Back to Question Center
0

Semalt: Lyhyt katsaus roskapostin ja huijauksen terminologiaan

1 answers:

Internetissä on erilaisia ​​mahdollisuuksia, jotka ovat täynnä ihmisiä, joilla on eri tarkoitukset. Roskapostin tapauksessa on tietotekniikan asiantuntijoita, joiden pääpaino on yleensä järjestelmän ja ihmisen tietämättömyyden haavoittuvuudesta, jotta heidän Internet-tehtävänsä onnekas. Esimerkiksi on olemassa monia tapauksia, joissa ihmiset syyttävät tietojenkalastelua ja muita hakkerointitekniikoita. Roskapostittajat aiheuttavat suuria menetyksiä, koska he voivat yhdessä hakkereiden kanssa varastaa paljon rahaa uhreiltaan.

Kun teemme verkkosivustoja, lopputavoite on yleensä käyttäjä - einlagerung mbel. Tämän takia kaikki ponnistelut auttavat tekemään ostoprosessin menestyksestä sekä tekemään asiakkaalta hyvää. Emme puutu siihen, että hakkerit hyökkäävät verkkosivustollasi sekä huijauksia. On olemassa lukuisia menetelmiä, jotka auttavat sivuston omistajia välttämään roskapostia. Muista, että sivustosi käyttöturvallisuus ja sen varmistaminen, että asiakkaat ovat turvallisia, hyödyntävät roskapostin vastaisten menetelmien tehokkuutta.

Ivan Konovalov Semalt Customer Success Manager esittelee seuraavia perinteisiä tekniikoita, joita ihmiset käyttävät:

  • Attachment huijaus Ihmiset voivat lähettää sähköpostiviestejä lähettämään troijalaisia ​​epäilyttäville yksilöille. Tämä menetelmä toimii tekemällä henkilön, joka lähettää sähköpostin hakata kohdekäyttäjätietokone, mikä vaarantaa selaimen käytön turvallisuuden..Yleisiä viruksia ovat troijalaiset, jotka voivat kytkeä uhrin selaimeen, jolloin se on avoin hyökkäyksille. He voivat ohjata tietokoneen laitteistoja sekä nauhoittaa näppäilyjä ja salasanoja. Muissa tilanteissa on useita tapoja, joilla nämä liitteet voivat aiheuttaa uhkailua uhrin tietokoneelle.
  • Adware. On monia mainoksia, jotka tukkivat minkä tahansa Internet-käyttäjän näytön. Tämän seurauksena henkilöt, joilla on huonot aikomukset, voivat käyttää tätä tekniikkaa tehtäviensä suorittamiseen. Esimerkiksi ihmiset voivat lähettää viruksia mainosten nimissä. Tämä ohjelmisto koukkuu uhrin tietokoneeseen ja selaimet ovat alttiita useimmille törkeille hyökkäyksille. Sinun tulisi varoa tietokoneesi käyttämistä ohjelmatuotteista. Lisäksi useimmat vapaat tuotteet voivat sisältää haittaohjelmatuotteita.
  • DoS / DDoS-hyökkäykset. Tällaisissa hyökkäyksissä hakkerit yrittävät tuhota verkkosivuston lataamalla palvelimelta pyyntöjä. Tämä tekniikka heikentää kaistanleveyttä, mikä tekee verkkosivustosta vastaamatta ja siten käyttökelvottomaksi. Hakkerit voivat parantaa tämän menetelmän tehokkuutta käyttämällä useita botnet-järjestelmiä.

Päätelmä

Webissä käytetään monenlaisia ​​ihmisiä. Kun ihmiset jatkavat hyödyllisten ja kaupallisten verkkosivustojen luomista, toiset keskittyvät terävöittämään hakkerointikykyään vaarantaakseen verkkoturvallisuuden tilan. Tämän seurauksena yritykset elävät jatkuvasti pelkäämään vastustamassa massiivista hakataistelua sekä muita tappiota, jotka syntyvät hakkeroinnin yhteydessä. Jotkut roskapostin hyökkäykset voivat olla peräisin kilpailijasta, joka voi tehdä hakukoneoptimoinnin (SEO) ponnisteluista epäonnistua varsinkin, kun sivustosi kärsii SERP: ien hakupyrkimyksistä. Jotkut roskapostin ja roskapostin torjuntatavat vain kohdistavat ihmisten tietoisuuteen, mutta eivät lopeta lähestyvää ongelmaa. Voit käyttää tätä ohjetta soveltamaan roskapostin hävittäjiä sähköisen kaupankäynnin verkkosivustollasi ja saavuttamaan monia tavoitteita.

November 28, 2017