Back to Question Center
0

Semalt: Pysy suojassa näiltä 6 online-huijauksilta

1 answers:

Cyber-rikolliset ovat vaikuttaneet lukuisiin online-yrityksiin ja yksityishenkilöihin viime vuosina. Internet-sivuilla ja palveluilla on helppo maksaa laskuja, ostaa suosikkituotteita, varata hotelleja ja tehdä erilaisia ​​tehtäviä. Samaan aikaan hakkerit jäävät loukkuun, eikä sinulla ole tietoa siitä, mitä tapahtuu. Hyökkäävät työkalut ja menetelmät vaihtelevat perinteisistä hyökkäyspalvelujen tarjoajista haittaohjelmistoihin etäsovelluksiin. Jotkut ihmiset joutuvat myös jäämään nerokkailta tietojenkalasteluilta, jotka on otettu käyttöön tuntemattomalta alueelta.

Oliver King, Semaltin menestystekijä, määrittelee 6 online-huijausta, jotka ovat nykyään vaarallisempia - tenue de compte logiciel gratuit.

1. Kansainvälinen arpajaiset

Scammer ja hakkerit ovat usein Yhdysvalloissa ja Kanadassa. He käyttävät suoraan sähköposteja tai puhelimia houkuttelemaan kuluttajia ostamaan korkealaatuisia arpajaisia. He väittävät, että voit voittaa jotain ylimääräistä näiden arpajaisten kautta. Suuri määrä ihmisiä jää loukkuun ja kuluttaa tuhansia dollareita näihin järjestelmiin. Federal Trade Commission (FTC) toteaa, että suurin osa myynninedistämiskampanjoista todennäköisesti on puhelin.

2. Fake virus (josta tulee todellinen)

On totta, että tekniset tuotteet ja gadgetit kehittävät usein viruksia ja haittaohjelmia. Jos näet, että tietokoneesi ei toimi oikein tai se lukkiutuu, on olemassa mahdollisuus, että sillä on virus. Asenna virustentorjuntaohjelmisto mahdollisimman aikaisin. Jotkut "väärennetyt virukset" voivat kuitenkin myös hyökätä tietokonejärjestelmiisi. Ne hidastavat laitteen nopeutta ja sinun on pakko asentaa tietty ohjelmisto. Tämän seurauksena väärennetyt virukset tulevat todellisiksi ja varastavat arkaluonteiset tiedot. Ainoa ratkaisu tähän ongelmaan on se, että et asenna ohjelmistoa, johon et ole varma..

3. Hyvät aikomukset ovat menneet väärin

Joskus huijarit tekevät olevansa hyväntekeväisyysjärjestöjen edustajia. He haluavat, että autat katastrofin, terroristihyökkäyksen tai epidemian uhreja. Useimmiten hakkerit hakevat ihmisiä, jotka näyttävät kiinnostavan alueellisen konfliktin ratkaisemisessa. Niinpä hyvät aikomuksesi menevät väärin, kun päädyt huomattavan määrän menettämiseen ja tuloksettomuuteen.

4. Turvallisuusrikkomus

Jos joku lähettää sinulle sähköpostia, että olet rikkonut yrityksen sääntöjä ja määräyksiä, sinun ei pidä huolehtia siitä. Suuri määrä Hollywood-elokuvia kuvaa kuinka ihmiset joutuvat loukkuun hakkereilta, jotka tekevät olevansa poliiseja tai vartijoita. Kukaan virkamies ei lähetä yksittäisiä sähköpostiviestejä. He tekevät tutkimustyönsä massiivisesti ja tavoittavat sinut suoraan. Sinun ei pitäisi lähettää rahaa jollekulle, joka teeskentelee olevansa turvapäällikkö. Ei tarvitse huolestua vaikka hän sanoo, että olette joutunut turvallisuuskysymyksiin.

5. Uusi työpaikka

Internet-markkinointipetoksen vaihtelu tarjoaa työpaikkoja ja lippuja köyhille ja köyhille. Työttömyys on yksi suurimmista kirouksista jatko-opiskelijoille, mutta se ei tarkoita sitä, että lähetät rahaa jollekin, josta et tiedä. Jotkut huijaavat pyytävät sinua rekisteröitymään verkkosivustoihin ja antamaan ansioluettelosi. On hyvä jatkaa ja lähettää ansioluettelosi, mutta sinun ei pidä maksaa heille mitään, koska hyvämaineinen yritys ei vaadi työntekijöitään maksamaan etukäteen. Ja jos sinua pyydetään maksamaan jotain ennen vuokraamista, on olemassa mahdollisuuksia, että hakkeri yrittää varastaa rahaa.

6. Online-tyttöystävä

Suuri määrä ihmisiä kirjautuu päivittäin verkkosivuille päivittäin. He haluavat olla hyvä kumppani joko romanttiselle päivälle tai naimisiin. Jotkut tavoista, online dating sivustot eivät ole hyviä mennä. Huutavat ja hakkerit hakevat usein ihmisiä näiden sivustojen kautta. He tulevat ensin ystävillesi, näyttäytyvät söpöksi ja suloiseksi tytöksi. Sitten heidän tavoitteena on rakentaa suhde sinuun ja kysyä rahaa. Jos joku sanoo olevansa vaikeuksissa, voit auttaa häntä, mutta älä lähetä rahaa pankkitilillesi.

November 28, 2017