Back to Question Center
0

Semalt selittää kuinka selvittää, että verkkotunnuksen rekisteröintipalvelu, jonka olet saanut sähköpostitse, on huijaus

1 answers:

Huijaus on tulossa tavanomainen kohtaus useimmille Internetin käyttäjille. Monet sähköisen kaupankäynnin verkkosivustot kärsivät petosten vaikutuksista. On monia tapoja, joilla ihmiset voivat käyttää roskapostin havaitsemiseen ja poistamiseen. Monet yritykset kärsivät merkittäviä tappioita roskapostin iskuissa. Muissa tapauksissa sähköisen kaupankäynnin verkkosivustojen avulla ihmiset menettävät miljoonia internetissä tapahtuvan petoksen hyökkäyksestä, kuten luottokorttien varastamisesta - scalette piscina prezi presentations. Useimmille web-hosting-yrityksille on helppo tietää, minkä tyyppistä roskapostia yritys voi kohdata sekä mahdollisia tapoja poistaa roskapostia.

Igal Gamanenko Semalt Customer Success Manager sanoo, että roskapostiviestit sisältävät joitakin huomattavia ominaisuuksia, kuten:

  • Eri verkkotunnusten rekisterinpitäjät. Useimmat roskapostiviestit eivät ole peräisin laillisista verkkotunnuksen rekistereistä. Ne tulevat verkkosivustoilta, jotka hakkerit tekevät sähköposteja automatisoimiseksi. He alkavat kerätä joukko sähköpostiosoitteita, joita he käyttävät lähettämään massasumumyrkyt. Useimmissa tapauksissa nämä sähköpostilistat ovat ostettavissa darknet-markkinoilla. Verkkotunnuksen rekisterinpitäjät voivat olla kriteeri, jonka mukaan huijausviestit erotetaan laillisista sähköposteista.
  • Relevanssi huipputason verkkotunnuksille. Useimmat huijaus-sähköpostit eivät ole tärkeitä useimmille huipputason verkkotunnusten tarjoajille. Heillä on esimerkiksi ihmisten tai esineiden nimet eikä lailliset liike- tai maksujärjestelmät. Oikeudellisista lähteistä tulevilla verkkotunnusten rekisteröintipalveluilla on selkeä alusta ja vertailuympäristö..On mahdollista käyttää sähköpostipalvelua, joka voi hyödyttää sinua sekä tehdä koko selailukokemuksen turvalliseksi.
  • Sisällön puutteellisuus. Etsitään puutteita väärennetyssä huijaussähköpostissa. Useimmissa tapauksissa ihmiset käyttävät virheellistä kielioppia ja logoja, jotka ovat huonolaatuisia. Häirintälöiden luonteella on huonoja toimenpiteitä. Kuitenkin jotkut huijarit voivat katkaista tämän esteen. On tärkeää, että tätä osaa ei erehdy oikeutetuille sähköposteille. Lisäksi voi olla joitain uudelleenohjauksia tavalla, jolla napsautukset kulkevat. Etsi uudelleenohjauksia tavalla, jolla sähköpostit liikkuvat postilaatikkoosi.
  • Sähköpostin lokalisointi. Useimmat paikalliset ylätason verkkotunnukset käyttävät helppokäyttöisiä sähköposteja. Useimmat hakkerit käyttävät niitä keinona saavuttaa uhrit. On tärkeää varmistaa, että sähköposti on räätälöity sinulle. Tässä tapauksessa voit välttää loputtomia sähköposteja, joilla on suuri todennäköisyys roskapostille.
  • Kun ihmiset tekevät verkkosivustoja, he kohdistuvat loppukäyttäjään. Tuloksena voi olla, että unohdetaan roskapostin vastaiset toimenpiteet ja muut turvatoimet. Osa Internet-markkinointitekniikoista on tärkeää oppia roskapostin ja huijausottelujen luonteesta. Tämän artikkelin vaiheiden avulla on mahdollista tehdä verkkosivustosi turvalliseksi useimmille verkkokaupoille.

Päätelmä

Internet on valtava voimavara, joka voi auttaa monia ihmisiä. Tämän seurauksena suuryritykset käyttävät internetiä asiakkaan magneettina. Voit tavoittaa monet henkilöt käyttämällä yksinkertaisia ​​mainostekniikoita, kuten hakukoneoptimointi (SEO). Samoin hakkereilla ja roskapostittajilla on menetelmiä, jotka edistävät heidän päivittäisiä pyrkimyksiään. He voivat esimerkiksi lähettää roskapostin haavoittuville uhreille huijausoperaatiossa. Web-sivustojen omistajien, sen käyttäjien ja kuluttajien turvallisuus riippuu tällaisista asioista.

November 28, 2017