Back to Question Center
0

Semalt: Kuinka välttää tulemasta haittaohjelmien uhreiksi

1 answers:

Nykyään ihmiset käyttävät suuria määriä sosiaalisen median sivustoja, verkkokauppakeskuksia ja rahapelisivustoja. Ei ole väärin sanoa, että internet on tullut ensisijainen tietolähde; klikkaamme eri verkkosivustoja ja lue suosikkiartikkeleitamme säännöllisesti. Noin kaksi vuotta sitten haitallisia koodeja oli vain kolme miljoonaa, ja satoja uusia löydettiin joka päivä.

Digitaaliset palvelut Semalt Customer Success Manager , Frank Abagnale huomauttaa, että haittaohjelmat ovat entistä vaarallisempia ja haastavampia, koska ne edistävät laillisia huolenaiheita, jotka liittyvät henkilökohtaisiin ja ammatillisiin tunnisteihimme. Internetissä tartunnan saaneet riskit ovat aiempaa korkeammat, koska kaikkia tietoja käytetään uudelleen joka päivä. Haittaohjelmien ja virusten alkuperä on tuntematon, mutta se on mahdollista välttää - computer repair services san francisco ca.

Mikä on haittaohjelma?

Haittaohjelma on yleisin haittaohjelmien tyyppi; hyökkääjät käyttävät tätä työkalua tietokonelaitteiden häirintään. He keräävät arkaluonteisia tietoja ja pääsevät järjestelmään ilman lupaa. Virus ja madot ovat kahta muuta muotoa, joita ei pidä sekoittaa haittaohjelmien kanssa. Kaikki nämä asiat aiheuttavat erilaisia ​​ongelmia, ja niitä on käsiteltävä eri tavoin.

Virus on itsestään jäljittelevä asia, joka levittyy tietokoneellesi Internetin välityksellä ja voi olla koodien ja asiakirjojen muoto. Mato on toisaalta paljon erilainen kuin virus..Matoja levitetään tietokoneverkkojen välityksellä ilman tietojasi ja aiheuttavat vakavia ongelmia.

Mikä on haittaohjelmien motivaatio

Troijan hevonen auttaa määrittämään tietojärjestelmän varmuuskopiotiedostoja ja antaa sinulle pääsyn useisiin asioihin. Vuosia sitten viruksia pidettiin verkkokaupoissa ja kokeissa. Suurin osa ihmisistä ei tiennyt, että virukset ja haittaohjelmat tarttivat vakavasti tietokonejärjestelmiään. Ja nyt tilanne on täysin muuttunut; näinä päivinä tietoverkkorikolliset käyttävät haittaohjelmia ansaita Internetissä ja ihmiset tietävät, miten ryhtyä toimenpiteisiin heitä vastaan. Hakkerit kehittävät verkkosivustoja ja tuottavat tuloja näyttämällä mainoksia. He liittävät kyseisiin mainoksiin useita viruksia ja haittaohjelmia, jotka houkuttelevat yhä useampia ihmisiä. He tarttuvat tietokoneeseen ja keräävät henkilötietojasi, kuten sosiaaliturvatunnuksia, luottokorttien numeroita ja PayPal-tunnuksia.

Miten saan tartunnan haittaohjelmilta?

On valitettavaa, ettei ole mitään erityistä tai todellista tapaa päästä eroon haittaohjelmista ja viruksista. Jopa huipputasoiset ja tunnetut virustorjuntaohjelmistot ja haittaohjelmat eivät tarjoa riittävää suojaa ja turvallisuutta internetissä. Näin voit käyttää virustentorjuntatyökalua vain hälytysten saamiseksi, jos tietokonejärjestelmässäsi on jokin haittaohjelma tai virus.

Miten vältetään haittaohjelmien tartunta?

Sinun pitää pitää virustorjuntaohjelmasi tai haittaohjelmien torjuntaohjelmisto päivitettynä. on tärkeää, että asennat uusimmat versiosi tartunnan saamiseksi. Sinun tulisi myös käyttää ja ylläpitää erilaisia ​​virustentorjuntaohjelmia ja haittaohjelmien ohjelmia, jotta ne pysyvät turvallisina internetissä. Voit asentaa palomuurit suojaamaan tietokonejärjestelmääsi outoa verkkoliikennettä ja haittaohjelmia. Paikkatietoisuuden lisääminen on myös hyvä, jos käytät mobiililaitetta tai kannettavaa tietokonetta. sinun on tarkistettava tietoturva-asetukset, selainasetukset, sähköpostiasetukset ja verkkotilit kerran kauan. Internetissä kannattaa käyttää voimakkaita salasanoja ja pitää ne muuttumassa viikoittain. Älä unohda irrottaaksesi tietokonetta Wi-Fi-yhteydestä, kun et ole verkossa. Seuraa vahvoja tietoturvakäytäntöjä ja ryhdy asianmukaisiin toimenpiteisiin virusten ja haittaohjelmien riskien vähentämiseksi. Noudata hyviä tietoturvakäytäntöjä ja ryhdy asianmukaisiin varotoimiin, kun käytät sähköpostia ja selaimia, jotta voit vähentää riskiä, ​​että toiminnot aiheuttavat tartunnan.

November 28, 2017