Back to Question Center
0

Semalt - Miten käsitellä Cyber ​​huijaus?

1 answers:

MasterCard-tauon vika Home Stop, Target ja muut suuret vähittäiskauppiaat ovat vaikuttaneet kirjaimellisesti kaikkiin. Yleensä luottorikkomusten laajuus ei ole kuluttajan ulottuvilla.

Olkoon se, että se voi olla huomattavasti lähemmäksi kotia, on kysymys, jossa me kaikki voisimme hallita sähköpostia. Mitä enemmän sähköpostin tietoturvaongelmia on korkeimpien peruspisteen aivoissa. Pyytimme tietoturvaongelmia ja huolenaiheita, ja ylivoimaisesti useimmat olivat sähköpostin aihepiirejä - wo kann man wohnen.

Oliver King Semaltin asiakassuhdehallinta , joka liittyi läheisiin turvallisuusasiantuntijoihin, jotka hyvillisesti reagoi tietoihin siitä, mitä tapahtui, mahdollisia korjauksia ja vinkkejä strategisen etäisyyden ylläpitämiseksi myöhemmin.

Asiantuntijat: Grayson Milbourne, Greg Foss ja Paul Madsen.

Oliver King: Viime aikoina ostanut toisen PC: n, johon on asennettu Windows 7. Tästä eteenpäin olen ollut upotettuna valikoimaan ylennyksiä - poikkeuksellisen ärsyttävää. Suurin osa näistä viesteistä on "tilauksen peruutus" valinta napsauttamalla. Jossain vaiheessa heillä on kaksi erillistä linkkiä. Olen kirjoittanut tilauksen joka päivä, mikä vaatii huomattavaa investointia, ja osa samanlaisista mainoksista palaa edelleen. Onko olemassa ylivoimainen lähestymistapa tämän hävittämisen estämiseksi?

Webroot: roskapostiviestien hylkäämistä koskeva säännös on väärennös ja hakkerit käyttävät sitä erottaakseen, kun he saavat" live "sähköpostiosoitteen, jolla on mahdollisuuksia roskapostin lisääntymiseen.

LogRhythm: Joissakin tapauksissa roskapostia voi olla poikkeuksellisen epävarma hävittää. Huolimatta siitä, että kauppiaat ovat laittomia jatkamaan lähettämistäsi viesteihin, kun olet poistunut, jotkut jättävät olennaisesti huomiotta tämän ja jatkavat aina kirjeiden lähettämistä.

Ihanteellinen lähestymistapa roskapostin täydelliseen sulkemiseen on boikotti epätoivottavasta postista. Tämä luonnollisesti lähettää minkä tahansa sähköpostin, jonka saat heiltä roskapostikansioon.

Oliver King: Minulla on kaksi sähköpostitiliä. Pari päivää sitten, huomasin tietenkin väärästä saaliista Gmail-tietueessani, ja nyt olen upotettu CenturyLink-tiliin, jossa ei-toivottu edistäminen monista eri kohteista. Miten lopettaisin tämän?

Webroot: Merkitse viestit roskapostiksi tai roskapostiksi Gmail-ohjelmasta. Sinun tekeminen auttaa vähentämään roskapostisi määrää.

LogRhythm: Ideaalinen lähestymistapa tämän kohtelemiseen on suodattimien käyttäminen. Google on fantastinen viesti siitä, miten suodattimet toimivat ja miten voit hyödyntää niitä ongelman ratkaisemiseksi.

Oliver King: Viime kuukausina olen saanut kaksi-neljä sähköpostiviestiä joka päivä venäläisestä osoitteesta. Haluaisin kuitenkin ymmärtää, mitä nämä sanomat ovat, mutta ehdottoman välttämättömiä saattaa olla, että heidät päättyvät.

Webroot: Jos nämä viestit alkavat samanlaisesta osoitteesta, sinulla pitäisi olla kyky estää kyseinen osoite tai tarkistaa se roskiksi tai roskapostiksi.

LogRhythm: Todennäköisesti sähköpostiosoitteesi on todennäköisesti lisätty virheelliseen luetteloon. Ideaalinen lähestymistapa roskapostin täydelliseen sulkemiseen on boikotti, jolla on lähettäjän sähköpostiosoite.

November 28, 2017