Back to Question Center
0

Semalt: Miksi ja miten sisäisen verkkosivuston liikenteen sulkeminen pois Google Analyticsista

1 answers:

Google Analytics tarjoaa käyttäjilleen paljon etuja. Sen ansiosta voit tutustua oivalluksiin, laajaan ja toimiviin tietoihin, jotta voit antaa yritykselle uuden reunan. Voit tehdä Google-analyysistä paremman ja kattavamman. Tätä varten sinun on tehtävä joitain muutoksia tilillesi ja noudata muutamia vaiheita. Yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä, on säätää Google Analyticsia siten, että se saa sinulle ainoastaan ​​oikeutetun liikenteen. Voit tuottaa paljon näkemyksiä ja johtaa tämän ohjelman kautta. Google Analyticsin säätämisessä ei saa olla poikkeuksia. Sinun pitäisi luoda suodattimia ja varmistaa, että verkkosivustosi liikenne on huippuluokkaa.

Jason Adler Semaltin Digital Services -palvelun asiakassuhdehallinta tarjoaa arvokkaan ratkaisun tässä suhteessa.

Luo uusi näkymä

Ensin sinun on muistettava, että luot uuden näkymän jokaiselle verkkotunnukselle. Sallikaa minun kertoa teille, että Google Analytics -suodattimia ei voi kääntää, joten sinun on luotava ne huolella ja täysipainoisesti. Et saa unohtaa, että suodattimet vaikuttavat kaikkiin Google Analyticsiin kerättyihin tietoihin..Se voi vaikuttaa suoraan tai epäsuorasti näkemyksiisi ja osumiesi osumiesi osumien määrästä. Jos et halua suodattaa kaikkia verkkosivujen tietoja, sinun täytyy mennä admin-osioon ja klikata liikenteen vähennysvaihtoehtoa. Kun olet tehnyt sen, voit napsauttaa Luo-näyttöpainiketta aloittaaksesi.

Luo uusia suodattimia

Kun olet määrittänyt näkymät, seuraava vaihe on luoda uusia suodattimia. Tätä varten sinun tulee mennä admin-osioon ja klikata suodattimia. On erittäin tärkeää luoda suodattimia, koska tämä varmistaa sivustosi terveyden ja parannuksen. Alussa et välttämättä voi luoda relevantteja suodattimia, mutta voit tehdä sen kun olet tehnyt jonkin käytännön ja osaa ottaa sen seuraavalle tasolle. Et saa unohtaa kirjoittaa yrityksen IP-osoitetta, joten se ei lukita. Sinun tulisi myös määrittää IP-osoitteet, joita et halua estää tulevaisuudessa. Tämä tekee työstäsi helpommin, ja voit estää väärennettyjen näkemysten ja osumien saapumisen.

Nauti suodatetuista tiedoista

Kun olet tehnyt yllä olevat säätömahdollisuudet, sinun on helppo nauttia menestyksestä. Uuden tai vanhan verkkosivuston avulla voit hyödyntää sivuston kannalta helppokäyttöisten tietojen arviointia ja analysointia sekä tukea yrityksen strategioita ja tavoitteita. Alussa ei ole helppoa. Joten, sinun on käytettävä enemmän aikaa oppia uusia asioita. Räätälöidyt tiedot voivat helpottaa sinua tekemään oikeita päätöksiä. Se myös vähentää sivustosi kuluttua aikaa ja voi luoda paljon suodattimia sinulle. Paitsi tämä, myös voit paremmin ymmärtää, miten kävijät ja asiakkaasi käyttävät ominaisuuksia tai verkkosivustoja. On myös hyvä analysoida ja arvioida markkinointistrategioiden tehokkuutta. Parasta on, että Google Analytics auttaa sinua paljon näkymistä ja suodattimien luomuksista Source .

November 28, 2017