Back to Question Center
0

Semalt: Potentiaalisesti ei-toivottuja ohjelmia ja niiden välttämistä

1 answers:

Tässä artikkelissa Julia Vashneva, Semalt Senior Customer Success Manager kertoo, kuinka ei-toivotut ohjelmat vaikuttavat tietokoneeseesi ja miten vältetään PUP: n asentaminen. Nimestä on selvää, että ei-toivotut ohjelmat ovat niitä ohjelmia, ohjelmistoja tai sovelluksia, joita emme halua asentaa tietokoneihimme, puhelimiimme, tabletteihimme ja muihin laitteisiin. Ne saavat asentaa järjestelmään ja voivat vahingoittaa tiedostoja muutamassa minuutissa - curso gratuito de fotografia. Laitteessa on kaksi tapaa. Ensinnäkin sovellusten kehittäjät niputtavat ne ja asennetaan järjestelmään. Toiseksi, lataat ne haluttomasti verkkosivuilta, ja sitten ne aiheuttavat sinulle ongelmia. Mahdollisesti ei-toivotut ohjelmat asennetaan järjestelmään itse ja varastavat henkilökohtaisia ​​tietojasi tietämättäsi.

PUP: n havaitseminen

Mahdollisesti ei-toivotut ohjelmat, jotka on asennettu laitteellesi työkalurivien ja selainten muodossa, ovat helposti tunnistettavissa. Muiden ohjelmien tyyppejä ei kuitenkaan voida tunnistaa ja ne voivat vahingoittaa suuresti Windowsin tehtäväpalkin hallintaa. Anna minun kertoa teille, että PUP: t ovat joko vakoiluohjelmia tai haittaohjelmia. Ne sisältävät soittimia ja keyloggers, jotka voivat tartuttaa järjestelmääsi. Joten, on hyvä asentaa virustentorjuntaohjelmisto mahdollisimman aikaisin. Jos ne estävät asennuksen, käynnistä tietokone uudelleen tai asenna toinen käyttöjärjestelmä. Mahdollisesti ei-toivotut ohjelmat voivat hidastaa laitteen toimintaa ja vaarantaa tietosuojasi.

Poista potentiaalisesti ei-toivotut ohjelmat

Jos haluat päästä eroon potentiaalisesti ei-toivotuista ohjelmista, avaa selaimen asetukset ja siirry sen vaihtoehdoihin. Seuraava vaihe on hallita lisäosia, ja se voidaan tehdä selaimesi avulla.Joten tässä kerrotaan, että eri selaimilla on erilaiset asetusasetukset.Jos et ymmärrä asetusten muuttamista, on parempi hakea asiantuntijoiden apua.Tällä välin kannattaa välttää ulkopuolisia ohjelmia, kuten kuten .NET- ja Visual C ++ Distribution Framework -ohjelmat. On keskeistä poistaa nämä ohjelmat ja kaikki tarpeettomat sovellukset laitteestasi mahdollisimman aikaisin.

Estä pupien asentaminen

On välttämätöntä estää potentiaalisesti ei-toivottujen ohjelmien asentaminen tietokoneeseen ja mobiililaitteeseen. Tästä syystä sinun pitäisi mennä pikamenettelyvaihtoehtoon ja asentaa virustentorjuntaohjelma mahdollisimman aikaisin. Sinun pitäisi aina ladata freeware turvallisilta ja aitoilta verkkosivustoilta ja siirtyä mukautettuun asennusvaihtoehtoon. Älä sokea napsauta Seuraava-vaihtoehtoa. Ensinnäkin sinun pitäisi lukea vinkkejä ja temppuja, jotta heillä olisi käsitys siitä, mitä tarjotaan. Kun mukautettu asennus on valmis, seuraava askel on asentaa muutamia virustentorjuntaohjelmia turvallisesti.

Suuri määrä hakkereita huijaa uhrit hyväksymällä ja hylätä vaihtoehtoja. Siksi sinun ei pitäisi koskaan napsauttaa niitä painikkeita ilman tietosi. Suosittelemme sinua lukemaan ohjelmiston tiedot ja tuotteen ominaisuudet ennen kuin napsautat Asennusvaihtoehtoa.

Päätelmä

Lopuksi haluamme sanoa, että freeware-tuotteet ovat aidosti hyviä. Mutta sinun ei pitäisi koskaan asentaa niitä tuntemattomista tai tuntemattomista lähteistä. Toinen trendi, jonka olemme huomanneet, on se, että jotkut app- ja ohjelmistokehittäjät käynnistävät ohjelmansa kolmannen osapuolen tietojenkalastelumainosten avulla. Suosittelemme, että pysyt kaukana näistä tuotteista varmistaaksesi verkkoturvallisuutesi.

November 28, 2017