Back to Question Center
0

Semalt: Miten viittaus liikenteeseen vaikuttaa tietosi

1 answers:

Mikä on viittausliikenne? Miksi se on tärkeää? Jack Miller Semaltin Senior Customer Success Manager kertoo, että viittausliikenne on liikenteen segmentti, joka laskeutuu sivustollesi toisen lähteen kautta. Lähde voi olla linkki toisesta verkkotunnuksesta. Google Analytics tietää heti, missä verkkoliikenne oli ennen sivustosi laskeutumista. Sellaisena se (Google Analytics) näyttää näiden verkkosivustojen verkkotunnusten viittauksen liikenteen lähteenä raportteihinsa.

Miten tietosi vaikuttavat, kun suljet pois viittausliikenteen?

Oletusarvoisesti viittaajat käynnistävät automaattisesti uusia istuntoja. Jos kuitenkin päätät sulkea pois viittauslähteen, syrjäytyneiden verkkotunnusten verkkoliikenne ei aiheuta uusia istuntoja - cellular lebanon prices. Kuten on selvää, jos haluat, että oletusliikenne käynnistää uusia istuntoja, sinun ei pitäisi sisällyttää verkkotunnuksia tähän poikkeusluetteloon.

Ylläolevasta skenaariosta näet, että koska viittaukset käynnistävät uudet istunnot, poislukien viittaukset, se tarkoittaa, että se vaikuttaa siihen, miten istunnot lasketaan. Tämä vuorovaikutus voidaan laskea yksittäisiksi tai useiksi istuntoiksi riippuen siitä, miten käsittelyt käsitellään. Esimerkiksi mysite.com-käyttäjä vierailee sivustossasi; yoursite.com palaa sitten mysite.com:iin. Jos et ole poistanut verkkosivustoasi (yoursite.com), niin molemmat istunnot lasketaan. Kerran joka kerta, kun hän joutuu mysite.comiin. Jos kuitenkin jätät sivustosi ulkopuolelle, vain yksi istunto käynnistyy. Näin liittymäliikenteen poistaminen vaikuttaa siihen, miten istunnot lasketaan..

Viittauksen poissulkemisten yhteiset hakemukset

 • kolmannen osapuolen maksuprosessissa
 • verkkotunnusten seuranta

Poissulkemisluettelon

Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että vain verkkotunnuksen ja sen alaverkkojen verkkoliikenne voidaan sulkea pois. Liikennettä verkkotunnuksesta, jossa on alimerkkijoukkoja, ei ole.

Esimerkiksi, jos suljet pois referralliikenteen osoitteesta website.com, verkkoliikenne verkkotunnuksesta verkkosivusto.com ja aliverkkotunnuksen other.website.com ei kuulu. Verkkoliikennettä toisesta verkkosivustosta ei kuitenkaan suljeta pois.

Miten luodaan viittauksen poissulkemisluettelo?

 • aloittaa kirjautumalla Google Analytics -tilillesi
 • klikkaa 'Admin'
 • käyttämällä avattavaa valikkoa jossakin tilisi sarakkeessa, valitse omaisuus, jonka haluat muuttaa
 • klikkaa Seuranta-Info
 • napsauta Referral-Exclusion-List
 • lisää verkkotunnus ja luo sitten luettelo
 • Tallenna muutokset, ja olet hyvä mennä

Verkkotunnuksen poistaminen poissulkemisluettelosta

Jos jostain syystä tiedät parhaiten, että harkitset uudelleen verkkotunnuksen poistamista poisluettelosta, voit tehdä sen helposti. Käytä yllä olevia ohjeita lukuunottamatta pieniä yksityiskohtia - lisää viittauksen sijaan poista se. Lopeta käytöstä klikkaamalla Poista verkkotunnus ja tallenna muutokset.

Testaa vedet

Varmista, että poissulkemisluettelosi toimii testaamalla sitä. Asiantuntijat suosittelevat käyttämään Googlen Tag Assistant Recording -ohjelmaa. Se kertoo, mitä on suljettu pois ja mikä ei ole.

Raportissa näkyy yhä liikenteen ulkopuolelle jääviä aikoja. Se voi tapahtua, koska:

 • käyttäjät vierailivat sivustossasi ennen luottoluettelon luomista
 • he voisivat käyttää kirjanmerkkejä
November 28, 2017