Back to Question Center
0

Semalt: Kaikki mitä sinun on tiedettävä haittaohjelmista ja tietokoneviruksista

1 answers:

Jos huomaat, että tietokoneesi ei toimi oikein tai monet sen tiedostot ovat vioittuneet, se on merkki siitä, että haittaohjelmat tai virukset tartuttavat järjestelmääsi. Vaikka tietyt virukset aiheuttavat suuren riskin yksityisyydelle ja henkilötiedoille, jotkin haittaohjelmat voivat vaikuttaa markkinointi- ja mainostyökaluihisi suuressa määrin. Ne hidastavat järjestelmääsi ja vahingoittavat monia tiedostoja. Näin ollen on tärkeää asentaa virustentorjuntaohjelmisto, jotta et saa loukkuun verkossa ja pysy turvassa ympäri vuorokauden.

Julia Vashneva Semalt Senior Customer Success Manager esittelee seuraavat viisi vinkkejä tietokonevirusten ja haittaohjelmien välttämiseksi.

Huomio kiinnittämiseen

Adobe ja erilaiset ohjelmistot tarvitsevat säännöllisiä päivityksiä - nautilus mini tank for sale. Joka kerta, kun asennat ohjelmistoja, varmista, että kiinnittävät huomiota siihen, mitä lataat. Työkalujen ja ohjelmien paketit ovat saatavilla internetissä, mikä tekee meistä sekaisin siitä, mitä valita. Kun valitset virustentorjuntaohjelman, sinun on aina varmistettava, että lataat työkalut vain virallisilta verkkosivustoilta ja verkko-lähteiltä. Älä anna näiden ohjelmien tyhjentää arvokkaita lähteitä asentamalla vähän laadukkaita ohjelmistoja. Useita kertoja mainoksia pyydetään napsauttamalla työkalurivejä ja muita vastaavia linkkejä. On parempi pysyä poissa heiltä, ​​koska ne voivat vahingoittaa tiedostojasi eivätkä ne kuulu todellisiin latausohjelmiin.

Älä laske väärennetyille virusten hälytyksille

Me kaikki saamme vääriä virusten varoituksia ja useat ihmiset tulevat uhreiksi päivittäin. Käytettäessä internetiä näet paljon ponnahdusikkunoita, joissa sinua pyydetään lataamaan ohjelmia ja työkalupalkit, anna minun kertoa teille, että ne ovat hyviä, hakkerit ansaivat sinut käyttämään näitä väärennettyjä virusten hälytyksiä ja tartuttavat laitteitasi.Useimmat mainokset näkyvät epäilyttävissä ja aikuisten verkkosivustoissa, joten on parempi, että et napsauta niiden yhteydet ja sulkevat ne ikkunat mahdollisimman varhain.

Suojaa laitteesi virustentorjuntaohjelmalla

On totta, että me kaikki tarvitsemme virustentorjuntaohjelmia ja haittaohjelmien torjuntatyökaluja, jotta pysyisimme turvallisina internetissä. Suurin osa näistä työkaluista antaa sinulle rajalliset vaihtoehdot. Suosittelemme, että asennat yksinkertaiset ohjelmistokomponentit haittaohjelmien, virusten ja mainosohjelmien torjumiseksi. BitDefender on hyvä esimerkki, tämä työkalu skannaa ja suojaa tietokonetta ja auttaa sinua pääsemään eroon kaikista viruksista ja haittaohjelmista. Voit ladata sen Internetistä ja ohjelmisto maksaa ilmaiseksi. Voit myös kokeilla Disconnect ja AdBlock Plus.

Pidä Windows ja Defender ajan tasalla

Monet ihmiset eivät ota huomioon, että ikkunoiden päivittäminen on erittäin tärkeää. Et saa sivuuttaa pyyntöjä käynnistää laite uudelleen, koska se voi aiheuttaa vakavia ongelmia sinulle. Aseta päivämäärä kerran kuukaudessa, jotta voit asentaa Windowsin uudelleen ja pitää asiat ajan tasalla. Tämä auttaa sinua pääsemään eroon viruksista ja haittaohjelmista suuressa määrin.

Älä käytä Internet Exploreria

Poissa ovat päivät, jolloin Internet Explorer pidettiin parhaimpana selaimena. Nykyään ihmiset suosivat Google Chromea, Firefoxia ja muita vastaavia selaimia. Eri raportit paljastavat, että Internet Explorer on yksi riskialttiimmista selaimista, jotka voivat vahingoittaa käyttöjärjestelmääsi. Siksi sinun ei pitäisi koskaan asentaa ja käyttää sitä. Sen sijaan voit kokeilla Edgeä ja Operaa, jotka takaavat verkkoturvan.

November 28, 2017