Back to Question Center
0

Semalt kuljettaa hyödyllistä tietoa internetistä petoksista ja keinoista suojella sinua vastaan.

1 answers:

Meriliikenneyritykset ovat tietoisia petostajista, jotka käyttävät identiteettinsä sosiaalisessa muodossamedia- ja sähköisen kaupankäynnin verkkosivustoja harhaan tuhansien ostajien keskuudessa.

Näin he tavallisesti työskentelevät. Voit käydä läpi sähköisen kaupankäynnin verkkosivuston, tunnistaamitä haluat ostaa, tarkista ja suorita maksuprosessi. Sitten saat myös sähköpostin, jossa sinua pyydetään maksamaan ennen lähetystäse lähetetään. On kuitenkin kiinni: sähköpostiviesti ei ole virallinen rahtiyhtiö, ja rahat, joista sinua pyydetään maksamaan, tulevatei palauteta, eikä se myöskään auttaisi käsittelemään tilausta. Muut huijaukset, kuten arpajaisten huijaus, jossa ilmoitetaan voittaneen lohikäärmeen,arpajaiset tai palkinnot kilpailulle, et koskaan osallistunut ensimmäiseen paikkaan.

Rahdinkuljettajat eivät tarjoa ulkopuolisia (escrow) palveluja. Ei sinällään olesuloinen puhui johdotusmaksuista kenellekään. Saatat olla kävelemässä verkossa huijaus.

Ross Barber, The Semalt Asiakkaan menestyspäällikkö kehottaa sinua ottamaan huomioon seuraavat tiedot. Vaikka lähetysnumero olisi määritettylähetystä, älkää pettäkö. Tuote voi olla ostoskorissasi, mutta se ei välttämättä ole rahdin käsiinyhtiö. Jos sinulla on epäilyksiä, ota yhteyttä laivayhtiöön tai käy virallisella verkkosivustollasi. Tämä varmistaa, että varustamosillä on hallussaan oleva tuote..Sitten voit levätä varmuudella, että tavarat tulevat sinuun.

Merenkulku- / rahtiliikenneyritykset tekevät kaikkensa estääkseen online-huijauksia.Heidän asiakaspalvelunsa, oikeus- ja turvallisuusosastonsa toimivat tiiviisti yhdessä varmistaakseen, että asiakas (asiakas) tietää kaikki huijaukset ja mitenvältä niitä. Lisäksi ne tekevät yhteistyötä kansainvälisten järjestöjen kuten eBay, Amazon, Western Unionin ja jopa hallitusten kanssaasiat toimivat sujuvasti.

Mitä sinun pitäisi tehdä, jos olet uhri

Jotta tarvittavat viranomaiset voivat lopettaa vilpillisen verkkosivuston, neluottaa sinuun ilmoittaaksesi epäilyttävät toiminnot. Lähetä sähköpostitse annettuun osoitteeseen. Huomaa, että et saa mitään ilmoitusta, kun oletlähetä sähköpostia. Voi myös olla hyvä raportoida paikallisviranomaisille poliisin suhteen. On ollut muutamia tapauksia, jotkaovat johtaneet pidätyksiin. Rauvien kanssa palkkien takana voit nauttia verkkokaupoista.

Tietoisuuden lisääminen

Kuten on sanottu, on erityisesti raportoitava kaikista online-petoksistajotka koskevat varustamoja. Kun yleisö on tietoinen tästä uhasta, nämä tapaukset ovat varmasti menneisyyden asia. Tässä ovatjoitain toimenpiteitä, joilla estetään online-petoksia:

  • > eri sidosryhmien väliset kokoukset, joilla pyritään käsittelemään tätä kysymystä
  • > säännöllisten uutiskirjeiden julkaiseminen
  • > suuntaviivat siitä, miten hyödykkeen merenkulun prosessi toimii. Näin voithelposti kertoa huijauksesta.

Lopuksi, varmista, että kerro ystävällesi siitä, mitä oppii, niin että he myös tekevätei tule uhreiksi Source .

November 28, 2017