Back to Question Center
0

Semalt: Kaikki Tietoja Phishing-huijauksista ja roskapostista

1 answers:

Vastaanottaminen ärsyttäviä viestejä ja mainoksia sähköpostiosoitteeseesi ja postilaatikostasi voi olla todella ärsyttävää. Jotkut sähköpostiosoitteesi lähettämistäsi sähköpostiviesteistä tekevät haavoittuvasta hakkerista haavoittuvaksi. Koko organisaation verkkosivusto voidaan ottaa alaspäin napsauttamalla huijausviestiä, jota yleisesti kutsutaan roskapostiksi. Junk-sähköpostit ohjaavat tietokoneen loppukäyttäjiä haitallisiin sivustoihin, joissa niitä voidaan helposti manipuloida legit-kaltaisilla palkinnoilla. Sivustosi tietoturvan pitäisi olla sinun etusija - logiciel ciel fiche de paie.

Kun kyseessä on osa phishing-huijausta, roskapostiviestit ja sähköpostit ovat erittäin vaarallisia. Tietojenkalastelun huijaus manipuloi tietokoneen käyttäjiä napsauttamalla linkkiä, joka vaatii täyttämään pankkitietojesi tiedot.

Julia Vashneva Semalt Senior Customer Success Manager varoittaa sinua siitä, että roskapostittajat tavoittavat suurimman määrän tietokoneen käyttäjiä lähettämällä massamäärät sähköpostiviestit seuraavien tavoitteiden saavuttamiseksi:

  • Levitä uhkia ja haittaohjelmia
  • Suorita tietojenkalasteluyritykset, joiden ainoana tarkoituksena on käyttää luottokorttitietoja ja tilin salasanoja
  • Jotkut dollarit tietokoneen käyttäjiltä, ​​jotka vastaavat sanomaansa

Vihjeitä siitä, miten voit suojata itseäsi phishing-huijauksilta ja roskapostilta

Tietokoneen käyttäjät voivat vähentää roskapostittajien lähettämien roskapostiviestien määrää ottamalla käytännössä seuraavat Semalt ammattilaisten esittämät vinkit.

Julkisen sähköpostiosoitteen ottaminen

Julkinen sähköpostiosoite käytetään pääasiassa keskusteluun ja rekisteröitymiseen julkisiin foorumeihin. Tietokoneen käyttäjät, jotka käyttävät tätä sähköpostiosoitetta, voivat vähentää roskapostiviestejä käyttämällä eri sähköpostiosoitteita, muuttamalla julkista sähköpostiosoitetta usein ja käyttää näitä sähköpostiosoitteita tilapäisesti.

Selainten päivittäminen päivitetty

Viimeisimpien selainten versioiden käyttö estää roskapostittajia lähettämästä sinulle suurimman osan roskapostista. Päivitetyt selaimet havaitsevat roskapostiviestit helposti verrattuna vanhentuneisiin versioihin.

Yksityisten sähköpostiosoitteiden käyttäminen

Yksityistä sähköpostiosoitettasi on käytettävä luottamuksellisiin tarkoituksiin. Käyttäjätunnuksesi ja salasanasi yhdistelmä olisi riittävän vahva pettymään hakkereilta arvaamasta. Henkilöstön palkkaaminen tietokoneen tietoturvan seurantaan pitää sinut paremmassa asemassa paitsi välttääkseen hakkeroinnin myös estäen roskapostittajia, jotta vältettäisiin roskapostin vastaanottaminen silloin tällöin.

Harkitse huijauksenestosuodattimien

Tietokoneella, jossa on asennettuna haittaohjelmien torjuntaohjelma, estää roskapostittajat lähettämästä sinulle roskapostiviestejä. Käytä premium-haittaohjelmien versiota, jossa roskapostin vastaiset asetukset ja suojausominaisuudet ovat turvallisia.

Väärennösten vastaanottaminen voi nyt olla niin haitallista. Tietokoneesi päivittäminen parhaiden anti-malware-versioiden avulla on paras vaihtoehto. Vältä sähköpostin klikkaamista tarkistamatta lähettäjän legitiimiyttä turvalliseksi. Jos haluat vähentää roskapostittajien lähettämiä roskapostiviestejä, älä jätä roskapostiviestejä, äläkä klikkaa hyökkääjien lähettämiä väärennettyjä sähköpostiviestejä. Sähköpostiosoitteesi muuttaminen toimii myös useammin. Yhden sähköpostiosoitteen käsittely on suuri riski tietokoneen loppukäyttäjälle. Esimerkiksi roskapostittajat ajattelevat yhdistelmiä yritettäessä hallita selaimeesi.

November 28, 2017