Back to Question Center
0

Semalt Expert: Paras Google Analytics -suodatin

1 answers:

Useimmat liikemiehet tuntevat niin vähän web-analyysistä ja Google Analyticsin tärkeydestä. He kirjautuvat ajoittain AdSense-tileihinsä eikä koskaan kiinnittävät huomiota siihen, mitä niiden hallintapaneeleissa tapahtuu. Vain muutamat ihmiset tietävät, kuinka tärkeää Google Analytics ja siihen liittyvät temput.

Semaltin asiakassuhdepäällikkö Jason Adler selventää, että suodattimet ovat erittäin hyödyllisiä, koska ne auttavat hallitsemaan verkkosivustojemme tyyppisiä tietoja. Jos näet Google Analytics -raporteissa ongelmia, on aika luoda suodattimia, joilla varmistat verkkosivustosi suojauksen. Suodattimet poistavat kaikki roskat ja likaa, kunnes sinulle annetaan vain oikeutettu, aito ja luotettava. Suodattamatonta ja raakaa tietoa ei voi tarjota sinulle haluttuja tuloksia. Se ei myöskään kerro mitään siitä, mitä sivustosi suorituskyky on ja miten sitä parannetaan. Voit määrittää suodattimet valitsemalla Google Analyticsin ja napsauttamalla tiliosastoa, jossa suodattimet ovat läsnä tai missä haluat luoda ne. Sinun ei pitäisi koskaan tarkastella raporttia luomalla asianmukaisia ​​suodattimia, koska se voi heikentää verkkosivustosi tehokkuutta. Sinun tulisi lisätä niin monta suodatinta kuin mahdollista parantaa sivustosi yleistä tehokkuutta..

Ilman sisäistä liikennettä

Sinun tulisi aina kiinnittää huomiota sivustosi sisäisen liikenteen ja tuntemattomien lähteiden poistamiseen. Jos näet, että sivustosi tehokkuus ei ole odotettu, tällä hetkellä sinun on luotava suodattimet ja aktivoitava ne välittömästi. Käytä suodattimia ja sulje pois tuntemattomat IP-osoitteet luettelosta saadaksesi halutut tulokset. Ensin sinun tulee syöttää suodattimen nimi ja napsauta sulje pois sisäinen suodatinpainike. Google Analyticsin vanhassa versiossa et pysty luomaan suodattimia eikä voinut sulkea IP-osoitteita luettelosta. Mutta nyt on mahdollista suorittaa molemmat tehtävät paremmin.

Pakota URL-raportit vain pieneksi

Toinen asia, jonka pitäisi muistaa, on, että pakotat URL-raportit pieneen kirjaan. Yksi suurimmista ja ärsyttävistä ongelmista Google Analyticsin kanssa on se, että se näyttää erilaiset raportit sekä suurille että pienille kirjaimille. Ongelma voidaan kuitenkin poistaa, kun URL-raportit pakotetaan vain pieniin kirjaimiin. Näin voit varmistaa, että sivustosi terveys ja sen aitous säilyvät koko kuukauden ajan.

Täysi viittausosoite

Jos olet rakentamassa joitain linkkejä, sinun kannattaa etsiä Google Analyticsin viittausosoitteita. Tässä on mahdollista löytää asiaankuuluvat tiedot, jotka näyttävät verkkotunnuksesi ja aliverkkotunnuksen URL-osoitteet. Sinun on aina muistettava, että seurantakoodi on asennettu oikein Google Analyticsiin. Ilman tätä koodia et välttämättä voi napata katkelmia ja laittaa ne sivuillesi Source .

November 28, 2017