Back to Question Center
0

Semalt: salaisuuksien välttäminen haittaohjelmien tartunnalta

1 answers:

Tässä artikkelissa käsitellään Five Tips Semaltin vanhemman asiakassuhdehallinnon Jack Milleria siitä, miten tietokone pitää puhtaana haittaohjelmista.

Ohjelmiston latauksen lähde

On tärkeää, että käyttäjät eivät aio suorittaa ohjelmia, joissa ei ole digitaalisia allekirjoituksia tai sivustoja, jotka varoittavat latauslähteen olevan epäluotettava. Kun suoritustiedosto on ladattu, näyttöön tulee aina varoituspuna, joka kysyy, haluatko suorittaa ohjelman - attrezzi ginnici vendita. Useimmat ihmiset kuitenkin yleensä ohjata ohjelmaa tarkistamatta julkaisijan oikeutusta. Ennen kuin suoritat tällaisia ​​tiedostoja, käyttäjän on tarkistettava ohjelma viruksille virustorjuntaohjelmalla, on-demand-skannalla tai siirrettävä tiedosto virustotal.com kautta. Jotta saat lisää turvallisuutta, suorita ohjelma virtuaalisissa ympäristöissä, kuten BufferZone tai Sandboxie.

Avaimenperät, halkeamat ja muut warez

Jotkut tapit, joilla vahingolliset verkkokäyttäjät upottavat viruksensa ovat avainhaaroja, halkeamia ja korjaustiedostoja. Käyttämällä niitä suuresti riski tietokoneeseen. Väkivallan välttäminen kokonaisuudessaan on ainoa varma tapa välttää infektio. Syynä on, että kolmannen osapuolen lähdekoodiohjelmien laillisuudesta on vain vähän tai ei lainkaan laadunvalvontaa. Hyökkääjän on helppo nimetä viruksia uudelleen suosikkiohjelman nimen mukaan houkuttelemalla käyttäjiä lataamaan tiedosto.

Käytä vain luotettavia lähteitä

Noudata aina hyvämaineista ohjelmiston lähdettä tiedostojen lataamiseen. Se edellyttää, että tiedät, mitkä ovat hyvämaineinen lähde ohjelmiston lataamiselle ja ne, jotka eivät ole. On olemassa tiettyjä verkkosovelluksia, jotka auttavat tunnistamaan sivuston legitiimiyden käyttäjälle. Ne sisältävät Web of Trustin tai Norton Safe Webin. Varmista ennen lataamisen aloittamista, että verkkosivusto vahvistaa, että tiedosto ei sisällä haittaohjelmia. Sivuston turvallisuuteen liittyvistä epävarmuustekijöistä käyttäjän on poistuttava sivustosta ensimmäiseen tutkimukseen siitä ohjelmistosta, jonka he ovat ladannut. Jos luotettavat julkaisijat osoittavat, että tiedosto ei ole turvallinen, vältä se kaikin keinoin, sillä se estää haittaohjelmien päänsärkyä.

Käytä tervettä järkeä webissä selailemassa

Tässä kaikkein sovellettavissa oleva sääntö on aina ajatella kahdesti asioita, jotka ovat liian hyviä ollakseen totta. Lyhyesti sanottuna, ei kaikki, mitä internetissä löytyy, on niin ilmeinen kuin se tuntuu. Internet Web 2.0 on mahdollistanut kenelle tahansa tiedon julkaisemisen. On vaikea selvittää verkossa toimivan henkilön aikomuksia. Siksi aina tutkia tietolähteitä, joita käyttäjä käyttää ennen kuin putoavat Internet-temppuja. Ei ole sellaista, kuin voittaa arpajaiset, mutta emme tehneet mitään. Lisäksi kaikki sähköpostit tai sivustot, jotka lupaavat lahjoja ja palkintoja tiettyjen tiedostojen lataamiseen, ovat huijauksia ja käyttäjien pitäisi välttää ne. Tuloksena on, että huijarit ja hakkerit päätyvät henkilökohtaisiin tietoihin.

Päivitä tietokone

Päivityksiä käytetään aina järjestelmän virheiden ja heikkouksien korjaamiseen. Joskus kehittyvät ajat voivat löytää virustorjunta-moottorin, joka vanhentuu ja ei pysty suojaamaan tietokonetta. Varmista, että järjestelmällinen suojaus on järjestelmällinen, sillä haittaohjelmien kehittäjät muuttavat ajan myötä myös taktiikat. Lopuksi, sallikaa käyttäjätunnuksen käyttöoikeus, koska se tuo esiin ponnahdusikkunoita, kun järjestelmässä on ongelmia.

November 28, 2017