Back to Question Center
0

Semalt: Google Analyticsin roskapostin liikennettä ja tapoja estää se

1 answers:

Jason Adler, Semalt Customer Success Manager ei pidä väärin sanoa, että Analytics-roskaposti on yksi suurimmista ongelmista verkkovastaaville näinä päivinä. Tämä aihe on saavuttanut suosiota, ja tämän ongelman ratkaisemiseksi on monia tapoja. Google on luonut sivulleen liikenteen roskapostitukiosaston, jonka tarkoituksena on antaa meille tarvittavat tiedot, jotta voimme ratkaista ongelmamme. Google Analytics -edustaja Adam Singer vahvisti, että yritys yrittää tällä hetkellä korjata ongelman. Kuitenkin kestää jonkin aikaa ja tarkka päivämäärä on tuntematon. Alun perin he analysoivat yli 259 Google Analytics -tiliä, jotka eivät sisältäneet viruksia ja roskapostia. He perustivat suodattimet ja heillä oli viikoittaiset viisikymmentä viikoittaista käyntiä joka päivä. Kokonaislähettäjän roskapostiliikenne oli yli kymmenen prosenttia ja noin viisikymmentä prosenttia verkkosivustoista oli roskapostia yli viidestä sata verkkotunnusta. Sinun kannattaa harkita näitä työkaluja, joiden avulla voit pitää Google Analytics -tietosi ja -tilastot ajan tasalla ja roskapostista vapaata.

Analytics Referrer / Ghost-roskapostin estotoiminta

Se on kehittynyt roskapostisuojaus, joka päivittyy itsestään säännöllisesti. Ajan myötä se päivittää yli 550 mustalle listalle kuuluvia verkkotunnuksia, jotka sisältävät epäilyttäviä URL-osoitteita ja suodattaa nämä linkit tarjoamaan sinulle parhaat ja tarkoituksenmukaiset tulokset. Työkalu on maksuton, sillä on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jossa on paljon hakuvaihtoehtoja..Lisäksi se voidaan päivittää useilla tileillä ja sen näkymät suodatetaan helposti. Sen kiintiöraja on yli kymmenen tuhatta pyyntöä päivässä, mutta sinun on päivitettävä suodattimet aina, kun lisäät uusia verkkotunnuksia tähän työkaluun.

Analytics-työkalupakki

Annan selväksi, että Analytics-työkalupakki ei ole maksuton. sinun pitäisi maksaa 15 dollaria kuukaudessa, jotta voit käyttää kaikkia sen ominaisuuksia, mutta hinta on pienempi kuin päänsärky, jonka tämä työkalu voi lievittää. Se on yksi upeimmista ja erinomaisista työkaluista, sillä se laajentaa valikoimaa Google Analytics -raportteihin ja tarjoaa sinulle tarkimmat tulokset. Tämä työkalu päivittää automaattisesti suodattimet, joten sinun ei tarvitse tehdä mitään erityistä työtä, kun lisäät uusia verkkotunnuksia. Voit käyttää suodattimia kaikenlaisiin ominaisuuksiin, näkymiin ja tileihin. Työkalulla on käyttäjäystävällinen ja helposti ymmärrettävä käyttöliittymä. Parasta on se, että sillä ei ole kiintiörajaa, mikä tarkoittaa, että voit lisätä mahdollisimman monia verkkotunnuksia ja aliverkkotunnuksia. Sinun on kuitenkin rekisteröidyttävä ja saatava hyväksyntä sekä maksettava maksu tämän työkalun ja sen eri ominaisuuksien käyttämiseen.

Roskapostisuodattimen asennus

Spam Filter Installer on avoimen lähdekoodin ja vapaan ohjelmiston. Se on yksi kattavimmista automaattisista roskapostisuodatintyökaluista Internetissä. Se on helppo ladata ja siinä on paljon ominaisuuksia. Tämä voidaan toteuttaa sivustollesi ja sillä on erilaisia ​​näkymiä ja ominaisuuksia. Työkalua voidaan käyttää vain yhdellä verkkotunnuksella kerrallaan ja sillä on kaksituhatta käyttäjää päivässä. Myös suodattimien ja verkkotunnusten määrää ei päivitetä tarkasti, ja tämä työkalu on merkittävä haitta Source .

November 28, 2017