Back to Question Center
0

Semalt: Kuinka poistaa Bot-liikenne Google Analyticsista

1 answers:

Oletko huomannut, että sivustosi häiritsevät robotit lisääntyvät eksponentiaalisesti? Jos vastauksesi on "kyllä", Max Bell, Semaltin asiakasmenestyspäällikkö auttaa sinua selviytymään tästä ongelmasta! Kuten mikä tahansa verkkoalusta, Google Analytics ei ole voinut roskapostia ja bot-toimintaa, joka vaikuttaa käytännössä kaikkiin sivustoihin. Itse asiassa kyseessä on todellinen päänsärky online-mainostajille.

Mikä on Bot-liikenne?

Google Analyticsissa termiä "bot-aktiviteetti" käytetään kuvaamaan sivustoa haittaohjelmien robottien ja robotien hyökkäyksen aikana. Tällainen toiminta haittaohjelmat verkkosivustolla voi merkittävästi vähentää sen yleistä suorituskykyä ja vaikuttaa sen sisältöön.

Miten erottaa Bot-toiminnon Google Analyticsissa?

Seuraavassa on vaiheittaiset ohjeet kohdasta botin toiminta Google Analyticsissa:

  • Napsauta vasemmanpuoleisessa osassa olevaa Hankinta-asetusta, napsauta sitten Kanavat ja Kaikki liikenne. Siirry sitten raportin oletuskanavaluokkaan ja napsauta Referral.
  • Tiedätkö suurimman osan viittauslähteistäsi? Jos vastauksesi ei ole, ja ne eivät näytä merkittävältä yrityksellesi, tämä voi olla ensisijainen tieto, joka osoittaa, että kyseessä on bot-liikenne..Napsauta sivun alalaidassa "näytä rivejä" saadaksesi täydelliset viittaukset.

Sinun pitäisi seurata roskapostia noudattamalla yllä mainittuja sääntöjä, mutta vain saadaksesi sinut tutustumaan tunnetuimpiin roskapostittajiin, olemme koonneet muutaman tapauksen sinulle:

  • 4webmasters.org
  • trafficmonetize.org

Miten unohtaa Bot-toiminnan Google Analyticsissa?

Siihen asti, kunnes Google ratkaisee tämän ongelman, on olemassa muutamia vaihtoehtoja, joita voit harkita kesken.

  • Yksi parhaista tavoista selviytyä ongelmasta on luoda kanavia, jotka pysäyttävät tietyt botit tai robotit, jotka vaikuttavat haitallisesti tietoihisi.
  • Tee huomattava määrä alueita ja aliverkkotunnuksia, joita seuraat Google Analyticsissa.
  • Toinen vaihtoehto, jonka voit suorittaa, on syöttää kaikki Excel-lomakkeisiin ja saada tarvittavat tiedot.

Viimeinen mutta ei vähäisimpänä vaihtoehtona on varmistaa, että bot-liikenne ei vaikuta Google-analyysitietoihisi. Kanavien lisääminen on paras tapa toteuttaa se Source . Seuraa vain näitä vinkkejä, ja et enää koskaan kohdata edellä kuvattua ongelmaa!

November 28, 2017