Back to Question Center
0

Semalt: Mahtavia vihjeitä voit poistaa viittaavan roskapostin käytöstä

1 answers:

Internetin käyttäjät pitävät sitä turhauttavina yrittäessään selvittää, miksi analyysitiedot näyttävät virheellisiä poistumisprosentteja, pudota tulosprosentti tai äkilliset liikennevalinnat. Suoritushaasteiden lisäksi viittaus roskaposti (tunnetaan myös nimellä haamukuljetus tai viittaaja) on Google Analyticsin käyttäjien epätarkkojen tietojen pääasiallinen syy. Lisäksi aaveiden roskapostia kasvaa jatkuvasti sekä ulottuvuudessa että tilavuudessa, eikä sitä voida millään tavoin pysäyttää.

Käyttäjät voivat kuitenkin estää viittauksen roskapostia näyttämästä tietomääritystoiminnassa ja siten palauttaa tarvittavan tietojen eheyden raportoimaan suorituksesta, tekemään tietoisia markkinointipäätöksiä ja keräämällä oivalluksia - develop a web app in Lebanon. Yksinkertaisen suodattimen käyttö riittää poistamaan lähes kaikki viittausriskit Google Analytics -profiilista.

Artikkelissa Igor Gamanenkon, Semalt Customer Success Manager selittää viittaavan roskapostin merkityksen ennen todellisten ratkaisujen poistamista tämän viruksen poistamiseksi.

Mikä on "haamuliikenne" tai "viittaus roskapostia"

Ghost-liikenne tallennetaan, kun sivuston liikenne hankitaan toisesta verkosta, usein hyperlinkin, jota kävijä napsauttaa..Roskapostittajat ja hakkerit yrittävät jäljittää väärää liikennettä Google Analytics -profiilissa, jotta käyttäjä kiinnittää käyttäjän huomion siihen, että he voivat käydä verkkosivuilla tai väärennetyn sivun kautta, yleensä asentamaan haittaohjelmia tai myymään tuotteen. Tämän toteuttamiseksi petolliset kirjaavat sivuston liikenteen aaveeksi, jotta he voivat lisätä kohdesivun tai sivun "viittaus" URL-osoitteen ja verkkotunnuksen Google Analytics -profiiliin, jota käyttäjä voi nähdä. Lisäksi roskapostittajat voivat myös luoda vääriä merkintöjä tai toteuttaa väärennettyjä tapahtumia muilla sivuilla riippuvaisilla ulottuvuuksilla, esimerkiksi kielellä. Näissä tapauksissa viittausliikenne on tarkin termi.

Viittauksen roskapostin

Roskapostipalvelimet käyttävät useita tapoja väärennetyn liikenteen rekisteröimiseen verkkosivustolla. Yksinkertaisin tekniikka edellyttää Google Analytics -ominaisuuden käyttämistä. Käyttäjien kannalta on tärkeää ymmärtää, että roskapostittajat eivät kohdista tiettyä verkkosivustoa. Yleensä heillä ei ole aavistustakaan uhreista tai heidän paikkakunnistaan. Siksi Analytics-tunniste yksinkertaistaa roskapostittajien tehtävää huijaa järjestelmää. Petokset sitten luo web-palvelimia suorittamaan analyysi javascript verkkosivustoissa isännöi omassa verkkoympäristössä. Se sisältää tyhjää sivustoa, joka sisältää analyysikoodin, ja lisää URL-osoitteen, jota käyttäjä haluaa nähdä. Lisäksi jotkut petolliset voivat indeksoida ja indeksoida ID-koodin todellisista verkkosivustoista palvelimen tilaa säästäen.

Viittauksen roskapostisuodatin

Käyttäjät tekevät virheitä yritettäessä minimoida tai poistaa haamuliikennettä ja viittaus roskapostia. Monet ihmiset käyttävät useita taktiikoita ja menetelmiä ongelman ratkaisemiseen. Aave-roskapostia voidaan kuitenkin kohdistaa yhteen osuuteen, kun ymmärrät, että väärä liikenne näkyy sivustossa väärennetyllä isäntänimeä tai ei lainkaan isäntänimeä. Näin ollen kaikki liikenne, joka ei ole voimassa verkkosivustolle, voidaan sulkea pois. Tältä osin kaikki palvelimen nimet, jotka eivät vastaa kelvollisia verkkotunnuksia joillekin Web-ominaisuuksille, joissa Google Analytics -koodi on asennettu, voidaan sulkea käyttämällä isäntänimen suodatinta.

November 28, 2017