Back to Question Center
0

Semalt: perusteet syytä estää viittaavan roskapostin WordPressissä ja Google Analyticsissa

1 answers:

Roskaposti voi joko käyttää palvelintilaa lähettämään haittaohjelmia, troijalaisia ​​tai viruksia tai hyödyntää käyttäjän haavoittuvuuksia ja lähettää haitallisia haittaohjelmia ja viruksia suoraan heille. Kummassakin tapauksessa roskapostia tarvitaan käyttäjälle, mutta käyttäjä ei todellakaan tarvitse sitä. Kun avaat WordPressin, on välttämätöntä käyttää työkaluja roskapostin tunkeutumisen estämiseksi.

Viittausroisku on yksi tyypistä, joka vaikuttaa WordPressiin ja jolla voi olla vakavia seurauksia Google Analytics -järjestelmään. Se estää verkkosivujen sijoitusta s kääntämällä hakualgoritmeja sitä vastaan. Jack Miller, Semaltin Senior Customer Success Manager toteaa, että paras tekniikka on estää viittaus roskapostia sekä Google Analyticsissa että WordPressissä - super email.

Viittaavan roskapostin

Se on yksi tarkoitus, joka vääristää hakukoneiden toimintaa. Roskapostin lähettäjät lähettävät useita linkkejä ja URL-osoitteita tarjoukseen lisätäkseen tietyn sivuston sijoitusta. Ne ovat yleensä väärennettyjä linkkejä, mutta ne linkittävät aina takaisin tiettyyn sivustoon. Lyhyesti sanottuna se on pikakuvake, jolla parannetaan hakuja ilman mitään arvokasta sisältöä. Jos analyysikertomus sisältää tämän liikenteen raportissaan, se tarkoittaa, että verkkosivusto linkittää takaisin huonolaatuiselle sivustolle. Se parantaa sivuston sijoitusta, mutta jos Google tunnistaa tämän tekniikan, ne rankaavat sivuston tekemistä yhdessä roskapostin kanssa.

Google ja muut hakukoneet ovat luoneet puolustusmekanismin estääkseen suurimman osan roskapostiviesteistä sivustoissa. Käyttäjiä kehotetaan kuitenkin myös ryhtymään varotoimiin ongelmien vähentämiseksi.

Roskapostiviittaus saa nimensä siitä, miten se vuorovaikuttaa Google Analyticsin kanssa. Sivuston omistajana haluaisin nähdä, mitkä sivustot viittaavat liikenteeseen sivustoon. Roskapostittajat hyödyntävät tätä ja toivovat, että he napsauttavat verkkosivustojaan, kun he viittaavat Google Analytics -raporttiin.

Etuliitteet roskapostin estämiseen

Yksi viittauksen roskapostin seuraus on se, että se häiritsee verkkosivuston tulevia hakuja. Jotta markkinointikampanja onnistuu, on varmistettava, että sivusto tarjoaa edelleen laadukasta sisältöä vierailijoilleen. Viittauksen roskapostin läsnäolo vaikeuttaa tätä tavoitetta. Siksi ennaltaehkäisy aiheuttaa omistajan verkkosivustolta huonoja linkkejä niiden alustalla..Kaikki he tekevät on vaikeuttaa kävijää löytämään asiaankuuluvia sisältöjä. Lopuksi on myös mahdollista, että joku voi napsauttaa verkkosivustoa, joka sisältää haitallista sisältöä.

Viittaavan roskapostin estäminen WordPressissa ja Google Analyticsissa

  • Asenna viittaavan roskapostin lisäosa

Selaa viittaavan roskapostisuodin sivun ja lataa ja asenna laajennukset WordPress-hallintapaneeliin. Se avaa kaikki ominaisuudet ja asetukset. Aktivoi sitten plugin. Muita työkaluja ovat Sucuri, SpamReferrerBlock tai WP Block Referrer Spam.

  • Asetusten määrittäminen

WordPressin kallistetun viittaavan roskapostin vasemmalla puolella on välilehti. Napsauta sitä ja seuraavaa viittaavan roskapostin vaihtoehtoa. Valitse vaihtoehto Automaattinen päivitys -toiminto, jotta voit estää viittauskohtaisen roskapostin käytön päivittäin. Valitse Block Mode -tilassa Rewrite Block, kun se toimii nopeammin ja toimii palvelintasolla. Manuaalisessa päivityksessä päivitetään viittauksen roskapostin määritelmät, varsinkin jos epäilyttävää linkkiä ei ole vielä puhdistettu.

  • Viimeiset päivitykset ja mukautetut lohkot

Yksi viittaavan roskapostin sivulle on viimeisin päivitys, joka kertoo, kun käyttäjä teki viimeisimmän päivityksen. Se on erinomainen työkalu, joka osoittaa plugin tehokkuuden. Jos raportissa on muutama roskapostiviesti, kopioi ja liitä manuaaliseen lähestymistapaan linkki mukautettuihin lohkoihin. Tallenna sitten kaikki muutokset ja poistu.

  • Näytä estetyt sivut

Napsauta Referrer Spam -välilehteä ja valitse Kaikki estetyt sivustot. Se avaa ikkunan, jossa on kaikki estetyt URL-osoitteet, ja niitä voidaan avata ilman uhkia.

  • Ghost Referrer Spam vapauttaminen

Avaa Google Analytics, jotta voit selvittää, onko se kunnossa. Jotkut sivustot voivat päästä läpi, koska ne ovat Ghost-viittauksia, joten he eivät pääse sivustoon, joten lisäosat eivät voi estää niitä. Noudata seuraavia prosesseja: napsauta Yleisö, valitse Teknologia ja sitten Verkko. Etsi ensisijainen ulottuvuus ja valitse Hostname. Ota huomioon kaikki verkkotunnukset ja laita luettelo kaikista oikeutetuista. Napsauta Järjestelmänvalvoja, suodata, lisää suodattimia, muokattua suodattimen tyyppiä ja lisää sitten. Valitse tallenna ja poistu. Mene takaisin kojelautaan ja katso, onko se nyt käytössä.

November 28, 2017