaa tulojen menetyksiä verkkosivuston omistajaan, kuten troijalainen, virus ja haittaohjelmat. Roskapostien ehkäiseminen ja poistaminen voi helpottaa tarkkoja liikennetilastoja.

Spam-tyypit

On olemassa kaksi roskapostityyppiä, jotka muuttavat kävijöiden todellisia tilastoja verkkosivustolla, joka on rekisteröity Google Analyticsissa. Roskaposti voi olla joko roskapostiviesti tai haamukuva. Vaikka aaveiden viittaukset rekisteröidään todellisiksi kävijöiksi verkkosivuilla, vaikka vierailevatkin sivustolla, roskapostiviestit tekevät automaattisen haun verkkosivustolla, joka haittaa tietoja. Aivan kuten haittaohjelmat ja virukset, roskapostin on eliminoitava, jotta luodaan terveyttä verkkosivuilla.

Tunnista roskapostin liikenne

Kaikki sähköpostin, verkkosivuston ja sosiaalisen median kautta liitetyt linkit eivät ole ystävällisiä tietoturvaan. Napauttamalla linkkejä, joihin liittyy paljon varoituksia, on tärkeää. Jaetut linkit voivat ladata haittaohjelmia, viruksia ja Trojania, mikä aiheuttaa vakavaa haittaa tietokoneelle. Virustentorjuntaohjelmiston avulla voidaan seurata järjestelmän turvallisuutta ennen internet-yhteyden muodostamista.

Spam-viittauslinkkien löytäminen tiedoihin

Google Analytics -tilistä löytyneen Hankinta-osion Kaikki liikenne -kohdan Viittaukset-valikko tarjoaa yleiskatsauksen verkkosivuston kävijöistä. Napsauttamalla "edistynyttä" -linkkiä voit valita suodatuksen istuntoihin. Yksi vierailevista linkistä, jotka ovat yli kymmenen kertaa, saattaa vaikuttaa suuresti liikennetilastoihin ja saattaa johtua roskapostivierailuista.

November 28, 2017