Back to Question Center
0

Semalt: Instagram Vs. roskapostin

1 answers:

Instagram - aivan kuten muut sosiaalisen median tilejä ja verkkopalveluja - on osa roskapostia. Roskaposti-tilejä, jotka roskasivat roskapostikuvia ja kommentteja. Tämä ei ole jotain, jota haluat nähdä valokuvissa ja niillä, joille olet merkitty. Itse asiassa se on ärsyttävää. Erittäin ärsyttävä - "it" support services san francisco.

Joten, miten poistat roskapostin Instagram-tililtäsi? Lue selville.

Rans Johnson, johtava asiantuntija Semalt , kertoo roskapostin hallinnoinnista Instagram-tililläsi.

Aloita ilmoittamalla epäilyttäviksi roskapostiksi

Tiesitkö, että voit säästää muita Instagram-käyttäjiä tuskaan käydä läpi roskapostin kommentteja ja valokuvia? Jos käytät iOS: ää, esimerkiksi iPhonessa tai iPadissa, siirry valokuvan kommenttiosiin, pyyhkäise sormesi vasemmalle ja napauta huutomerkkiä (!), Jonka jälkeen napautat huijausta tai roskapostia. Prosessi on hieman erilainen Androidissa. Tässä mennään kommenttiin, klikkaa "poista kommentti ja raportoi väärinkäytöstä" ja olet valmis. Nämä otokset ovat kommentteja. Joten, miten ilmoittaudut Instagram-tilillä valokuviesi kanssa? Napsauta kolme pistettä jonnekin oikeassa yläkulmassa ja napsauta sitten raporttia ja sitten kehotteita. Lue lisää tästä Instagramin ohjekeskuksessa: väärinkäytökset ja roskapostit.

Sinun kannattaa harkita yksityisen tilin käyttöä

Jotkut ovat pitäneet profiilitietojensä asettamista yksityisiksi roskapostin välttämiseksi. Se on hyvä ele, mutta valitettavasti yksityiset profiilit estävät sinua saamasta suuremman seurannan. Esimerkiksi valokuvasi näkyvät vain hashtagissa. Tämän lisäksi jotkut käyttäjät eivät pidä seuraavista yksityisistä profiileista, koska heillä voi olla ikäviä yllätyksiä. Aloitettavaksi et näe, mitä lähetetään, elleivät he hyväksy pyyntösi ystävyydestä.

Älä anna tilisi vaarantua

Paljon roskapostikuvia ja kommentteja Instagram-tilillesi voi olla merkki siitä, että tilisi vaarantuu. Tee tapa tarkistaa kommenttisi säännöllisesti epäilyttävään toimintaan. Niin paljon kuin Instagramissa on automatisoitu roskapostin estojärjestelmä, se ei ole helppoa. Muista tarkistaa kommentteja, valokuvia ja tunnisteita roskapostitileistä. Kukaan ei tee tätä puolestasi. Ilmoita ja poista ne heti, kun näet ne.

November 28, 2017