Back to Question Center
0

Semalt selittää kuinka luodaan suodatin Google Analyticsissa

1 answers:

Google Analytics on kuuluisa ja hyvin tunnettu palvelu, jonka avulla voit tarkastella yksityiskohtia ja kaikkia tietoja sekä tilastoja siitä, miten käyttäjät käyttäytyvät sivustossasi. Google Analyticsissa olevat suodattimet on helppo määrittää ja ne voidaan luoda milloin tahansa. Täällä voit sulkea pois tai sisällyttää tietoja, joita analyysisi raportoi - шины бу таллинн. Esimerkiksi kun olet luonut suodattimia, jotka sulkevat pois muutaman IP-osoitteen ja toimittajiesi sisäiset protokollat, on olemassa mahdollisuuksia, että suodattimet eivät toimi kunnolla, ja niitä on muutettava mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Voit luoda suodattimia, jotka sulkevat tiedot tietyiltä kaupungeilta tai mailta.

Ross Barber, Semalt Customer Success Manager kertoo, että Google Analyticsin suodattimien avulla jokainen voi sisällyttää tai sulkea pois tietyn sivuston ja varmistaa heidän näkemyksiensä ja osumiensa laadun. Google Analytics tarjoaa sinulle paljon mahdollisuuksia määrittää suodattimet arvokkailla ja hyödyllisillä tiedoilla..Voit säätää asetuksia ja tehdä edistyneemmistä saadaksesi parhaan mahdollisen tuloksen.

Luo ennalta määritetty suodatin tai mukautettu suodatin

Jos haluat luoda ennalta määritetyn suodattimen tai mukautetun suodattimen, sinun on annettava Google Analyticsille aikaa, jotta se voi laatia raportteja sinulle. Jos sinulla esimerkiksi on verkkosivusto, joka myy vauvan tuotteita, mutta haluat saada näkymiä vain tietyistä maista tai kaupungeista, sinun on suljettava pois kaikki muut paikat ja muokattava asetuksiasi vastaavasti. Ei ole väärin sanoa, että mukautetuilla suodattimilla on suuri määrä vaihtoehtoja ja ominaisuuksia, joista valita. He antavat sinun asettaa suodattimet siten, että voit sulkea pois tai sisällyttää käyntejä selainten ja paikkojen perusteella, niiden yhteyden nopeudesta, maantieteellisestä sijainnista ja muista ominaisuuksista. Jos esimerkiksi olet järjestänyt paikallisia raportointitapahtumia sivustosi kautta, voit suodattaa kävijöitä omasta kaupungista tai kaupunkista saadaksesi asianmukaisia ​​tuloksia.

Valitse haluamasi suodattimen valintapainike

On erittäin tärkeää muistaa, että sinun on aina valittava suodattimesi valintanappi, jotta saat halutut tulokset. Niihin sisältyy ja suljetaan pois asetuksia, joiden avulla voit määrittää tietyt tiedot ja voit laatia Google Analytics -raporttisi vastaavasti. Jos et halua tiettyjen maiden tai kaupunkien ihmisiä vierailemaan verkkosivuillasi, voit estää niiden IP-osoitteet. Tällöin sinun on kirjoitettava kaupungin nimi suodatinosiossa ja klikkaa käytöstäpoistopainiketta. Lisäksi pienet ja suuret painikkeet antavat sinun määrittää joitain tietoja suodattimien sisällyttämisestä tai poissulkemisesta. Jos et halua, että jotkut kaupungit liikkuvat tai näkevät verkkosivustosi, voit estää ne kaupungit kirjoittamalla nimen sisällysluetteloon. Tämä vaihtoehto on hyödyllinen niille henkilöille, jotka haluavat maakohtaisia ​​näkymiä verkkosivuillaan ja haluavat varmistaa, että kaikki on aitoja, aitoja ja jopa merkkiä. "Etsi ja korvaa" -asetuksilla voit mukauttaa tapaa, jolla tietosi näytetään Google Analyticsissa. Voit jakaa tämän osion eri luokkiin tarpeidesi mukaan ja voit korvata aktiiviset suodattimet aktiivisiksi tarkempien ja parempien tulosten kanssa.

November 28, 2017