Back to Question Center
0

Semalt: sähköisen kaupankäynnin kohteeksi joutuneiden petosten yleiset tyypit

1 answers:

Rikolliset näyttävät houkuttelevan vaihtoehtoisiin maksutapoihin, koska ne toimivattäydellinen paikka petosten tekemiseen. Vuodesta 2013 alkaen sähköisen kaupankäynnin petokset ovat kasvaneet 19 prosenttia, sillä jokaista 100 dollaria, 5,65senttiä mennään petoksille.

Seuraava artikkeli, Max Bell, The Semalt Customer Success Manager selittää yleisimpiä sähköisen kaupankäynnin petoksia.

Identiteetin varkaus

Heillä on 71%, 66% tietojenkalastelu ja 63% varkaus. Hyökkääjät enimmäkseentavoite luottokortteja. Tavoitteena on toteuttaa erilaisia ​​identiteettitapahtumia, sillä uuden identiteetin syntyminen on ikävää.Petostenvastaiset kohdistavat henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka mahdollistavat näiden verkkokauppojen suorittamisen. Tietojenkalastelu on laajalti käytetty tapakalaa asiakkaiden tietoja verkkosivuilta. Pharming on tekniikka, jossa hyökkääjä manipuloi verkkosivustoa, joka ohjaa asiakkaitasivusto, josta salasanat, joita he käyttävät, käytetään soveltamaan jonkun identiteettiä. Sähköisen kaupankäynnin tarjoajien hyökkäykset jaHaittaohjelmien käyttäminen hyökkäysten sivustoihin kuuluu myös tähän luokkaan. Man-in-the-middle hyökkäykset ovat hienostuneempia ja sisältävät siphoningtietoja kaappaamalla viestintä verkkosivuston ja asiakkaan välillä.

ystävällinen petos

Täällä asiakkaat tilaavat tavaroita ja käyttävät sitten "vedota" maksutapaa kutensuoraveloitusta tai luottokorttia. He sitten aloittavat takaisinperintää väittäen, että heidän tilitietojasi on hakkeroitu tai varastettu. Nämä tyypitasiakkaat saavat väärin takaisin, mutta säilyttävät tavarat tai palvelut. Se kulkee käsi kädessä uudelleenlähetyksen kanssa, jolloin asiakas eihaluavat käyttää fyysistä osoitettaan toimitettavaksi. Pikemminkin he käyttävät välittäjiä, jotka käyttävät yksityiskohtiaan hankkimaan tuotteen..

Puhdas petos

Tässä tapauksessa hakkeri käyttää luottokorttia ostoksen tekemiseen, mutta ne manipuloivatpetosten havaitsemisjärjestelmien kiertämiseen liittyvien liiketoimien yksityiskohdat. Petostentorjunta vaatii teknistä asiantuntemusta tällaisen toiminnan suorittamiseenpetoksesta. Se vaatii hallitsemaan miten havaitsemisjärjestelmät toimivat ja paljon varastetun kortin omistajista. He käyttävät tätä sittenoikeat tiedot huijaamaan järjestelmää. Ennen kuin menestyksekkäästi puhdasta petostentotoimintaa harjoitetaan, heidän on testattava kortti, jotta näet, toimiiko se.

Affiliate Fraud

Voidaan käyttää täysin automatisoitua prosessia tai saada todelliset ihmiset kirjautumaan kauppiaisiinkäyttämällä väärennettyjä tilejä. Tavoitteena on kerätä mahdollisimman paljon rahaa kumppaniohjelmaansa manipuloimalla liikennettä tai tilastojakirjautumislomakkeet.

Triangulaation petokset

Se sisältää kolme prosessia. Ensimmäinen on luoda väärennettyjä myymälöitäalhaiset hinnat korkealla kysynnällä olevilla tavaroilla. Toinen vaihe on käyttää varastettuja luottokorttitietoja ja käyttää näiden luottojen keräämiä nimiäkortteja, tehdä ostoksia todellisista myymälöistä. He varmistavat toimittavan tuotteen asiakkaalle varmistaakseen uskottavuuden ensimmäisen oston yhteydessä.Lopulta petostaja käyttää varastetusta kortista saatuja tietoja ostojen tekemiseen.

Kauppiashortit

Tällainen petos on yksinkertainen: petostaja tarjoaa tavaroita alhaisilla hinnoilla,mutta ei koskaan laita niitä asiakkaalle. He kuitenkin pitävät maksut eivätkä ole ainutlaatuisia tietyntyyppisen maksun suhteen.

Lisää kansainvälisiä petoksia

Petosten esiintyvyys on yhdennetyn järjestelmän puuttuminen yksikköjen tarjoamiseksitarkastella kaikkia transaktioita yli 14 maassa ja eri markkinoilla. 52 prosenttia katsoo petosten lisääntyneen olevan merkittävä haaste,ja vastaava luku, joka ei ole tietoinen käytettävissä olevista välineistä petosten ehkäisemiseksi. Kielitaito estää petosten hallintaa kokomaille ja yksityishenkilöille.

Erilaiset laitteet

Petokset osoittautuvat haasteiksi kaikille kauppiaille. Kuitenkin, kun ne hyväksyvät amonikanavaisen myyntimedian, uhka on pahentanut. Kolmannen osapuolen verkkosivustot johtavat petoksessa, jota seuraavat matkapuhelimet,ja lopuksi kauppiaan verkkosivustoja Source .

November 28, 2017