Back to Question Center
0

Semalt: Mikä on haittaohjelman määritelmä?

1 answers:

Julia Vashnevan, Semaltin vanhemman asiakassuorituksen johtajan mukaan haittaohjelmat muodostavat yhteenvedon lukuisista haitallisista ja haitallisista sovelluksista. Ei huomaamatta ja huomaamatta, se vallitsee suhteessa käyttöön itse tietokoneellesi. Petokset käyttävät haittaohjelmia saadakseen käteistä ulos tietojasi ja lisäksi suorittamaan identiteettirikkomuksia.

Mitkä kanavat haittaohjelmat hyväksyvät PC: lle?

Haittaohjelmat katetaan säännöllisesti ilmaisilla shareware-ohjelmilla tai verkkosivustoja ladattavilla sovelluksilla. Kun aloitat sivuston, saat lentää ylöspäin, joka ilmaisee, että se on löytänyt tartunnan tietokoneellesi - crear sitio web en iis. Voit ottaa käyttöön maksuttoman infektio-skannerin kokeiluversion tai suorittaa tietokoneesi verkossa.

Saat tekstin joltakulta, jonka tiedät verkkoyhteyden välityksellä, että tämän henkilön yksittäiset kuvat ovat verkossa, mukaan lukien yhteys näihin valokuviin. Jos napautat yhteyden, tietokoneesi saastuu haittaohjelmilla.

Mikä rikoksen tekijä on?

Sovellusten tyypillisen hyödyntämisen vaikutus haittaohjelmat vaikuttavat sovellusten tyypilliseen käyttöön tietokoneellasi. Tämän pitäisi olla mahdollista eri rakenteissa:

  • Kun siirryt pankkisi sivustoon, on mahdollista, että sinut voidaan siirtää väärälle sivulle.
  • Verkkopohjaisen pankkitoiminnan avulla saat lentää ylöspäin, mikä edellyttää yhtäkkiä, että annat tiettyjä valtakirjoja ja liittää digitaalisen allekirjoituksen.

Käyttämällä vakoiluohjelmia tietojen hankkimiseen

Selaamisen aikana vakoiluohjelmat tarkistavat tallennustasi asiakirjoista, esittelee muita vakoiluohjelmia, korvaa verkkosivustossivusi ja niin edelleen. Tarkastellessasi suurta osaa toiminnoista vakoiluohjelmat voivat skannata ja lähettää luokiteltuja tietoja rikollisille.

Suojaa tietokoneesi

Ottakaa aina huomioon seuraavat vinkit, kun teet osioita verkon kautta:

  • Varmista aina, että työpuitteesi viimeisimmät päivitykset on otettu käyttöön tietokoneellasi. Tietokoneesi työskentelykehys voi myös olla konfiguroitu asentamaan viimeisimmät päivitykset ja tuomaan ne välittömästi.
  • Varmista, että selaussovelluksen suojaustaso on asetettu riittävän korkealle.
  • Jos työskentelet etänä, varmista, että yhdistys on turvattu (esimerkiksi käyttämällä salaista sanaa).

Ole tietoinen

Huolimatta tietokoneen oikeasta turvallisuustyöstä, on erittäin tärkeää, että harkitset tarkkaan verkkopankkirahaa käytettäessä ja varsinkin kun vaihdat huolellisesti.

Esimerkiksi on välttämätöntä, että mukana toimitetaan:

  • Liitä vain sellainen digitaalinen allekirjoitus, jonka olet keinottelemassa tai olet pyytänyt itseltäsi.
  • Käytä oikeaa etumerkkiä jokaista tehtävää tai vaihtoa varten.

Samoin ole varovainen, kun käytät verkkoa ja sähköpostia.

Avaa vain uskottavat sivustot ja älä lataa mitään tietueita tai sovelluksia epäselviltä tai huolimattomilta sivustoilta.

  • Älä ota roskapostia ja epäilyttäviä viestejä huomioon.
  • Älä kytke USB-muistitikkua mihin tahansa tietokoneeseen.
November 28, 2017