Back to Question Center
0

Semalt Expert: Suodatetaan aliverkkotunnukset Google Analyticsissa

1 answers:

Nykyään on erittäin tärkeää määrittää mukautetut suodattimet ja ala-verkkotunnukset Google Analyticsissa. Näin voit analysoida, arvioida ja tarkastella verkkosivustosi liikennettä sekä niiden lähteitä. Onko sinulla blogia, yrityksen verkkosivustoa, useita aloitussivuja tai kumppanisivustoa, on tärkeää suodattaa alitunnisteita.

Täällä Andrew Dyhan, joka on yksi Semaltin johtavista asiantuntijoista, on puhunut joistakin helpommista vinkkeistä - grh cours gratuits.

Google Analyticsin määrittäminen

Ensimmäinen vaihe on määrittää Google Analytics aliverkkotunnuksillesi. Sinun tulisi käyttää niitä samoja tai erilaisia ​​UA-koodeja ja pitää ne tallentamassa jonnekin tietokoneellesi. Se saattaa tuntua yksinkertaiselta, mutta sinun kannattaa muistaa, että kaikki sivustot eivät käytä samoja UA-ominaisuuksia. Sinun on luotava eri suodattimia eri aliverkkotunnuksille ja varmista, että koodit on asetettu oikein.

Luo uusi näkymä Google Analyticsissa

Seuraavaksi sinun on luotava uusia näkymiä Google Analyticsissa. Kun avaat Google Analytics -tilisi ja siirryt hallintapaneeliisi, säädä asetukset oikeassa yläkulmassa, jossa hallintavalikko on läsnä. Täällä voit lisätä mahdollisimman monta verkkotunnusta. Ainoa asia, jonka sinun tarvitsee muistaa, on, että valitset eri suodattimet eri verkkosivustoille ja luodaan uusia näkymiä aina, kun sivusto on lisätty tähän..

Luo testinäkymät

Jos olet uusi Google Analyticsissa, suosittelemme, että luot testinäkymät ongelman välttämiseksi. Jokaiselle verkkotunnukselle ja aliverkkotunnukselle voit luoda erilaisia ​​testinäkymiä, joiden avulla voit välttää kaikki virheet. Sitten pääset käsittelemään raakatietotietojasi saadaksesi tietää, miten tämä prosessi toimii.

Sovita mukautetut suodattimet

Kun olet luonut uusia näkymiä, seuraava vaihe on käyttää mukautettuja suodattimia. Tätä varten sinun tulee valita mukautettu suodatinosa ja siirtyä valintanappiin. Napsauta kyseistä painiketta ja lisää aliverkkotunnuksesi tähän pääset alkuun. Mukautetun suodattimen lisääminen on yksi kattavimmista ja hämmästyttävistä tavoista tehdä työsi oikein.

Lisää viittauspoikkeuslistoja

Viittauksen poissulkemisten luetteloiden lisääminen on hyvä idea, koska se estää aliverkkotunnuksesi saamasta väärennettyä ja heikkolaatuista liikennettä. Tätä varten sinun on valittava omaisuus tai aliverkkotunnus. Kun se on valittu, voit klikata seuranta-informaatiopainiketta ja saada täydellisen viittauksen poissulkemisluettelon. Täällä voit lisätä aliverkkotunnuksen URL-osoitteesi ja aloittaa sen.

Mikä on aliverkkotunnus ja miten se seuraa?

Jos sinulla on muutamia verkkosivuja, joiden URL-osoitteet ovat www.abc.com tai jotain muuta, on helppoa valita haluamasi aliverkkotunnukset ja niiden määrä ei ole rajoitettu. Aliverkkotunnus on yksittäinen verkkotunnus, joka luodaan pää verkkosivustollasi ja joka voidaan aktivoida tai deaktivoida milloin tahansa. Useimmiten jos käyttäjät siirtyvät yhdestä palvelusta toiseen, heidän on helppo pitää samat verkkotunnukset, eikä tämä häiritse yleistä mainettaan internetissä. Myös aliverkkotunnuksesi hyvitys on helppoa, koska pää-verkkotunnus maksaa sinulle ja maksu lähetetään automaattisesti joko luottokortiltasi tai PayPal-palvelusta.

November 28, 2017