Back to Question Center
0

Semalt - Kuinka eliminoida haittaohjelmien hyökkäyksen riski?

1 answers:

Emme voi pysyä turvassa internetissä. Jopa huippuluokan virustorjuntaohjelmisto ja -ohjelmat eivät voi poistaa hyökkäysten ja tunkeutumisen aiheuttamia riskejä. Niinpä mahdollisuutesi saada virukset tartunnan mukaan ovat aina korkeat. Voimme kuitenkin suojella itseämme internetissä mukauttamalla muutamia toimenpiteitä ja huolehtelemalla suojausasetuksistamme.

Digitaalisten palveluiden Semalt : n

digitaalisten palveluiden ylimmän myyntipäällikön Ryan Johnsonin määrittelemät käytännöt ja strategiat on mahdollista minimoida.

1 - wohnung zrich stadt. Ota yhteyttä ESET -tuotteen toimittajaan, jos hakkeri on hyökännyt sinua tai järjestelmäsi ei toimi oikein.

2. Sinun tulisi suojata ESET-tuotteiden viimeisimmät versiot.

3. Käytä aina turvallista selaamista ja asenna uusimmat virustentorjuntaohjelmat ja haittaohjelmien torjuntaohjelmistot.

4. Pidä tietokoneet suojattuna vahvoilla salasanoilla ja käyttäjätunnuksilla.

5. Kouluta itseäsi ja lapsillesi, kuinka pysyä suojattuna internetissä.

Suojaa itsesi ESET-tuotteilla

Käytännössä turvallinen Internet-selailu

Käytä aina turvallista Internet-selailua. Tätä varten sinun on rajoitettava pääsy tuntemattomille ja epäilyttäville verkkosivuille. On tärkeää kääntää mainosten salpaaja päälle, kun käytät suosikki sosiaalisen median profiileja tai internetissä. Samaan aikaan sinun on valittava vankat ja pitkät salasanat oikeilla isoilla kirjaimilla ja pienillä kirjaimilla. Sinun ei pitäisi koskaan jakaa salasanaasi kenenkään kanssa mihinkään hintaan. Pysy kaukana uusista tunnuksista ja tuntemattomista henkilöistä tulevista sähköposteista. Älä koskaan napsauta linkkejä ja roskapostiviestejä, koska ne voivat olla vaarallisia tietokoneellesi.

Pidä tietokoneesi suojassa

Tietokoneiden pitää olla suojattuja. Tätä varten sinun tulee varmuuskopioida tiedostoja ja tärkeitä tietoja säännöllisesti. Varmista, että toistat tämän prosessin kolmesti viikossa, koska et halua menettää tiedostoja ja kansioita. Kun käytit ulkoisia laitteita, kuten USB- ja DVD-levyjä, virustorjuntaohjelmisto on otettava käyttöön virusten ja haittaohjelmien estämiseksi. Älä koskaan muuta laitteen oletusasetuksia, ennen kuin näet joitain epävarmoja asioita.

November 28, 2017