Back to Question Center
0

Semalt - Joitakin kiinnostavia ongelmia sisäisessä toiminnassa Google Analyticsissa

1 answers:

Sisäinen toiminta on Google Analyticsin perustietojen taustalla oleva numero 1. Eikö jotain sanottavaa roskapostista? Todellisuudessa ärsyttävää roskapostia voidaan tehokkaasti erottaa, kun taas sisäinen toiminta on todella vaikeaa tunnistaa aitoja vierailuja.

Andrew Dyhan, Semaltin asiakastyön menestyspäällikkö, kertoo tässä hyödyllisistä vinkkejä, joiden avulla voit hallita sisäistä toimintaa.

Mikä on sisäinen toiminta?

Sisäinen toiminta luo tiedot, jotka sinä tai kenen tahansa henkilön tuottamat ryhmät hakevat itse tai organisaatiokohtaisesti. Nämä voitot on rekisteröity Google Analyticsissa ikään kuin ne ovat alunperin todellisesta vieraasta.

Tämä voi johtaa suuriin haittoihin, varsinkin koska myöhemmin on vaikea erottaa vierailut aitoista ja jotka ovat lähtöisin ihmisiltä, ​​jotka hakevat paikan päällä.

Mikä on IP-osoite?

IP-osoite on ylimääräinen numero, joka erottaa järjestelmät, PC: t ja erilaiset gadgetit..IP-osoitteet lajitellaan kahteen tyyppiin: julkinen, joka erottaa sinut koko verkon ja yksityisen. Verkko-operaattorisi (ISP), joka voi olla staattinen IP ja dynaaminen IP. Alla löydät ohjeet staattisten IP-osoitteiden poistamiseksi.

sisäisen toiminnan estäminen staattisilla IP: llä GA: ssä

  • Sinun on pakattava järjestelmät, jotka eivät ole gadgetit: jos kanavat järjestelmään liittyvää IP-osoitetta, kaikki siihen liittyvät gadgetit myös kanavoidaan.
  • Kun käytät matkapuhelinta testataksesi sivustosi käyttöliittymää Wi-Fi-yhteyden kanssa: kun käytät kannettavia web-tietoja, toimittaja nimittää sinulle vaihtoehtoisen IP-osoitteen joka hetki. Wi-Fi on erittäin suositeltavaa testata mitä tahansa sivustoa puhelimesi avulla, koska sillä on kyky kanavoida aktiviteettisi hyödyntäen alla olevia tekniikoita.

Sisäisen toiminnan kanavan luominen

Voit hylätä yhden IP: n tai eri IP-osoitteen saman kaltaisessa kanavassa. Tätä parannetaan pystysuoralla palkilla jokaisen samanlaisen IP: n jälkeen.

IP-osoitteiden laajuus Google Analyticsissa

Jos sinulla on ekspansiivinen organisaatio, on mahdollista, että sinulla on myöhemmät IP-osoitteet. Jos haluat jättää käyttämättä jokaisen IP: n, voit tehdä kanavan, jossa on edelleen kehitetty regex.

Kopioi kanavan esimerkkilaatikkoon

Voit testata kanavan etsimällä kiellettyjä alueita sivustolta ja selvittämään, että toiminto, joka ei näy jatkuvassa raportissa, lisää merkin artikulaatiossa Source .

November 28, 2017