Back to Question Center
0

Semalt: Kuinka ja miksi suojata järjestelmä haittaohjelmilta

1 answers:

Tiesitkö, että etuliite mal (kuten haittaohjelmassa) merkitsee huonoa kaikilla latinan kielillä, myös espanjaa? Se kertoo sinulle paljon. Tietoverkkorikolliset käyttävät haittaohjelmia tai haittaohjelmia haittaohjelmien hylkäämiseen epätietoisille tietokoneen käyttäjille. Voit ajatella haittaohjelmia hermostuneeksi ohjelmaksi, jota käytetään henkilökohtaisten tietojen tallentamiseen - kirjautumistiedot + salasanat, luottokorttitiedot, pankkitunnukset, sosiaaliturvatunnus - jota sitten käytetään identiteetin varastamiseen (henkilöllisyystarkastukset), rahoille ja muille vahingollisille toiminnoille. Haittaohjelmat voivat olla missä tahansa muodossa. Se voi olla troijalainen hevonen, virus, ransomware, mato tai vakoiluohjelmat.

Noudata yllä mainittuja ohjeita, jotka Artem Abgarian Semalt Senior Customer Success Manager on määrittänyt ja yksityiset tiedot ovat aina turvallisia - mobile app designing company.

Miten haittaohjelmia käytetään sinua vastaan?

On olemassa monia tapoja, joilla hakkeri tai tietokonevirkamies voi vapauttaa haittaohjelmia. Yleisin tapa olisi lähettää phishing-sähköposti. Tämä sähköposti saattaa näyttää vaarattomalta, mutta se sisältää usein linkin tai suoritustiedoston, joka napsauttamalla asentaa haittaohjelmat tietokonejärjestelmään.

Kun tämä haittaohjelma havaitaan tietokoneellesi, se tutkii tietojasi ja suojausjärjestelmääsi haavoittuvuuksille. Jos järjestelmässä on porsaanreikiä, haittaohjelma hyödyntää aggressiivisen taktiikan yhdistelmää, joka häiritsee toimintaa yksityisten tietojen varastamisen aikana. Selaimesi voi esimerkiksi avata useita välilehtiä ilman, että aiot tehdä niin. Ajoittain kuulet kummitusäänen (äänet toistetaan välilehdillä, joita et avannut vapaaehtoisesti). Kuinka haittaohjelmat tuntevat salasanasi? No, he käyttävät tietojenkäsittelymenetelmää, jota kutsutaan keyloggingiksi..Tämä menetelmä seuraa kaikkia näppäimiä, joita painat kirjautumalla tiliin. Näin haittaohjelma tunnistaa sosiaaliturvatunnuksesi, PIN-tunnuksesi ja salasanasi.

Haittaohjelmien uhka on todellinen. Itse asiassa ohjelmisto on yhä vaikeampi havaita, mikä tarkoittaa sitä, että identiteettivarkauksia ja muita tietoverkkorikollisuutta voitaisiin lisätä. Älä pani. On monia tapoja, joilla voit suojata itsesi tästä uhasta.

Haittaohjelmien tunkeutumisen estäminen

Se on turvallista ja olla varovainen. Tässä mielessä seuraavat vinkit pitävät sinut poissa vahingosta:

  • Älä napsauta linkkejä tai avaa liitteitä tai suoritettavia tiedostoja sähköposteista, joiden lähettäjä ei tiedä tai kommunikoi säännöllisesti.
  • Lataa, asenna ja päivitä virustorjuntaohjelmiston uusin versio, anti-spyware ja sitten asenna palomuuri. Älä käytä virustentorjuntaohjelmien säröjä versioita.
  • Vältä selaimen automaattisen tallennuksen käyttämistä. Jos selaimesi edesauttaa muistaa salasanan, napsauta "ei koskaan". Lukitse tietokoneesi, kun et käytä sitä.
  • Varmista, että käytät tietokoneen, kannettavan tietokoneen tai tablet-laitteen ohjelmien uusinta versiota. Kehittäjät ovat kehittäjiä, mukaanlukien uusimmat turvallisuustoimenpiteet, joilla estetään pahoja.

Älä anna itsesi olla haittaohjelmien toinen uhri. Joskus virustentorjuntasi saattaa näkyä ikkuna, jossa on viesti "uhka havaittu". Jos näin käy, älä avaa sähköpostiviestissä tai tekstissä lähetettyä linkkiä. Jätä se huomiotta. Sinä olet turvassa.

November 28, 2017