Back to Question Center
0

Semalt Expert paljastaa temppuja suojaamaan Internetin petoksilta

1 answers:

Sinun on tunnettava termit internet-petokset ja huijaus, eikö? Näitä käytetään toisiaan vastaavasti ja viittaavat itse asiassa samaan asiaan. Huijaus viittaa yleensä järjestelmään, jonka tarkoituksena on hävittää epärehellisiä ihmisiä rahoistaan ​​usein lupauksella sellaisesta asiasta, joka ei koskaan toteutuisi, kun rahat muuttuvat käsissä. Kuten nimestäkin ilmenee, Internet-huijauksia kohdennetaan web-surffaajille.

Laltan Semaltin menestyksen hallinnoija , Lisa Mitchell, käsittelee online-petosta koskevia kysymyksiä, jotta sinut pysyisi turvassa.

Kuka on vaarassa?

Jokainen, joka käyttää verkkopalvelua milloin tahansa ja mistä tahansa maailmasta, on altis - studentenwohnungen z�rich. Ei ole väliä, että tarkistat sosiaalisen median aikajaksoihin liittyviä viestejä, sähköpostiviestejä tai keskustelet dating-sivustolla. Internetin ansiosta internet on auttanut miljoonia katsella elokuvia, saada uutisia, lukea blogeja, työskennellä kotona ja paljon muuta. Valitettavasti verkkorikollisuutta koskevat tapaukset ovat lisääntyneet.

Miten se toimii

Vuonna 2017 tietoverkkorikosten määrä oli 155 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna (2016). Tämä ei ole hyvä. Kuinka tämä voi tapahtua jopa? Tietenkään meidän pitäisi olla tietoisia kaikista huijauksista, eikö? No, pahat pojat ovat älykkäitä. Joka päivä he keksivät uusia tapoja viljellä, missä he eivät kylvää.

Ota esimerkki Nigeria 419 huijauksesta..Se alkaa yleensä sähköpostilla tai viestillä, jonka vaimo on ahdistunut. Hän olisi valehdellut olemaan Nigerian tai Sierra Leonen perillinen, hallituksen virkamies tai liikemies. Nyt tässä on syötti: nainen haluaisi, että autat häntä saamaan rahat paikallispankilta. Millä tavalla? Lähettämällä jonkin verran palkkaa, jonka hän maksaa pankkikäsittelymaksusta. Mitä saat takaisin? Suuri osa rahoista. Tätä ei koskaan tapahdu. Kun lähetät rahat, nainen katoaa ohueksi ilmaksi. Muissa tapauksissa he voivat pyytää pankkisi yksityiskohtia väittämällä, että he haluavat lähettää rahat tilillesi. Älä tee tätä. Pankkitilisi vaarantuu. Niin paljon kuin sopimus tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, jotkut ihmiset heittävät tuulen varovaisuutta ja pelastavat sitä.

Tietojenkalastelu

Tämä on todennäköisesti yleisin huijauslaji siellä. Tällöin saat virallisen sähköpostiviestin pankiltasi tai online-maksupalvelusta, kuten Paypalista. He väittävät, että tilisi on päivitettävä. Tässä he kysyvät sinulta napsauttamalla linkkiä tai antamalla tietosi, jotta he päivittäisivät saman sinulle. Tietojenkalasteluyritystä käytetään varastamaan henkilökohtaisia ​​ja taloudellisia tietoja.

Kuva tätä analogiaa: jos joku varasti luottokorttisi kukkarostasi, soitat nopeasti pankille ilmoittaaksesi heille. Valitettavasti tietoverkkorikollisuus on monimutkainen, muttei suoraviivaista. Kaiken kaikkiaan voit suojata itsesi kaikesta tästä tutustumalla kaikentyyppisiin online-huijauksiin. Se antaa sinulle mielenrauhan, henkilökohtaiset tietosi pysyvät turvassa, eikä kukaan kosketa rahaa ilman valtuutustasi. Älä huijaa verkossa. Nauti internetin miellyttävyydestä.

November 28, 2017