Back to Question Center
0

Semalt Expert paljastaa vihjeitä siitä, miten poistamaan Bot-liikenne Google Analyticsista

1 answers:

Bot-liikenne, sisäinen liikenne ja tietoverkkoturvallisuus on sijoittunut maailmanlaajuisesti digitaalisen markkinoinnin huipputrendinä. Ei ole syytä korostaa, että Google Analytics -tilastojen säilyttäminen on tärkeää. Google Analytics -raporttien esittely kertoo enemmän päätöksistään ja verkkomarkkinointitaidoista. Google Analyticsilla on ollut keskeinen rooli auttaessaan markkinoijia ymmärtämään ja analysoimaan liikennettä kohti sivustojaan - it services contract.

Bot-liikenne on yksi tärkeimmistä ja mahdollisista lähteistä, jotka edistävät väärennettyjä tietoja.

Andrew Dyhan, Semaltin asiakasmenestyspäällikkö suosittelee, että sivustostasi poistetaan bot- ja sisäinen liikenne, joka parantaa suorituskykyä.

Mitä sinun tarvitsee tietää bot-liikenteestä

Indeksoijat, robotit ja robotit ovat automaattisia sovelluksia, jotka täyttävät tehtävät Internet-alustoilla ilman, että niitä valvotaan. Tilastot ovat sitä, että bot-liikenteessä hallitaan yli puolet alustoilla tuotetusta liikenteestä. Tietotekniikan ammattilaisten mukaan bot-liikenne kasvaa erittäin korkealla tasolla, jossa se heikentää ihmisen liikennettä.

Bot-liikenteen, haittaohjelmien ja Trojan-viruksen nousu merkitsee sitä, miksi se on välttämätöntä sulkea pois ja hallita bot-liikennettä Google Analytics -tiedoista ja -raporteista. Ole kiinnostunut lukemasta ja tulkitsemasta raportteja..Väärinkäsitys voi siirtää saavutuksesi väärään suuntaan.

Miten tunnistaa Bot-liikenne tietojasi

Raporttien ja tietojen laatu on huomattavasti parempi ilman bot-liikennettä. Bot-liikennettä ei kuitenkaan voida havaita Google Analytics -tiedoissa, koska se ei lataudu JavaScript-koodeihin. Onneksi sinun ei tarvitse huolehtia kaikenlaisista botista. On olemassa hyviä robotteja, jotka toimivat hyvinvointisi, kuten indeksoijat. Hyvä botit jätetään oletuksena Google Analytics -raporttisi ulkopuolelle.

Toinen tyyppi robotteja, huono bot, aiheuttaa suurta vaaraa kampanjallesi. Bad botit vierailevat verkkosivustolla, jonka tarkoituksena on ottaa käyttöön troijalainen virus, haittaohjelmat, sisällön kaappaaminen ja roskapostin lähettäminen. Huonoja botteja leimaavat jäljitelmä, jossa he jäljittelevät ihmisen käyttäytymistä, minkä vuoksi on vaikea erottaa botit legitiivisiltä vierailijoilta.

Bot-liikenteen poistaminen Google Analyticsista

  • Käynnistä Järjestelmänvalvonta-näkymän asetukset ja klikkaa "Sulje kaikki osumat tunnetuista hämähäkkeistä ja robotit" -vaihtoehdosta.
  • Tarkista epäilyttävä liikenne ja käytä kelvollista isäntänimiä, jotta se ei sulje pois havaittua liikennettä.
  • Avaa Ominaisuus-vaihtoehto, napsauta "Seuranta-info" -painiketta ja tarkista "Viittauslisenssien luettelo".

Tällä menetelmällä suljetaan epäilyttävät ja havaitut robotit raporttisi mukaan. Tämä menetelmä toimii sekä pienille että suurille verkkosivustoille. Ilman kaikkia tunnettujen hämähäkkien ja botojen bot-osumia toimii tehokkaasti hyvä numero. Google Analytics -raportin puhdistaminen mahdollistaa yritysten omistajille tärkeät päätökset liiketoimintojensa hyvinvoinnista. Harkitse implementointitekniikoita, jotka estävät hakkerointiyritysten, haittaohjelmien ja troijalaisen viruksen vaikuttavan verkkosivustoosi. DataDome, huippuluokan IT-yritys on tullut yritysten omistajien pelastamiseen. Yhtiö tarjoaa ratkaisuja bot-liikenteeseen ohjaamalla sellaisia ​​robotit, jotka vierailevat sivustossasi. Yllä korostetut vinkit auttavat sinua saamaan puhtaamman ja tarkemman Google Analytics -tiedot.

November 28, 2017