Back to Question Center
0

Semalt Expert: Tutustu sähköpostin roskapostiin tai roskapostiin

1 answers:

Internet-käyttäjien sähköpostiviestien vastaanottamat ei-toivottuja viestejä tunnetaan sähköpostin roskapostina (myös roskapostina). Internetin asiantuntijoiden mukaan roskapostin käyttö on lisääntynyt 1990-luvun loppupuolelta lähtien, ja se on nyt yleisimpiä haasteita, joita verkkokäyttäjät kohtaavat. Roskapostin vastaanottajien sähköpostiosoitteet ovat roskapostit, jotka ovat automatisoituja sivustoja, jotka indeksoivat verkkoa etsimään sähköpostiosoitteita - vps hosting europe linux.

Tältä osin Oliver King, Semalt Customer Success Manager käsittelee yleisiä tyyppejä sähköpostiin, roskapostitekniikoita ja roskapostiviestejä.

Sähköpostiviestien muotoja on useita, joista yleisimpiä on luotu suorista petoksista tai legit-liiketoimintamahdollisuuksista. Tavallisesti roskapostia käytetään edistämään laihdutusohjelmien, online-rahapelien, työmahdollisuuksien ja edullisten lääkkeiden saatavuutta. Roskapostiin käytetään sähköpostin huijauksia. Tunnettu esimerkki on ennakkomaksu petos, jossa uhri saa sähköpostiviestejä tarjouksella, joka oletettavasti johtaa palkkioon. Petostaja esittelee tapauksen, jossa uhrilta vaaditaan etukäteen rahaa, ennen kuin hän pyytää monien verkkorikollisten yhteistä kertaluonteista summaa. Kun maksu on suoritettu, petokset lopettavat vastaamisen tai keksivät uusia tapoja pyytää lisää rahaa..Tietojenkalasteluviestit ovat eräänlainen vilpillisen roskasisältö, jonka kautta verkkoprosessoreilta, pankkeilta ja muilta rahalaitoksilta viralliset viestit lähetetään yksityishenkilöille. Verkkohuijaustekstit ohjaavat yleensä vastaanottajia verkkosivustoon, joka muistuttaa virallisen organisaation sivustoa, ja käyttäjää pyydetään antamaan henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten luottokortti- ja kirjautumistietoja. Siksi internetin käyttäjiä varoitetaan roskapostiviestien avaamisesta, viesteistä napsauttamisesta tai vastaamisesta. Lisäksi roskapostiviestit voivat ottaa käyttöön muunlaisia ​​haittaohjelmia komentosarjoilla, linkkejä sivustoihin, jotka sisältävät viruksia tai tiedosto liitetiedostoja.

Roskapostin lähettäjät käyttävät monia tekniikoita lähettämään roskasähköposteja vastaanottajille. Ensinnäkin Botnetsin avulla internetin väärinkäyttäjät voivat käyttää C & C- tai komento- ja valvontapalvelimia sekä roskapostin hakemiseen että levittämiseen laajalti. Toiseksi, Snowshoe-roskaposti on lähestymistapa, jossa käytetään laajaa valikoimaa sähköposteja ja IP-osoitteita neutraalilla maineella roskapostin levittämiseksi laajasti. Lopuksi tyhjä sähköpostiroskari on kasvava tekniikka petoksissa. Tämä edellyttää sähköpostiviestien lähettämistä ilman aiheen ja kehon linjoja. Menetelmää voidaan käyttää myös hakemistosarjassa, jossa sähköpostin palvelinta hyökätään, jotta voidaan tunnistaa sähköpostiosoitteet jakelulle määrittämällä virheelliset tai palautetut osoitteet. Tässä petoksessa roskapostittajat eivät tarvitse syöttää viestiriviä sähköpostiviestejä lähetettäessä. Muissa tapauk- sissa tyhjät sähköpostitekstit voivat piilottaa erityisiä matoja ja viruksia, jotka voidaan levittää HTML-koodeihin, jotka on integroitu sähköpostiin.

Tiettyjen roskapostityyppien vastaanottaminen on väistämätöntä. Internetin käyttäjät voivat kuitenkin minimoida niiden saapuvien postilaatikoiden määrän. Useimmat sähköposti-isännät tarjoavat roskapostin suodatuksen epäilyttävien viestien siirtämiseksi roskapostikansioon. Junk-sähköpostiviestien poistaminen, estäminen ja raportointi on toinen tapa estää käyttäjiä saamasta roskapostiviestejä postilaatikoihinsa. Lisäsuojaus voidaan saavuttaa lisäämällä kolmansien osapuolten roskapostisuodatus sähköpostiviesteihin paikallisissa sähköpostiosoitteissa tai jopa luomalla sallittujen luetteloiden luettelo, joka sisältää sellaisia ​​osoitteita tai verkkotunnuksia, jotka käyttäjä luottaa tai jotka haluavat vastaanottaa sähköposteja.

November 28, 2017